PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام
من بازی Demon's Souls رو 15 دقیقش رو هم نتونستم بازی کنم خیلی سخت بود . حالا ممنون میشم راهنمای کنید این بازی رو بخرم یا نه میشه مراحل رو رد کنم ؟؟ ممنون

سلام
من بازی Demon's Souls رو 15 دقیقش رو هم نتونستم بازی کنم خیلی سخت بود . حالا ممنون میشم راهنمای کنید این بازی رو بخرم یا نه میشه مراحل رو رد کنم ؟؟ ممنون

نه عزیز این بازی رو هم نمی تونی رد کنی
توی این بازی هم شبیه demon souls هست
شما باید توی این بازی به زیاد مردن عادت کنی

سلام . من هم امروز بلاخره بازی رو تهیه کردم ریجن 2 هست بازی . اما پشت بازی یه چن خط عربی نوشته با جلوش بالای only plastation یه کلمه عربی نوشته. میخواستم بدونم بازی زبانش عربی نیست که ؟؟؟؟ خیلی نگرانم اگه میشه جواب بدید

سلام . من هم امروز بلاخره بازی رو تهیه کردم ریجن 2 هست بازی . اما پشت بازی یه چن خط عربی نوشته با جلوش بالای only plastation یه کلمه عربی نوشته. میخواستم بدونم بازی زبانش عربی نیست که ؟؟؟؟ خیلی نگرانم اگه میشه جواب بدید

دوستان ازتون خواهش میکنم جواب بدین . بازی پلمپ هستش به خاطر همین گفتم اگاه زبانش عربیه برم بزنم تو صورت طرف

نه دوست من.....به اعصابت مسلط باش....طوری نیست.....بازی منم همین طوریه....هرچند از این عر......بها دل خوشی ندارم.

دوستان من لولم 125 هست، هرچی سرچ میکنم برای PVP هیچکس پیدا نمیشه

فکر کنم زیادی لول آپ کردم. به خاطر لول هست؟ راهی نداره لول کم کنم؟
یا اینکه مشکل سرور ایناس

از دوستان پلات کننده... کسی هست بازی رو پلات کرده باشه؟؟

من الان Wet Nurse رو زدم... بکاپ سیو رو هم گرفتم... خواستم ببینم دقیق چیکار کنم برا تروفی های پایان بازی...

بعدش چیکار کنم برا تروفی های باقی مونده... مرسی میشم ی راهنمایی بکنید منو

Sent From Sony Xperia Z2

دوستان من لولم 125 هست، هرچی سرچ میکنم برای PVP هیچکس پیدا نمیشه

فکر کنم زیادی لول آپ کردم. به خاطر لول هست؟ راهی نداره لول کم کنم؟
یا اینکه مشکل سرور ایناس
دور چندمه داری بازی میکنی؟ PvP رو نمیدونم تفاوتی داره یا نه ولی میدونم برای Co-Op مهمه که دور بازیت (NG, +NG, NG++ و...) با بقیه کسایی که میخوان Co-Op برن یکی باشه.

دور چندمه داری بازی میکنی؟ PvP رو نمیدونم تفاوتی داره یا نه ولی میدونم برای Co-Op مهمه که دور بازیت (NG, +NG, NG++ و...) با بقیه کسایی که میخوان Co-Op برن یکی باشه.
این طوری نیست، من خودم زیاد با کسایی که توی NG Cycle از من جلو یا عقب تر بودن بازی کردم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or