PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام بر دوستان :d
من بلاخره تونستم بعد از مدتهااا اون مرحله اول رو رد کنم و به هانتر دریم برم. البته چون پولی نداشتم فقط حرف زدم و دوباره برگشتم.
به نظر شما اولین باس سراغ کی برم که راحتتر باشه؟ در ضمن یه چنتا راهنمایی و نکته هم ذکر کنید بد نیست، چون من فقط یکم دارک سولز 1 رفتم و اون هم هنگ کردم و از مقداری جلوتر نرفتم :d
میدونم بازی رو خودم باید یاد بگیرم و دستم بیاد اما اگر بتونید چند نکته مفید بگید خیلی عالی هست. که مثلا چجوری لول آپ بشم بهتره؟ چی کنم پولام بمونه و زودتر لول آپ بشم و آیتم بخرم؟

سلام بر دوستان :d
من بلاخره تونستم بعد از مدتهااا اون مرحله اول رو رد کنم و به هانتر دریم برم. البته چون پولی نداشتم فقط حرف زدم و دوباره برگشتم.
به نظر شما اولین باس سراغ کی برم که راحتتر باشه؟ در ضمن یه چنتا راهنمایی و نکته هم ذکر کنید بد نیست، چون من فقط یکم دارک سولز 1 رفتم و اون هم هنگ کردم و از مقداری جلوتر نرفتم :d
میدونم بازی رو خودم باید یاد بگیرم و دستم بیاد اما اگر بتونید چند نکته مفید بگید خیلی عالی هست. که مثلا چجوری لول آپ بشم بهتره؟ چی کنم پولام بمونه و زودتر لول آپ بشم و آیتم بخرم؟

درود

به طور کلی میگم، همیشه خونسردیتو حفظ کن، سعی نکن هروقت کسی شروع به ضربه زدن کرد Dash کنی هی، حرکات طرفو بشناس به موقع Dash کن به موقع Attack بده، به موقع عقب نشینی کن، به موقع Blood Vail بخور، به موقع جون Rally کن; حالا همه این "به موقع"ها که گفتمو خودت باید با حفظ آرامشو دقت کردن بفهمی :d

درمورد باس هم اگر Cleric Beast نرفتی به نظرم اول اونو برو اگه رفتی Father Gascoigne.

========

Old Hunters یه Masterpiece به تمام معنائه!! :bighug:

هرچقدر میرم جلوترو یه سری چیزای داستانی برام معلوم میشه کف میکنم.

برای دوستانی که شک دارن توو خرید DLC میگم شکتونو به یقین تبدیل کنید :d برای اونایی که نمیخوان بخرن هم میگم که نخرید بزرگترین اشتباه عمرتونو کردین :d

سلام دوستان من تازه بلادبورن گرفتم و هيچي بلد نيست قبلا هم هيچ كدوم از بازي هاي اين شركت را بازي نكردم

يه سوال دارم ممنون ميشم جواب بدين

Origin تو بازي چيه و كدوم را انتخاب كنم بهتره؟؟

من
NG+ هستم و لول 181
181 برای NG+ خوبه میشه تنها زدش ولی طول میکشه. مشکلت تو فرم اولش هستش یا دومش؟ فرم اول رو یک ویدئو توی youtube هستش که اگر ببینی خیلی کمک میکنه تمام حرکاتش رو انالیز کرده و میتونی راحت به فرم دوم برسی. برای فرم دومش هم بهتره از یک سلاح سریع استفاده کنی و سعی کنی بری پشتش و بزنیش. فقط طمع نباید کرد 2 تا بزن اماده جا خالی دادن بشو. اگر باز نشود میتونی voltr رو خبر کنی اگر باز نشد یه هماهنگ کن با هم بزنیمش

181 برای NG+ خوبه میشه تنها زدش ولی طول میکشه. مشکلت تو فرم اولش هستش یا دومش؟ فرم اول رو یک ویدئو توی youtube هستش که اگر ببینی خیلی کمک میکنه تمام حرکاتش رو انالیز کرده و میتونی راحت به فرم دوم برسی. برای فرم دومش هم بهتره از یک سلاح سریع استفاده کنی و سعی کنی بری پشتش و بزنیش. فقط طمع نباید کرد 2 تا بزن اماده جا خالی دادن بشو. اگر باز نشود میتونی voltr رو خبر کنی اگر باز نشد یه هماهنگ کن با هم بزنیمش
فاز اولش رو تقریبا حرکاتش دستم اومده!
ولی از حالت دو دستی شمشیر لادوینگ استفاده کردم!
به نظر شما اگه سلاح رو یک دستی کنم بهتره>>>>>؟؟؟؟؟؟
اون شکارچی پیر هم خبر کردم همونی که نزدیک چزاغه ولی بنده خدا معمولا به فاز دوم نرسیده جان به جان آفرین تسلیم میکنه#:-s
اگه NPC دیگه ای هم هست که کمک میکنه بهم بگو:bighug:

سلام.من توی مطالب مختلفی که خوندم توی جاهای مختلف نوشته بودن که این دی ال سی ربطی به بازی اصلی نداره....منظورم از نظر داستانی نیست...از نظر اجرا شدن باری هست.
سلام. والا مثلا سره قضیه TLOU جواب داد. شاید هم شما درست بگید و کار نکنه.
به هرحال من هم اشتباه کردم. باید می‌گفتم "اگه اشتباه نکنم بله"
مرسی.

سلام.من توی مطالب مختلفی که خوندم توی جاهای مختلف نوشته بودن که این دی ال سی ربطی به بازی اصلی نداره....منظورم از نظر داستانی نیست...از نظر اجرا شدن باری هست.

خیر کاملا وابسته به بازی هست و جدا به هیچ‌وجه قابل اجرا نیست.

اون مطالبی هم که خوندین فیکه.

فاز اولش رو تقریبا حرکاتش دستم اومده!
ولی از حالت دو دستی شمشیر لادوینگ استفاده کردم!
به نظر شما اگه سلاح رو یک دستی کنم بهتره>>>>>؟؟؟؟؟؟
اون شکارچی پیر هم خبر کردم همونی که نزدیک چزاغه ولی بنده خدا معمولا به فاز دوم نرسیده جان به جان آفرین تسلیم میکنه#:-s
اگه NPC دیگه ای هم هست که کمک میکنه بهم بگو:bighug:
برای فاز دوم سلاح یک دستی و سریع بهتره چون باید سریع 2 تا ضربه بزنی و شروع کنی جا خالی دادن. من خودم فاز دوم که شروع شد رفتم سمت راست و پشت لودویگ غیر از مواقعی که سلاحش رو چارج میکنه از اون جا تکون نخوردم. اون که نزدیک چراغه ضعیفه سریع میمره. یک بار برگرد به Forbidden woods داخل کلبه ای که کنار چراغ هست یک NPC هستش به اسم Voltr با اون صحبت کن و قبول کن که عضو لیگ بشی. برای سامن کردنش باید قبل از جایی که لودویگ هست نزدیک اون دروازه که 2 کلاغ هست بری و سامنش کنی.

برای فاز دوم سلاح یک دستی و سریع بهتره چون باید سریع 2 تا ضربه بزنی و شروع کنی جا خالی دادن. من خودم فاز دوم که شروع شد رفتم سمت راست و پشت لودویگ غیر از مواقعی که سلاحش رو چارج میکنه از اون جا تکون نخوردم. اون که نزدیک چراغه ضعیفه سریع میمره. یک بار برگرد به Forbidden woods داخل کلبه ای که کنار چراغ هست یک NPC هستش به اسم Voltr با اون صحبت کن و قبول کن که عضو لیگ بشی. برای سامن کردنش باید قبل از جایی که لودویگ هست نزدیک اون دروازه که 2 کلاغ هست بری و سامنش کنی.
متشکرم!
راستی این بنده خدا در زدن آمیگدالا که در سیاه چال هستش کمکی نمی کنه>؟؟؟؟
چون یه تروفی دارم که بازی پلات بشه اونم بستگی به کشتن جناب آمیگدالا داره که در داخل سیاه چال هست:>

سلام دوستان من تازه بلادبورن گرفتم و هيچي بلد نيست قبلا هم هيچ كدوم از بازي هاي اين شركت را بازي نكردم

يه سوال دارم ممنون ميشم جواب بدين

Origin تو بازي چيه و كدوم را انتخاب كنم بهتره؟؟

كسي نبود ما را راهنمايي كنه؟!؟!

من خوشم نمیاد NPC ـ Summon کنم ولی تنهایی واقعا واقعا سخته این Ludwig... وارد Phase دوم ـش میکنم آخرش 1/4 HP ـش میمونه که میکشتم . البته NG+ هستم با لول 107 (لول آپ نکردم بعد از NG تقریبا واس PVP ) . توی خود Dark Souls ـ 1 و 2 هم چنین باس سختی نبود جدی :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or