PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان این آنلاینش چطوریه ؟ فقط میشه مراحل رو به صورت کو آپ رفت ؟ دقیقا اگه کسی اطلاعات داره که مد های مختلف بازی تو حالت آنلاین چیه توضیح بدید . با تشکر

فقط این نیست . PVP هم داره میتونین با پلیر های دیگه Duel کنین .

فقط این نیست . PVP هم داره میتونین با پلیر های دیگه Duel کنین .

یعنی فقط یک مد داره همون pvp ? بعد جز dlc تو متحوای آنلاین چیز دیگه ای داره مثل سلاحی چیزی .

درجه سختی خود بازی چقدره ؟ یک بازی هست چالش داره یک بازی هست اعصاب آدم رو به هم میریزه از بس سخته

یعنی فقط یک مد داره همون pvp ? بعد جز dlc تو متحوای آنلاین چیز دیگه ای داره مثل سلاحی چیزی .

درجه سختی خود بازی چقدره ؟ یک بازی هست چالش داره یک بازی هست اعصاب آدم رو به هم میریزه از بس سخته

فقط یه مد نداره , covenant های مختلف داره , pvp داره , pve یا همون co-op داره . غیر از این مثل بقیه بازی های Soul بقیه پلیر ها نوشته و نامه میزارن رو زمین میتونی بخونیشون یا خودت هم بزاری که البته بعضی هاش troll ـ بعضی هاش راهنمایی ـ کلا باحاله . منظورت چیه محتوای آنلاین ؟ اسلحه که همونا هستن که توی بازی هست , ولی این DLC هم کلی اسلحه جدید اضافه کرده (10 تا اسلحه و 5 تا fire arm )
اگه تا حالا از سری souls بازی نکردی اولش 100 درصد برات سخت خواهد بود ولی کلا بازی های FromSoftware سخت هستن ولی unfair نیستن . یعنی الکی سخت نیستن , سخت ـیشون منطق داره . اگه با منطق و برنامه بازی کنی میتونی راحت بری جلو ولی اگه بخوای بدون فکر فقط کلیک کنی نمیتونی , چون بازی hack'n'slash نیست , باید با استراتژی مبارزه کنی .

دوستان کمک کنید منم بتونم dlc رو بخرم
نمیدونم بازیم ریجن دو ژاپن هست یا ریجن سه چون جایه دکمه x با o فرق میکنه روی خود دیسک نوشته made in japon

آخرین ویرایش:
Bloodborne ـم رو خیلی وقت پیش به اسم ریجن آل خریدم ئ زیاد هم توجه نکردم ریجن چنده چون فکر نمیکردم DLC بیاد براش , الان ولی متوجه شدم بازی ریجن 2 ـ . الان من DLC رو با اکانت ـم (که ریجن 1 ـ ) خریدم فعلا بازی داره آپدیت میشه ولی چجوریه میتونم استفاده کنم از DLC یا مشکل داره ؟ اگه مشکل داره راه حل ـش چیه ؟ یه توضیح بدین لطفا .

آخرین ویرایش:
Bloodborne ـم رو خیلی وقت پیش به اسم ریجن آل خریدم ئ زیاد هم توجه نکردم ریجن چنده چون فکر نمیکردم DLC بیاد براش , الان ولی متوجه شدم بازی ریجن 2 ـ . الان من DLC رو با اکانت ـم (که ریجن 1 ـ ) خریدم فعلا بازی داره آپدیت میشه ولی چجوریه میتونم استفاده کنم از DLC یا مشکل داره ؟ اگه مشکل داره راه حل ـش چیه ؟ یه توضیح بدین لطفا .

بازیت رو بفروش و یه ریجن ۱ تهیه کن ! وگر نه نمی تونی بازی کنی چون ریجن اکانتی که باهاش دی ال سی می خری باید با ریجن بازیت یکی باشه . اینو تو صفحات قبل بار ها توضیح دادیم !

سلام.
دوستان بازی چیتی هکی چیزی نداره؟
دارک سول بازی کردم میدونم خیلی سخته ، اینم که احتمالا مثل اونه ، میخواستم بازی رو بخرم فقط مشکلم سختیه بیش از حدش هست.

بازیت رو بفروش و یه ریجن ۱ تهیه کن ! وگر نه نمی تونی بازی کنی چون ریجن اکانتی که باهاش دی ال سی می خری باید با ریجن بازیت یکی باشه . اینو تو صفحات قبل بار ها توضیح دادیم !

منم تا حالا بار ها و بار ها به سوالات تکراری بچه ها توی این تاپیک جواب دادم یک بار هم مثل شما منت نزاشتم , بار اول هم هست خودم یه سوال میپرسم . اگه جواب میدین بدون منت جواب بدین کسی مجبورتون نکرده .
~~
دوستان الان من با یه اکانت UK ـ DLC رو بخرم و اون اکانت رو Primary کنم میتونم با اکانت اصلیم بازی کنم DLC رو ؟

آخرین ویرایش:
سلام.
دوستان بازی چیتی هکی چیزی نداره؟
دارک سول بازی کردم میدونم خیلی سخته ، اینم که احتمالا مثل اونه ، میخواستم بازی رو بخرم فقط مشکلم سختیه بیش از حدش هست.

سلام.هک و چیت رو ps4 نمیشه زد
دوستان روش کشتن باس ها رو تو یه تاپیک دیگه گفتن

- - -ویرایش - - -

Demon's Souls

:|:-/

قلق بازی داره دستم میاد :دی
تونستم پیشرفت کنم، لول آپ بشم و باس فایت هارو راحت بزنم (البته به راحتی قبل :دی)

تا اینجا باید بگم این بازی یک شاهکار به تمام معناست، حرف نداره میشه گفت یک مولف و یک تئوری جدید هست که منو یاد دوران ظهور resident evil 4 میندازه.

بازی بیشتر به دمون نزدیک هستش تا به دارک سولز ولی از درون مایه کلی با اونا فرق میکنه.

لذت بازی وصف نشدنیه انصافا
مرسی میازاکی

منم تا حالا بار ها و بار ها به سوالات تکراری بچه ها توی این تاپیک جواب دادم یک بار هم مثل شما منت نزاشتم , بار اول هم هست خودم یه سوال میپرسم . اگه جواب میدین بدون منت جواب بدین کسی مجبورتون نکرده .
~~
دوستان الان من با یه اکانت UK ـ DLC رو بخرم و اون اکانت رو Primary کنم میتونم با اکانت اصلیم بازی کنم DLC رو ؟

سلام... بله.

~~
اقا شور حسيني نگير !! اين تاپيك براي بحث در مورد بازي زده شده و تو پست اول قيد شده راجع به ريجن و ... صحبتي نشه . همين صفحه قبل هم بارها سوال شما جواب داده شده . ما نمي تونيم تاپيك بازيو خراب كنيم كه شما بهت بر نخوره ! منت چيه ديگه ؟ سوال شما جواب داده شده كه تاپيك بازي بيشتر از اين با اين سوال هاي ريجن و ... خراب نشه .
حس میکنم زدن لادوینگ برام سخته!
حالا یا بازی من افت کرده یا واقعا یا این باس سخته!
سخت نيست يه ذره قلق خاص داره دستت بياد حله .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or