PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
همینطوری راه رو ادامه بده تا برسی به اون لامپی که زندانه بود ( لامپش رو hunter ها میشکنن ) بعد ادامه میدی تا برسی به The One REborn . میتونی اون جایی که amygdala لیزر میزنه بپیر پایین از کنار شکستگی سمته راست ( وقتی از پله میری بالا و اونجا پره دشمنها ) که کلیده upper cathedral ward هم بگیری ( این قسمت optional هست ) .

اقا میشه بیشتر راهنمایی کنی الان دقیقا همونجام که میرفت پایین بعد میرفتی برای dark beast باید برم همونجا ؟ یعنی باید برم همونجا که دارک بیست بود؟

آخر فاضلاب رو برو خب، که یه خوکه، کنار خوکه یه نردبونه، ازش برو بالا، میرسی به باس اصلی!
همون طرفی هم که گفتم اگه بری یه خونه تاریکه هست، تهش میتونی در کناری چک پوینت قبلی رو باز کنی که مسیرت نزدیک بشه!
شرمنده داش من تو این بازی نوبم :d
رفتم گرگا رو این نارنجک آتیش خیلی حساس بودن یکی زدم نصف عمرشون رفت اوونا رو کشتم بعد غول اصلی رو هم کشتم رسیدم چکپوینت
ولی واقعاً این بازی آدمو شکنجه میده چه وضعیه خو یعنی از اول مرحله تا آخرش 1 دونه سیو هم نداره 1 راست باید تا آخر بری نمیشه

شرمنده داش من تو این بازی نوبم :d
رفتم گرگا رو این نارنجک آتیش خیلی حساس بودن یکی زدم نصف عمرشون رفت اوونا رو کشتم بعد غول اصلی رو هم کشتم رسیدم چکپوینت
ولی واقعاً این بازی آدمو شکنجه میده چه وضعیه خو یعنی از اول مرحله تا آخرش 1 دونه سیو هم نداره 1 راست باید تا آخر بری نمیشه
این غولی که کشتی جز باس های اختیاری بعد از زدنش مسیری نیست، باید برگردی از همون مسیری که گفتم بری!!:d
بعدا بازی خیلی بهتر میشه این اولش یکم مشکله، هرچند اگه دقت کنی همیشه یه راهی هست که به لامپ قبلی میون بر بزنی و مجبور نشی مسیر رو دوباره بری، فقط باید همه جا رو بگردی!

این غولی که کشتی جز باس های اختیاری بعد از زدنش مسیری نیست، باید برگردی از همون مسیری که گفتم بری!!:d
بعدا بازی خیلی بهتر میشه این اولش یکم مشکله، هرچند اگه دقت کنی همیشه یه راهی هست که به لامپ قبلی میون بر بزنی و مجبور نشی مسیر رو دوباره بری، فقط باید همه جا رو بگردی!

آره الان دیدم لول فک کردم غول اصلی زدم گفتم چرا این اینقدر ماسته :d
من الان برگشتم مسیر سمت راست رفتم دو تا در رو رد کردم یه سری کشتم رسیدم به چک پویینت قبلی
الان جلوم یه پله هست میره پایین 2 تا از مینی غولا هست شبیه گوژ پشت . همین مسیر درسته ؟ :d

اقا میشه بیشتر راهنمایی کنی الان دقیقا همونجام که میرفت پایین بعد میرفتی برای dark beast باید برم همونجا ؟ یعنی باید برم همونجا که دارک بیست بود؟
لازم نیست بره محوطه باس فایته Drakbest . از ساختمون میری بیرون ( روبرو لامپ شکسته بعده کشتن hunter ها !) بعد سمته راست از پله میری پایین و از دروازه رد میشی و راه رو ادامه میدی

آره الان دیدم لول فک کردم غول اصلی زدم گفتم چرا این اینقدر ماسته :d
من الان برگشتم مسیر سمت راست رفتم دو تا در رو رد کردم یه سری کشتم رسیدم به چک پویینت قبلی
الان جلوم یه پله هست میره پایین 2 تا از مینی غولا هست شبیه گوژ پشت . همین مسیر درسته ؟ :d
آره تهش یه آسانسوره اگه الان فعال نیست باید بری ته فاضلاب بعد با اون آسانسور بیای بالا، بعد از اون فعال میشه و میتونی میون بر بزنی باهاش!

خب من Micolash رو کشتم و رفتم دیدم Ariana دیگه نیستش ... رد خون رو گرفتم رفتم توی فاضلاب دیدم یک چیز عجیبی (اینطور که بچه ها میگن یه بچه :دی ) کنارش بود زدم کشتمش و Cord رو گرفتم و Ariana هم از حال رفت... باهاش هم که حرف میزدم میگفتم اینا کابوسه و این حرفا حالا قضیه این چی بود اصن ؟ :دی
از طرفی راه اصلیه بازی رو ادامه دادم الان رسیدم به یک در بزرگ که یک زن سفید رنگی جلوشه (خیلی شبیه اونیه که بعد کشتن Rom اومد) باهاش هم نمیشه حرف زد ... فاز این یکی چیه حالا ؟ :دی
سوال آخر هم اینکه الان من 3 تا Cord دارم برای اینکه پایان اصلی بازی رو ببینم باید هر 3 تا رو قبل Wet Nurse استفاده کنم ؟

خب من Micolash رو کشتم و رفتم دیدم Ariana دیگه نیستش ... رد خون رو گرفتم رفتم توی فاضلاب دیدم یک چیز عجیبی (اینطور که بچه ها میگن یه بچه :دی ) کنارش بود زدم کشتمش و Cord رو گرفتم و Ariana هم از حال رفت... باهاش هم که حرف میزدم میگفتم اینا کابوسه و این حرفا حالا قضیه این چی بود اصن ؟ :دی
از طرفی راه اصلیه بازی رو ادامه دادم الان رسیدم به یک در بزرگ که یک زن سفید رنگی جلوشه (خیلی شبیه اونیه که بعد کشتن Rom اومد) باهاش هم نمیشه حرف زد ... فاز این یکی چیه حالا ؟ :دی
سوال آخر هم اینکه الان من 3 تا Cord دارم برای اینکه پایان اصلی بازی رو ببینم باید هر 3 تا رو قبل Wet Nurse استفاده کنم ؟
تاپیکه در مورد داستان رو بخونی همه چیز دستگیرت میشه
اونم queen of yarnham هست که اتفاقا اگر chalice ها رو تا اخر بری با این هم مبارزه میکنی و بعد از کشتنش ایتم stone of yarnham رو میگیری که البته هیچ استفاده ای تا امروز براش کلا کشف نشده !!! البته این شخصیت هم به داستان بازی متصل هست کلا .
هر زمانی قبل از روبرو شده با
گرمن ! باید بکشیش و بعد از کشتنش به باسه اخری یعنی moon presence روبرو میشی و ending اصلی و تروفیش هم بهت میده childhood beginning فک کنم اسمش بود.
....

آخه یکی از بچه ها میگفت توی ign گفتن خودمم سرچ کردم انگار یه همچین چیزی هست.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
یه کارایه جالبی میشه کرد D:
مثلا یه سلاح هست Beast claw که میتونی استفاده کنی D:
ولی beast کامل نمیشه شد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or