PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
به منم این تریلرو بدین ببینیم باو دهنمون کف کرد:d
============
خود کلمه Bloodborne از یه بیماری با همین اسم گرفته شده. البته بیماری نه، بلکه مجوع بیماری هایی که هر نوع آلودگی رو از طریق خون یا باقی مایعات بدن منتقل میکنن. مثل ایدز، هپاتیت B و C و یک سری تب های ویروسی. که توی تریلرها میشه این موضوع رو دید. میازاکی قبلا گفته بود شما میتونین خون دشمنان مرده-تون رو بخورید ولی این کار باعث تاثیرات جانبی رو بازیکن میشه که زیاد جالب نیست که این در نتیجه همین Bloodborne هست:d

توی اون تاپیک گفتم و اینجا هم میگم:
یه چیز جالب توی Bloodborne دیدم و گفتم اینجا مطرح کنم ببینم شماها هم موافقین باهاش یا نه (که دوباره میازاکی بازی های خودش رو به هم لینک کرده:d):

دقت کردین که دشمنا حرف میزنن؟ مثل یه مشت Undead داغون نیستن؟ مثلا یکیشون موقع مردن میگه: It has finished (که در واقع با مردن، از شر این بیماری راحت میشه)
دقت کردین در مقایسه با بقیه، دوباره قد کاراکتر اصلی خیلی کوچیکه؟ Chosen Undead آیا؟ یا بهتره بگیم Pigmy؟
یه بیماری که همه رو به این شهر کشونده؟ (یا بهتره بگیم یه نفرین؟ چیزی مثل Undead Curse؟)
دقت کردین Cleric Beast شباهت غیر قابل انکاری به Manus داره؟ (دست چپ بزرگ، هیکل پشمالوی سیاه رنگ، پوزه های یکسان و ...)

اصلا تم و اتمسفر عناوین FSW و میازاکی در همین مقیاس ها هستش و بیشترشون در قالب نفرین,بیماری,طلسم ووو... ولی تا به الان اشاره شده که در BB این بیماری هاس که ملاک و منبع اصلی رنج کشیدن و تغییر و تحول مردم Yharnam محسوب میشه باعث تبدیل شدنشون به beast های منحصر به فرد و همینطور undead...!
Cleric Beast هم کمی تا حدودی شبیه به Manus هستش(بالانس نبودن هر طرف از بدن و همینطور اندازه و جسته ی اون) ولی قضیه جایی جالب تر میشه که چند وقت پیش یه سری اطلاعات جزئی از بازی به بیرون منتشر شده بود و بخشی از اون به شکارچی که تو تریلر گیمزکام همراهتون بود مربوط میشد(Hunter Gascoigne) که زیاد دیتیل ازش درز نکرده بود و از اونطرف نقل کردن که Cleric Beast در ابتدا مردم و انسان های و از بزرگان و شکارچیان Yharnam هستن که در ادامه توسط بیماری یا اشامیدن بلاد به این شکل تبدیل میشن و اگه تریلر گیمزکام رو دیده باشی Hunter Gascoigne در قبرستان شهر با صدایی عجیب و صد البته شبیه به Cleric Beast به موجودی تبدیل میشه که مطمئنن همین CB خودمون هستش:دی

یه پسر بچه بود که خیلی به داستان‌های فانتزی علاقه داشت،اما از اون جایی که انگلیسیش زیاد خوب نبود بعضی از قسمت‌های داستان متوجه نمیشد،مجبور بود با توجه به اتفاقاتی که پس و پیش ماجرا افتاده، اتفاق اون قسمت از داستان حدس بزنه.

اون پسر بچه قفل، بعدها یک بازیساز افسانه‌ای شد.
و این بود دلیل روایت نامتعارف داستان بازی‌هایَش :دی

یه پسر بچه بود که خیلی به داستان‌های فانتزی علاقه داشت،اما از اون جایی که انگلیسیش زیاد خوب نبود بعضی از قسمت‌های داستان متوجه نمیشد،مجبور بود با توجه به اتفاقاتی که پس و پیش ماجرا افتاده، اتفاق اون قسمت از داستان حدس بزنه.

اون پسر بچه قفل، بعدها یک بازیساز افسانه‌ای شد.
و این بود دلیل روایت نامتعارف داستان بازی‌هایَش :دی

كلا تفكرش در مورد روايت داستان از نوع valve و ايناس:
07346561174421939044.jpg

.

Bloodborne Will Get a Brand New Trailer at Tokyo Game Show :d

As part of the special, there are comments from the developers. In the section dedicated to the upcoming PS4 Exclusive by Bloodborne, Producer Masaaki Yamagiwa mentions that a new trailer will be released during Tokyo Game Show

دقت کردین میازاکی زیاد در مورد بازی حرفی نمیزنه؟گفتنی‌ها رو فقط Producer ها میگن.یه مصاحبه دیده بودم در مورد دارک‌سولز که تهیه‌کننده‌ش میگفت میازاکی اصلا با مصاحبه‌کردن و جلوی دوربین بودن حال نمیکنه :دی نصف مصاحبه هم تهیه‌کننده داشت در مورد میازاکی حرف میزد.خفن بودن تا چ حد آخه؟:دی

این نسل به کسایی که هنوز ایمان نیاوردن ثابت میشه که From در حد Rockstar و NDـه(واسه من بهترین شرکت نسل قبل).من تاثیر Demon's Souls رو صنعت بازی در حد GTA III میدونم.

Sony Producer Challenges Fans To Beat Bloodborne’s Demo at TGS; No One Managed in Internal Test Meeting

Masaaki Yamagiwa تهیه کننده بازی گفته که :
"بیاین یه جایزه‌ای برای کسایی که باس دمو بلادبورن رو تو TGS شکست میدن،تعیین کنیم،Kitaon حتما برای این کار مشتاقه"

Kitaon،که همون Yasuhiro Kitao مارکتینگ‌منیجر بلادبورنـه در جواب گفته که :
"حتمـا!،اما واقعا کسی هست که بتونه باس شکست بده؟من که شک دارم...امروز حتی یک نفر هم در تست بازی موفق نشده ک از پس این کار بر بیاد..."

یک فن از همین Kitao در مورد سختی بازی سوالی پرسید که این مرد در پاسخ گفت:
"تنها چیز اطمینانی ک میتونم بهت بگم اینه که؛ بازی آسون نیست"

sj5xe5gey27hviytg4n7.jpg

زمانی که برای اولین بار بلادبورن بازی میکنی،تو مواجهه با دشمنا،اون Mindsetـی که از سولز های قبلی داری ناخودآگاه دستت میره رو L1 که اونجا برای "دفاع" بود.اما با تغییر شکل اسلحه روبرو و متوجه میشی که اینجا اونجا نیست و مجبوری و باید "حمله" کنی.آیا به نظرتون این تغییر دکمه همینجوری و اتفاقیه؟

میازاکی پروردگار Game Designـه؛یکی این حرکت "شاعرانه" توصیف کرده بود.

تمام کسایی ک تو PAX و GS Expo بازی کردن گفتن که دستشون ناخوداگاه رفته رو L1

یه ویدیوی سه دقیقه ای off screen از دموی Gamestop Expo:
watch?v=KJCwXZDvi5o
خیلی باحاله !! :))
Kill Faster
or
Let Yourself Die
Bloody !! >:)

طرف ناکام می مونه و DS4 رو میزاره در میره !! :d

(اگر خواستین بگید آپ کنم)
ــــــــــــــــــــــ
اینجا هم پنج تا از بهترین عناوینی که توی GE تجربه کرده رو انتخاب کرده که اولیش BB ـه
Fanatical Five | Top 5 Games We Played at Gamestop Expo 2014 - Game Fanatics

یه ویدیوی سه دقیقه ای off screen از دموی Gamestop Expo:
watch?v=KJCwXZDvi5o
خیلی باحاله !! :))
Kill Faster
or
Let Yourself Die
Bloody !! >:)

طرف ناکام می مونه و DS4 رو میزاره در میره !! :d

(اگر خواستین بگید آپ کنم)
ــــــــــــــــــــــ
اینجا هم پنج تا از بهترین عناوینی که توی GE تجربه کرده رو انتخاب کرده که اولیش BB ـه
Fanatical Five | Top 5 Games We Played at Gamestop Expo 2014 - Game Fanatics

نیکی و پرسش؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or