PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
پسر خدایی عجب بازییه.یاد دویل می کرای افتادم.ولی این محیطش خیلی خوفناکتره.اگر یه داستان خوب و شخصیت پردازی خوب داخل باشه مطمئنم خیلی موفق میشه و سر و صدا میکنه.

این تریلری اخری هم یه طورایی کولاک بود.تو تریلر گرافیکش خوب بود با توجه به محدودیت کنسولها اگه انتظاراتتون بالا نباشه.موزیکشم توپ بود همونایی که من دوست دارم!!.

elbghleoopkonyc92zx5.gif

DAAAAAAMN:دی
یعنی جزییات دمو از دماغم داشت میزد بیرون :دی خدایا PS4 برسان :دی

^ ^
هنوز نسل شروع نشده اسم محدودیت سخت افزاری رو میاری حال آدم بد می شه! Bloodborn هنوز 30 درصد قدرت گرافیکی PS4 رو هم نشون نمی ده. :دی

محدودیت همیشه وجود داره. سخت افزار ثابت محدودیت داره دیگه. اما BB بازی ای نیست که مشکل گرافیکیش رو بخوایم بندازیم گردن محدودیت سخت افزار. واضحه که سازنده خودش نخواسته از تمام قدرت سخت افزار استفاده کنه و رسالتش چیز دیگه ای بوده :دی

محدودیت همیشه وجود داره. سخت افزار ثابت محدودیت داره دیگه. اما BB بازی ای نیست که مشکل گرافیکیش رو بخوایم بندازیم گردن محدودیت سخت افزار. واضحه که سازنده خودش نخواسته از تمام قدرت سخت افزار استفاده کنه و رسالتش چیز دیگه ای بوده :دی
آخه این دوستمون 8030 دقیقا اشاره کرد که با توجه به سخت افزار محدود PS4 انتظاراتتون رو از گرافیک بلادبورن بیارید پایین:-j :d

ديدن تريلر اين بازي و غرق شدن تو فضاش خداييش از تجربه دهها بازي مضخرف تو بازار بهتر از بس كه عاليه:d

اين موجودات جديد مخصوصا اون بزرگا و سر اخر باس عالي بودن البته چكش هم محشر بود:dموزيك موزيك:((

.

گرافیک تکنیکی اخه؟دنبال چی هستین تو بازی؟:دی مث این میمونه یکی بره دیوان خواجه شیراز باز کنه بعد دنبال دوبیتی‌هاش بگرده،فلسفه‌اش تو غزلیات‌شه،هر چند دوبیتی‌هاش هم زیبا باشه.

پ.ن1:هر کی از جمله‌م برداشت کرد که گرافیک بازی مهم نیست بهش بگم که آیم فاین تنکیو اند یو :-h
پ.ن2:پی‌اس وان داشتیم،پی‌اس تو داشتیم و ‌پی‌اس تری،پی‌اس فور هم داریم(باید بخرم البته :دی)،پی‌‌اس فایو هم به صورت دیفالت خواهیم داشت،پـس،این سابقه‌ی پـیشـین تا روز پـَسین باشد :دی بزار محدود بمونیم تو رو خدا.
پ.ن3:سرجیو لئونه(به خاطر چند دلار بیشتر،خوب بد زشت،روزی روزگاری در غرب) موقع سکانس‌های دوئل آخر فیلم،موزیک انیو موریکونه رو سر صحنه اجرا میکرد تا بازیگرا برن تو حسش.اینجا هم من به نظرم موزیک تو استودیو فرام‌سافتور پلی میشه و حینش باس‌فایت طراحی میکنن :دی

تریلر هم که مادر گریه کرد :دی

اروپا و آمریکا هم همون تاریخ هست ریلیس ـش :دی .
پس ما دوباره شاهد هنرنمایی سونی هستیم در انتخاب اشتباه تاریخ عرضه AAA هاش :دی.
گرافیک تکنیکی اخه؟دنبال چی هستین تو بازی؟:دی مث این میمونه یکی بره دیوان خواجه شیراز باز کنه بعد دنبال دوبیتی‌هاش بگرده،فلسفه‌اش تو غزلیات‌شه،هر چند دوبیتی‌هاش هم زیبا باشه.

پ.ن1:هر کی از جمله‌م برداشت کرد که گرافیک بازی مهم نیست بهش بگم که آیم فاین تنکیو اند یو :-h
پ.ن2:پی‌اس وان داشتیم،پی‌اس تو داشتیم و ‌پی‌اس تری،پی‌اس فور هم داریم(باید بخرم البته :دی)،پی‌‌اس فایو هم به صورت دیفالت خواهیم داشت،پـس،این سابقه‌ی پـیشـین تا روز پـَسین باشد :دی بزار محدود بمونیم تو رو خدا.
پ.ن3:سرجیو لئونه(به خاطر چند دلار بیشتر،خوب بد زشت،روزی روزگاری در غرب) موقع سکانس‌های دوئل آخر فیلم،موزیک انیو موریکونه رو سر صحنه اجرا میکرد تا بازیگرا برن تو حسش.اینجا هم من به نظرم موزیک تو استودیو فرام‌سافتور پلی میشه و حینش باس‌فایت طراحی میکنن :دی

تریلر هم که مادر گریه کرد :دی
من سعی میکنم حساسیت نشون ندم. هرکی هرچی درمورد BB میگه، میگم تو راس میگی :دی.

تریلر عالی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or