Multi Platform Black Myth: Wukong

سازنده
Game Science
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Game Science Interactive Technology
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Ef12XT_U4AEVxgc.jpg
بازی Black Myth: Wu Kong معرفی شد. عنوانی بر اساس دنیای معروف میمون شاه و Journey To The West که توسط استودیوی چینی Game Science در دست ساخت هست. ژانر بازی Action RPG بوده و به صورت تک نفره دنبال میشود. این عنوان توسط موتور گرافیکی UE4 در حال ساخت بوده و برای کنسول ها و PC عرضه خواهد شد. هنوز تاریخ عرضه ای برای این عنوان در نظر گرفته نشده است.

آخرین اطلاعات از بازی:

◾ بازی در سبک سولزلایک و ساختاری نیمه‌ اوپن‌ورلد دارد
◾ سلاح اصلی بازی Golden Cudgel Staff است
◾ بازی سه حالت کمبت دارد:
Smash/Pillar/Thrust
◾ امکان ترکیب حرکات Light و Heavy Attack برای Combo زدن وجود دارد
◾ بازی دارای جادو و Spell است
◾ امکان تبدیل شدن به حیوان‌هایی همچون گرگ و ... وجود دارد
◾ ماموریت‌های فرعی شما را به سوی موجودات جدید و باس های مخفی میرساند
◾ ممکن است عنوان Black Myth Wukong دارای خریدهای درون‌ برنامه‌ای باشد!
◾ این عنوان در تابستان 2024 برای کنسول های نسل نهم و PC منتشر خواهد شد

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
صفحه استیم بازی فعال شد
LINK

تصاویر گرفته شده از دمو
IMG_20230820_153840_760.jpg IMG_20230820_153839_924.jpg
IMG_20230820_153840_022.jpg IMG_20230820_153840_443.jpg

آخرین ویرایش:
بازی Black Myth: Wukong بر روی گوشی‌های اندرویدی با تراشه Snapdragon 8 Gen 3 و پردازنده گرافیکی Adreno 750 اجرا شده است. اما به دلیل گرافیک سنگین بازی، تنها 14 تا 19 فریم در ثانیه دریافت شده است. دمای GPU حدود 36.6 درجه سانتی‌گراد با کارایی 85-86٪ بوده، در حالی که CPU تحت فشار به 76 درجه سانتی‌گراد رسیده است.
فکرشو بکنید نسل به نسل فاصله قدرت موبایل به کنسول داره کمتر میشه

sshot-325.jpg

لعنتی با اینکه بازی را تموم کردم بازم سورپرایزهای بازی تمومی نداره بدون شک حماسی ترین باس بازی که یه باس به شدت مخفی هم هست تو راه گرفتن تروفی meet the match باهاش مواجه میشید ‌حالا نمیخوام اسپویل کنم ولی مطمئن باشید پشمی براتون باقی نمی مونه ‌.در ضمن برای گرفتن true ending باید این باسو بزنید B-)

View attachment 347702
آخرای چپتر ۳ 😌
...
View attachment 347703
این چه سرطانی بود🥴😖
...
View attachment 347704
View attachment 347705
این دوجا رو چطوری رد بشم؟ جفتش واسه چپتر ۲ هست.
چشم بودا چندتائه؟ سه تاش رو فکر کنم گرفتم
چشم بودا شیش تاست همه را گرفتی میچسبونی به یه سنگ تبدیل به باس میشه.
عکس اولی بعدا که یه باس زدی یه ایتم بهت میده باز میشه در واقع شورتکات باز میکنه
عکس دوم هم اون ابشاره باید یه ایتم به نام loong scales بگیری تو همون چپتر دو با یه باس گنده میجنگی بغلش یه دیوار نگاره هست باید یا بزاری باس اونجا را خراب کنه یا با اسپیریت wandering weight بزنی خرابش کنی ایتمو بگیری تو کل بازی ۴ تا ابشار هست با این ایتم با ۴ تا باس مخفی میجنگی تروفی میده با ایتم های دیگه

• Love
  • Like
Reactions: DM.JAGUAR and AM!R
عکس اولی بعدا که یه باس زدی یه ایتم بهت میده باز میشه در واقع شورتکات باز میکنه
عکس دوم هم اون ابشاره باید یه ایتم به نام loong scales بگیری تو همون چپتر دو با یه باس گنده میجنگی بغلش یه دیوار نگاره هست باید یا بزاری باس اونجا را خراب کنه یا با اسپیریت wandering weight بزنی خرابش کنی ایتمو بگیری تو کل بازی ۴ تا ابشار هست با این ایتم با ۴ تا باس مخفی میجنگی تروفی میده با ایتم های دیگه
چشمهای بودا رو پس بگردم بقیه ش رو پیدا کنم .
اون دیوار رو خراب کردم اون رو گرفتم رفتم چپتر یک پشت آبشار اون باس @#$% رو زدم :D الان این یکی آبشار هم با همون باز میشه؟

چشمهای بودا رو پس بگردم بقیه ش رو پیدا کنم .
اون دیوار رو خراب کردم اون رو گرفتم رفتم چپتر یک پشت آبشار اون باس @#$% رو زدم :D الان این یکی آبشار هم با همون باز میشه؟
حالا چشم بودا خیلی هم چیز مهمی نیست تو بازی اره یکی دیگه از ابشارها همونه که عکس گذاشتی

• Like
Reactions: AM!R
آقایون اسپویل یادتون نره.هنوز هفته ی بازی تموم نشده
بازی بدی بود که مالک😕
حالا اسپویل بشه یا نشه چه فرقی میکنه😄
ولی بی شوخی چی دقیقا اسپویل هست چی نيست؟ کلا اسکرین شات اسپویل کردنه؟
شاید یه جا جالب بود خواستیم بذاریم کلا فلسفه تاپیک چیه؟

بازی بدی بود که مالک😕
حالا اسپویل بشه یا نشه چه فرقی میکنه😄
ولی بی شوخی چی دقیقا اسپویل هست چی نيست؟ کلا اسکرین شات اسپویل کردنه؟
شاید یه جا جالب بود خواستیم بذاریم کلا فلسفه تاپیک چیه؟
آقا محسن، من بشدت از بازی رو pc راضیم.تعصب چشماتو بسته و اصلا دلیل انتقادم رو نخوندی :)
من منتقدِ تفاوت زیاد گرافیک بازی بودم نه اصلیت خود بازی.بازی به شدت عالیه و منتظرم یا با یه پچ عین هورایزن فوربیدن معجزه بکنن و یا اینکه بعدا رو سخت افزار قویتر بازی میکنم
بازی بد باشه یا زباله باشه کلا تاپیکش نمیام چون برام فرقی نمیکنه.عین همین کنکوردِ زباله که تازه اومده ولی این مانکی رو نباید از دست دادش

آقا محسن، من بشدت از بازی رو pc راضیم.تعصب چشماتو بسته و اصلا دلیل انتقادم رو نخوندی :)
من منتقدِ تفاوت زیاد گرافیک بازی بودم نه اصلیت خود بازی.بازی به شدت عالیه و منتظرم یا با یه پچ عین هورایزن فوربیدن معجزه بکنن و یا اینکه بعدا رو سخت افزار قویتر بازی میکنم
بازی بد باشه یا زباله باشه کلا تاپیکش نمیام چون برام فرقی نمیکنه.عین همین کنکوردِ زباله که تازه اومده ولی این مانکی رو نباید از دست دادش
آقا مالک 😘
روی PC راضی ای یا روی پلتفرم جدید یوتوب؟🤗
مشکل اینجاست انتظار خروجی پی‌سی های اند رو از یه دیواس ۲۰ تومنی داری :دی
یا مثلا انتظار داری از یه استودیو تازه کار که ۴ سال پیش هیچکدوم اعضاشون انتظار نداشتن به این موفقیت برسن ، انتظار خروجی یه فرست پارتی و انحصاری ساز رو داری!
راحت بگیر لذت ببر ، بد بود به این سطح از فروش و رضایت گیمر ها نمیرسید.

آقا مالک 😘
روی PC راضی ای یا روی پلتفرم جدید یوتوب؟🤗
مشکل اینجاست انتظار خروجی پی‌سی های اند رو از یه دیواس ۲۰ تومنی داری :دی
یا مثلا انتظار داری از یه استودیو تازه کار که ۴ سال پیش هیچکدوم اعضاشون انتظار نداشتن به این موفقیت برسن ، انتظار خروجی یه فرست پارتی و انحصاری ساز رو داری!
راحت بگیر لذت ببر ، بد بود به این سطح از فروش و رضایت گیمر ها نمیرسید.
نه خوب ربطی نداره.
همین دیوایس ۲۰ تومنی تونسته بازی هایی با گرافیک شاهکار مثل Tlou رو به بهترین نحو اجرا کنه. میدونم که این بازی نسل بعدی هست و انجینش متفاوته.
بازی روی مود کوالیتی افت فریمش ازار دهندس و استیبل نیست. روی پرفرمنس هم رزولشن خیلی پایینه و نمیشه از بازی لذت برد.
این دوستمون هم داره میگه منتظرم پچ براش بیاد که با کله برم سمتش :دی خوب راست میگه. بازی باید خیلی بهینه تر بشه.
لودینگ ها روی پی اس ۵ برای بازی ای که تعداد مرگش زیاده, یه کم طولانیه. مود پرفرمنس هم اور شارپه. همین دیوایس ۲۰ تومنی هم تونسته گرافیک های عظیم رو‌ ۶۰ یا ۴۰‌فریم بده.
حالا قطعا اینکه تجربه ی اولشون‌ هست, این مسائل رو میشه ندید گرفت. ولی تفاوت بسیار زیادی بین نسخه کنسولی و پیسی هست. باید ببینیم چه میکنن در اینده.

تفاوت کیفیت توی این بازی و اکثر بازی ها بین کنسول و کامپیوتر زیاد هست و طوری شده که دیگه موبایل ها هم خودشون رو به کنسول نزدیک کردن .

من خودم چند تا از عناوین رو گذاشتم برای ps5 pro با اپدیت بروز تجربه کنم و به به محض عرضه این کنسول میخرمش و قبلی رو میفروشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or