Multi Platform Black Myth: Wukong

سازنده
Game Science
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Game Science Interactive Technology
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Ef12XT_U4AEVxgc.jpg
بازی Black Myth: Wu Kong معرفی شد. عنوانی بر اساس دنیای معروف میمون شاه و Journey To The West که توسط استودیوی چینی Game Science در دست ساخت هست. ژانر بازی Action RPG بوده و به صورت تک نفره دنبال میشود. این عنوان توسط موتور گرافیکی UE4 در حال ساخت بوده و برای کنسول ها و PC عرضه خواهد شد. هنوز تاریخ عرضه ای برای این عنوان در نظر گرفته نشده است.

آخرین اطلاعات از بازی:

◾ بازی در سبک سولزلایک و ساختاری نیمه‌ اوپن‌ورلد دارد
◾ سلاح اصلی بازی Golden Cudgel Staff است
◾ بازی سه حالت کمبت دارد:
Smash/Pillar/Thrust
◾ امکان ترکیب حرکات Light و Heavy Attack برای Combo زدن وجود دارد
◾ بازی دارای جادو و Spell است
◾ امکان تبدیل شدن به حیوان‌هایی همچون گرگ و ... وجود دارد
◾ ماموریت‌های فرعی شما را به سوی موجودات جدید و باس های مخفی میرساند
◾ ممکن است عنوان Black Myth Wukong دارای خریدهای درون‌ برنامه‌ای باشد!
◾ این عنوان در تابستان 2024 برای کنسول های نسل نهم و PC منتشر خواهد شد

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
صفحه استیم بازی فعال شد
LINK

تصاویر گرفته شده از دمو
IMG_20230820_153840_760.jpg IMG_20230820_153839_924.jpg
IMG_20230820_153840_022.jpg IMG_20230820_153840_443.jpg

آخرین ویرایش:
احیانا تنها کسی که نتونسته خیلی باهاش ارتباط بگیره منم :دی
کنترل بازی برای من قابل قبول نیست. دکمه ها تاخیر دارن و خیلی از دستورا درست عمل نمیکنن. بارها پیش اومده که با زدن L1 برای پر کردن سلامتی, دکمه عمل نکنه و مجبوری پشت‌ سر هم این دکمه رو‌ بزنی که موجب میشه که معجون سلامتیت بیش از حد کم‌ بشه.
همچنین dodge دادن فاجعس. بازی هر وقت دلش بخواد dodge میده رسما که به اعصاب من نمیسازه این مورد :دی
از طرفی انیمیشن های بازی رو موقع ضربه خوردن اصلا نمیپسندم و به نظرم گند زده به همه چی. شما وقتی یه ضربه ای میخوری, کاراکتر stun میشه که واقعا چیز خوبی نیست.
سبک مبارزه هم به نظرم تکراری و روی مخ هست. خیلی از ضربه ها به باس ها نمیخورن با اینکه چسبیدی بهشون. بهتر بود تنوع سلاح بیشتری داشته باشه و بتونی سبک مبارزه ی خودتو بچینی.
مورد بعدی اینکه این حجم از باس واقعا کار درستی نیست. تعداد باس ها از انمی های عادی بیشتره :دی
درستش اینه که شما یه محیطیو کامل بگردی, انمی ها رو‌ بزنی و بعد برسی به باس. نه اینکه جا به جا ۵۰ تا باس باشه :دی
بدترین مورد روی مخ بازی, محیط های پیچ در پیچ هست که واقعا ادمو اذیت میکنه. نه مپی در بازی هست و نه هیچی. هر محیط میتونه ۲ الی ۳ محیطه دیگه توی دل خودش داشته باشه که اون محیطا هم توی دلشون به راه های دیگه ختم میشن که خوب این پیچ در پیچی واثعا باعث سردرگمیه. من واقعا نمیدونم توی چپتر ۱ کجاها رو نرفتم. یادمم نمیاد اصلا چون کل محیطش از اول تا اخرش توی جنگل بود :دی انگیزه ای هم ندارم برم بگردمش چون محیطش خیلی رمز و راز و ایتم جذاب نداره :دی
سعی کردم هرچی نکته ی منفی داشت رو‌ فقط بگم.
بازی برای تجربه ی اولشون‌ واقعا عالیه. ولی واقعا بازی ضعف داره.
تا اینجای کار که وسط چپتر ۲ هستم, چندان جذب بازی نشدم و صرفا دارم میرم جلو ببینم که میشه :دی
امتیازم: ۷.۵ از ۱۰

مطمعنی داری درباره این بازی صحبت میکنی :D
فکر کنم مشکل از گیم پد هست
سرچ کن متوجه میشی. بازی هم بازیه خاص و عحیبی نیست که برادر من. متای بازی هم ۸۱ هست که اگه حواشی هم ازش کم‌ کنیم تهش یه بازی با متای ۸۵ هست :دی بازی ۸۱ تا ۸۵ هم بازی کاملی نیست اصلا :دی
توی همین تاپیک هم یه نفر دیگه گفته بود که سیستم dodge خود مختار عمل میکنه گاهی :دی
ضمن اینکه لودینگ های بازی هم طولانیه و انیمیشن های ریسپاون شدن, روشن‌ کردن بونفایر و حتی چیدن گل و گیاه طولانی و اضافس :دی

Screenshot_20240825_035949_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
Screenshot_20240825_035928_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: all4u and FERYGAMER
خواسته زیادیه
ولی میشه یه نفر اینو 1080 تبدیل کنه بذاره . ما فقرا هم ببنیم بازیو؟

تبدیل شدش برای 1080 و 60 فریم حدود 12 گیگ میشه.
میتونی اون رو دانلود کنی؟

اگه میتونی لینک یوتوب رو تو این سایت کپی کن و کیفیتی که میخوای رو انتخاب کن.
بعدش صبر کن تبدیل کنه:
Youtube to MP4 Converter - YTMP4

خب منم رفتم چپتر اخر و ششم بازی تا الان فاینال باس چپتر ۴ سخترین باس بازی برام بوده فکر کنم بالای ۲۰ بار مردم تا زدمش .فاینال باس چپتر ۵ خیلی اسونتر بود.کلا چپتر ۵ هم خطی تر و جمع جورتر از چپترهای دیگه بود .چپتر ۲ و ۳ واقعا گسترده و حالت مترویدوینیایی داشت.
فقط یه نکته باعث نگرانی شده کسایی که بازی را تموم کردن میگن فاینال باس بازی ناجوانمردانه سخته حتی سختر از فاینال باس shadow of the erdtree یا ishin تو سکیرو .
خدا رحم کنه:D

• Like
Reactions: blak and reza8
خواسته زیادیه
ولی میشه یه نفر اینو 1080 تبدیل کنه بذاره . ما فقرا هم ببنیم بازیو؟

لینک ویدیو رو تو این سایت بزارید و دانلود کنید. ف.ش.کن باید وصل باشه که لینک رو با IDM دانلود کنه.
راه دیگشم اینه که با افزونه IDM از یوتیوب مستقیم دانلودش کنید. ضمنا IDM حتما بروز باشه تا لینکها رو بدون مشکل دانلود کنه.

آخرین ویرایش:
خب منم رفتم چپتر اخر و ششم بازی تا الان فاینال باس چپتر ۴ سخترین باس بازی برام بوده فکر کنم بالای ۲۰ بار مردم تا زدمش .فاینال باس چپتر ۵ خیلی اسونتر بود.کلا چپتر ۵ هم خطی تر و جمع جورتر از چپترهای دیگه بود .چپتر ۲ و ۳ واقعا گسترده و حالت مترویدوینیایی داشت.
فقط یه نکته باعث نگرانی شده کسایی که بازی را تموم کردن میگن فاینال باس بازی ناجوانمردانه سخته حتی سختر از فاینال باس shadow of the erdtree یا ishin تو سکیرو .
خدا رحم کنه:D
چقدر طول کشید(چند ساعت) تا به چپتر اخر برسونید؟

چقدر طول کشید(چند ساعت) تا به چپتر اخر برسونید؟
الان که دارم جوابتو میدم حدود نصف چپتر اخرم رفتم ۳۸ ساعت شده .البته هر چپتر یه لوکیشن مخفی هم داره که باید یکسری کوئست انجام بدیم تا باز بشه اونا را هم رفتم .حدود ۳۵ تا ۴۵ ساعت فکر کنم طول بکشه برای بار اول تموم بشه البته بازی کلی رمز و راز داره که همشو بخوای کشف کنی بیشتر طول میکشه

• Like
Reactions: Jaw
احیانا تنها کسی که نتونسته خیلی باهاش ارتباط بگیره منم :دی
کنترل بازی برای من قابل قبول نیست. دکمه ها تاخیر دارن و خیلی از دستورا درست عمل نمیکنن. بارها پیش اومده که با زدن L1 برای پر کردن سلامتی, دکمه عمل نکنه و مجبوری پشت‌ سر هم این دکمه رو‌ بزنی که موجب میشه که معجون سلامتیت بیش از حد کم‌ بشه.
همچنین dodge دادن فاجعس. بازی هر وقت دلش بخواد dodge میده رسما که به اعصاب من نمیسازه این مورد :دی
از طرفی انیمیشن های بازی رو موقع ضربه خوردن اصلا نمیپسندم و به نظرم گند زده به همه چی. شما وقتی یه ضربه ای میخوری, کاراکتر stun میشه که واقعا چیز خوبی نیست.
سبک مبارزه هم به نظرم تکراری و روی مخ هست. خیلی از ضربه ها به باس ها نمیخورن با اینکه چسبیدی بهشون. بهتر بود تنوع سلاح بیشتری داشته باشه و بتونی سبک مبارزه ی خودتو بچینی.
مورد بعدی اینکه این حجم از باس واقعا کار درستی نیست. تعداد باس ها از انمی های عادی بیشتره :دی
درستش اینه که شما یه محیطیو کامل بگردی, انمی ها رو‌ بزنی و بعد برسی به باس. نه اینکه جا به جا ۵۰ تا باس باشه :دی
بدترین مورد روی مخ بازی, محیط های پیچ در پیچ هست که واقعا ادمو اذیت میکنه. نه مپی در بازی هست و نه هیچی. هر محیط میتونه ۲ الی ۳ محیطه دیگه توی دل خودش داشته باشه که اون محیطا هم توی دلشون به راه های دیگه ختم میشن که خوب این پیچ در پیچی واثعا باعث سردرگمیه. من واقعا نمیدونم توی چپتر ۱ کجاها رو نرفتم. یادمم نمیاد اصلا چون کل محیطش از اول تا اخرش توی جنگل بود :دی انگیزه ای هم ندارم برم بگردمش چون محیطش خیلی رمز و راز و ایتم جذاب نداره :دی
سعی کردم هرچی نکته ی منفی داشت رو‌ فقط بگم.
بازی برای تجربه ی اولشون‌ واقعا عالیه. ولی واقعا بازی ضعف داره.
تا اینجای کار که وسط چپتر ۲ هستم, چندان جذب بازی نشدم و صرفا دارم میرم جلو ببینم که میشه :دی
امتیازم: ۷.۵ از ۱۰
حیف شد واقعا که تا اینجایی که پلی دادم و خیلی ها پلی دادن اینایی که گفتی رو ندیدیم😔 حیف و صد حیف😕
واسه تک تک این مشکلاتی که گفتی اگه باهاش روبرو شده بودم از بازی ایراد میگرفتیم حیف که نشدم.

این بازی که عجیب سخته نمیدونم رو چه حسابی میگید از سولز لایکها آسونتره. :D تو 4 ساعت اول هیچ سولز لایکی من انقدر نمردم که تو این مردم این خرس سیاهه برام شرف و آبرو نزاشته بیچارم کرده فکر کنم یه 10-15 باری شتکم کرده.:D ولی عجیب کمبت بازی رضایت بخشه تنها بازی که انقدر یک باس من رو بکشه بازم با هیجان میرم سراغش تا یک بار دیگه شتک بشم حضرت سکیرو بود. تنها مشکل که بازی دارم شارپنس زیادش هست یه slider واسه تنظیم شارپنس امیدوارم تو آپدیتها اضافه بشه.

این بازی که عجیب سخته نمیدونم رو چه حسابی میگید از سولز لایکها آسونتره. :D تو 4 ساعت اول هیچ سولز لایکی من انقدر نمردم که تو این مردم این خرس سیاهه برام شرف و آبرو نزاشته بیچارم کرده فکر کنم یه 10-15 باری شتکم کرده.:D ولی عجیب کمبت بازی رضایت بخشه تنها بازی که انقدر یک باس من رو بکشه بازم با هیجان میرم سراغش تا یک بار دیگه شتک بشم حضرت سکیرو بود. تنها مشکل که بازی دارم شارپنس زیادش هست یه slider واسه تنظیم شارپنس امیدوارم تو آپدیتها اضافه بشه.

واسه سختی بازی به نظرم چون محیط رو خوب نمیگردی و مینی باس های فرعی بازی رو نزدی و Spirit ها و قدرت هاشونو نگرفتی چون با اونا خیلی قوی تر میشی

راجع به شارپ بودن بازی این کارو بکنید:

برو Control panel nvidia
قسمت manage setting
گزینه DSR-FACTOR رو روشن کن و بزارش روی 1.78Dl و گزینه پایینش که نوشته DSR SMOOTHNESS رو بزار روی 30%

مشکل حل میشه

واسه سختی بازی به نظرم چون محیط رو خوب نمیگردی و مینی باس های فرعی بازی رو نزدی و Spirit ها و قدرت هاشونو نگرفتی چون با اونا خیلی قوی تر میشی

راجع به شارپ بودن بازی این کارو بکنید:

برو Control panel nvidia
قسمت manage setting
گزینه DSR-FACTOR رو روشن کن و بزارش روی 1.78Dl و گزینه پایینش که نوشته DSR SMOOTHNESS رو بزار روی 30%

مشکل حل میشه
اسپیریتها رو گرفتم والا دمیج خاصی نمیزنن و اسپل تغییر فرم اینها هم گرفتم. مثلا اون کله مارها که میان از زمین بیرون خرسه رو مسموم کردن ولی فکر کنم کلا 2% جونش رو میبره یا اون Assassin Wolf هم همینطور. نیمه اول جونش رو راحت میبرم میره تو فاز دومش چپ و راست میخورم تا بمیرم. البته کشتمش بالاخره ولی بازی 100% چالش برانگیزه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or