BioWare : بازی Mass Effect 2 فقط برای PC و 360 عرضه میشود

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

me2.jpg

به نظر میرسه مدیر فروم BioWare ایندفعه به طور واضحی در مورد امدن نسخه ی PS3 بازی Mass Effect 2 در فروم این بازی نظر خودش رو اعلام کرده !

Jay Watamaniuk در فروم این شرکت مینویسد :

" سلام این روز ها خبری در مورد اینکه Mass Effect 2 بر روی PS3 عرضه میشه در گردشه !
بزارین این سو تفاهم رو همین امروز براتون روشن کنم !! Mass Effect 2 فقط برای PC و X360 عرضه خواهد شد .
میتونین این دو نسخه رو در روز 26 Jan در امریکا و 29 jan در اروپا ببینید .
از بابت این سردرگمی معذرت میخوام "

منبع

آخرین ویرایش:
به اميد دنياي گيمينگ بدون عنوان انحصاري :love:

این چیزی که شما میگی توی این نسل تقریبا غیر ممکنه!!! می دونی چرا؟! الآن می گم: (پیشاپیش از فن های MS عذرخواهی میکنم!)

مدیای PS3 بلو-ری هست با ظرفیت حداقل 25 گیگ ولی مدیای 360 نهایتا میرسه به 9 گیگ. مثلا اگه MGS4 بخواد روی 360 پورت بشه باید روی 6 DVD بیاد!!! :-" چون همون طور که من یه جا شنیدم یکی از دست اندرکاران بازی گفته بود: " تو یه قسمت بازی به اسنیک :love: ماموریت میدن که دیسک دوم بازی رو بذار و بعد خودشون Abort میدن و میگن نیازی نیست چون مدیای بازی BLU-RAY هست. :laughing: :laughing: :laughing: (بلو-ری 50 گیگ :biggrin1: بود درسته؟؟!)

حالا نخواین با حرفاتون بمبارونم کنین چون من PS3 ندارم و MGS4 بازی نکردم!!! فقط تو یه سایت خوندم این جریان رو! با حال بود نه؟؟! حالا اگه پیداش کردم برای شما هم میذارمش تا حرفم رو کاملا باور کنید!!! :biggrin1:

دوستان یه نکته یه بهتر بگم سوء تفاهم رو از بین ببرم اونم اینکه BW هرگز اعلام نکرد Save های قسمت اول برای قسمت دوم نیازه بلکه از این Save ها میشه تو قسمت دوم هم استفاده کرد یعنی بازی رو هم به صورت Original هم Countinue میشه دنبال کرد...هرچند که خط داستانی کلی بازی ادامه ی قسمت اوله...
این چیزی که شما میگی توی این نسل تقریبا غیر ممکنه!!! می دونی چرا؟! الآن می گم: (پیشاپیش از فن های MS عذرخواهی میکنم!)

مدیای PS3 بلو-ری هست با ظرفیت حداقل 25 گیگ ولی مدیای 360 نهایتا میرسه به 9 گیگ. مثلا اگه MGS4 بخواد روی 360 پورت بشه باید روی 6 DVD بیاد!!! :-" چون همون طور که من یه جا شنیدم یکی از دست اندرکاران بازی گفته بود: " تو یه قسمت بازی به اسنیک :love: ماموریت میدن که دیسک دوم بازی رو بذار و بعد خودشون Abort میدن و میگن نیازی نیست چون مدیای بازی BLU-RAY هست. :laughing: :laughing: :laughing: (بلو-ری 50 گیگ :biggrin1: بود درسته؟؟!)

حالا نخواین با حرفاتون بمبارونم کنین چون من PS3 ندارم و MGS4 بازی نکردم!!! فقط تو یه سایت خوندم این جریان رو! با حال بود نه؟؟! حالا اگه پیداش کردم برای شما هم میذارمش تا حرفم رو کاملا باور کنید!!! :biggrin1:
دوست عزیز اگه نگی لحنم بده یه سوال دارم،کی گفته بازی های PS3 و X360 هم حجمن؟RE5 برای 360 رو یه DVD-9 به حجم واقعیه 8.5 گیگ عرضه شد حال اینکه نسخه ی PS3 فقط نزدیک به 5 گیگ نصب داشت و حجم اشغال شده ی دیسک بسیار بیشتر از نسخه ی 360 بود.
سوال روز:
آیا از سیستم های فشرده سازی پیشرفته اطلاعاتی دارید؟

:smartass1:

پ.ن: پس یعنی مایکرو به بازی انحصاری احتیاجی نداره و TE هم بستشه! :lol:
باز تو شروع کردی نابغه ؟؟؟ اخه من از دست پست های تو چی کار کنم ؟؟؟ کلا پست ها رو برعکس میخونی یا برعکس رو صندلی نشستی :laughing::laughing::laughing::laughing:

بازم از اون حرفا بودا چه ربطی داره ؟؟؟ جناب عالی خبر نداری که rising داره برای 360 میاد پس حتما این یکی رو 7 8 تا dvd میاد ؟؟

آخرین ویرایش:

جالبه با این حساب mgs4 حدود 54 گیگ هست :eek: !!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!MGS4 On 360

دوست عزیز اگه نگی لحنم بده یه سوال دارم،کی گفته بازی های PS3 و X360 هم حجمن؟RE5 برای 360 رو یه DVD-9 به حجم واقعیه 8.5 گیگ عرضه شد حال اینکه نسخه ی PS3 فقط نزدیک به 5 گیگ نصب داشت و حجم اشغال شده ی دیسک بسیار بیشتر از نسخه ی 360 بود.
سوال روز:
آیا از سیستم های فشرده سازی پیشرفته اطلاعاتی دارید؟

نه بابا لحنت کجاش بده؟!! من به اونایی میگم که واقعا بد صحبت می کنن!!! حالا بریم سراغ پستت!

همین دیگه!!! RE5 نهایتش چند گیگ هست؟!؟! اصلا نسخه ی PC چند گیگ هست؟! همونو برای نسخه ی PS3 در نظر میگیریم!!! بیشتر از 20 گیگ که نیست!!! هست؟؟!! حالا پدر خودنشو در آوردن 20 گیگ رو کردن 8.5 گیگ!!! اگه ریاضیت خوب هست تناسب ببند!!! MGS4 یه بلو-ری 50 گیگ رو کاملا پر میکنه!!! حالا می تونن MGS4 رو به زور بریزن تو دو تا و نصفی DVD 9 :biggrin1:!!! اون طور هم که من شنیدم حتی نسخه ی PS3 هم کلی فشرده شده تا توی یه بلو-ری جا شده و همین باعث لود های طولانی شده (حتی توی PS3)! خوب حالا گیرم که این بازی برای 360 اومد! حداقل 3 DVD میشه و چون دو برابر نسخه ی PS3 فشرده شده پس برای بازی کردنش یه راه داری:

شب ساعت 10 اینا بازی رو می ذاری و میاری رو جایی که بازی باید لود بشه!!! می ری می خوابی انشاالله فردا صبح میای (که بازی تازه لود شده) باهاش حال می کنی! اونم به شرطی که توی این مدت زمان 360ت سه چراغ نشده باشه!!! :biggrin1: :laughing:

سوال روز:آیا از سیستم های فشرده سازی پیشرفته اطلاعاتی دارید؟

نه اطلاعی ندارم!!! ولی هر چی به ذهنم رسید توی قسمت بالایی پستم گفتم!!!:biggrin1:

خب حالا یه دیسک نه دو تا دیسک، نشد 3 تا دیسک. یعنی شما اینقدر خسته هستید که هر 5-6 ساعت یه دیسک عوض کنید!!! اینم شده قضیه ایراده بنی اسرائیلی!
حالا فوقش دوبار دیسک عوض میکنی، کوه که نمیخواین بکنین!:weightlif
این سازندگانه MGS هم اگه حرف شما درست باشه، احتمالا خیلی خسته تشریف دارن. جمعا یه حسته نباشید بهشون بگیم.
خسته نباشید.:groupwave:

بازم از اون حرفا بودا چه ربطی داره ؟؟؟ جناب عالی خبر نداری که rising داره برای 360 میاد پس حتما این یکی رو 7 8 تا dvd میاد ؟؟

از اون حرفها زدیا!!! چه ربطی داره؟؟!! مثلا چون MGS4 بازیش خیلی طولانی هست (نمی دونم چند Chapter هست و دلیلش هم اینه که PS3-Exclusive هست و سازندگان عزیز 50 گیگ ظرفیت دارن! :biggrin1:) دلیل میشه که Rising هم باید همون قدر طولانی باشه؟؟!! خوب احتمال 1000٪ داستان کوتاهتری داره جوری که به صورت له شده :biggrin1: (منظورم فشرده هست) روی یک یا دو DVD 9 جا بشه دیگه!!! روی یه Blu-Ray هم که صد درصد جا میشه!!!

جالبه با این حساب mgs4 حدود 54 گیگ هست :eek: !!!!!!!!!!!!!!

ای بابا!!! حالا نوبت شما شد؟؟!! این DVD ها اسمشون DVD9 هست وگرنه به زور 8.5 گیگ بیشتر جا ندارن!!! فکر کنم خودتم بدونی!!! من هر DVD رو 8.5 گرفتم و تخمین زدم!!!

ای بابا!!! حالا نوبت شما شد؟؟!! این DVD ها اسمشون DVD9 هست وگرنه به زور 8.5 گیگ بیشتر جا ندارن!!! فکر کنم خودتم بدونی!!! من هر DVD رو 8.5 گرفتم و تخمین زدم!!!
اصلا فرض نیم 8.5 یعنی تو میگی mgs حدود 52 گیگ حجم داره!
لطفا تاپیک رو اگر هم میخواید منحرف کنید با منبع منحرفش کنید و باعث نشید دیگران باری درست کردن اشتباهات شما مجبور به اسپم شن!

حالا اون دوستمون اینو گفت:
به اميد دنياي گيمينگ بدون عنوان انحصاري
شما از کل حرفش اینو برداشت کردی؟
در ضمن خیلی از بازی های PS3 از فضای کمی از بلوری استفاده میکنن هر چند شاید در آینده این مقدار فضا یک ضرورت احساس بشه البته بازی هایی مثل GT5 هم از بازی هایی هستن که این نیاز رو به آدم نشون میدن!
حالا بسته به آینده مایکروسافت هم اگه واقعا ضروری بشه حتما یک کاری میکنه!شاید الان هم تو فکرش باشه یا شاید اگه HD DVD به این سرعت شکست نمیخورد....
زیادی Off Topic شد......

باز تو شروع کردی نابغه ؟؟؟ اخه من از دست پست های تو چی کار کنم ؟؟؟ کلا پست ها رو برعکس میخونی یا برعکس رو صندلی نشستی

تو بهتره به جای انجام فن بازی یکم از تعصب کورت کم کنی!! وقتی یک بازی بزرگ 360 مولتی میشه میای اینجا اسپم پراکنی میکنی که چون مایکروسافت دیگه به ان بازی احتیاج نداشت مولتی شد! قبلا هم از این کارشناس بازی ها زیاد درآوردی و بار اول نیست، بار آخرت هم نخواهد بود!

این هم دقیقا پست خودت:

من در مورد بایاشوک فکر میکنم که میکروسافت بعد از حدود یک سال دیگه به این عنوان احتیاجی نداشته ! و شاید میدونسته عنوان بعدی هم اگه در کار باشه بدردش نمیخوره همونطور که توی e3 دیدیم که منتقد ها ضعیف اعلامش کردند !

(ان قسمتی که سبز رنگ کردم نوشن میده که مایکروسافت علم غیب هم داره و قبل از معرفی BS2 میدونسته که منتقدین ضعیف اعلامش خواهند کرد، برای همین دو دستی تقدیم سونی کردتش!!)

خلاصه در توهم شدیدی بسر میبری....

پ.ن: درکل از کسی که میگه Zelda هنری نیست و اگه Natal بیاد بقیه باید برن سماق بمکن بیشتر از این هم نمیشه انتظار داشت!

آخرین ویرایش:
(ان قسمتی که سبز رنگ کردم نوشن میده که مایکروسافت علم غیب هم داره و قبل از معرفی BS2 میدونسته که منتقدین ضعیف اعلامش خواهند کرد، برای همین دو دستی تقدیم سونی کردتش!!)

خلاصه در توهم شدیدی بسر میبری....

پ.ن: درکل از کسی که میگه Zelda هنری نیست و اگه Natal بیاد بقیه باید برن سماق بمکن بیشتر از این هم نمیشه انتظار داشت!
در پیروی حرف های ماکان! من تا جایی که یادم Bioshock از اولش هم انحصاری نبود، یعنی سازنده اصلی بازی این بازی رو روی X360 و PC ساخته بود و بعد که رفت زیر مجموعه 2K دیگه نسخه PS3 رو نساخت تا بازی عرضه بشه.

ME2 هم صد درصد انحصاری X360 هست حالا انحصاری کامل نباشه حداقلش زمانیه چرا؟ چون ME2 دقیقا ادامه ی ME هست حالا یکی که تو عمرش X360 رو از نزدیک ندیده و PC مزخرفی هم داره فقط یک PS3 داره ییهو نمیره سراغ ME2 در نتیجه اگر خبری هم باشه بعد از عرضه ی ME2 شاهد ME برای PS3 هستیم و بعدش ME2 برای PS3 ...

تو یه قسمت بازی به اسنیک :love: ماموریت میدن که دیسک دوم بازی رو بذار و بعد خودشون Abort میدن و میگن نیازی نیست چون مدیای بازی BLU-RAY هست. :laughing: :laughing: :laughing: (بلو-ری 50 گیگ :biggrin1: بود درسته؟؟!)
اون قسمت فقط برای ایجاد حس نُستالوژیش بود که یه زمانی توی این قیمت باید دیسک رو تو ps1 عوض میکردیم.
اگه ریاضیت خوب هست تناسب ببند!!! MGS4 یه بلو-ری 50 گیگ رو کاملا پر میکنه!!! حالا می تونن MGS4 رو به زور بریزن تو دو تا و نصفی DVD 9 :biggrin1:!!!
بازی 34 گیگ حجم داشت بدون فشرده سازی. حالا چون روی 50 گیگی عرضه شده دلیل نمیشه کلاً پر باشه.
شما تخته گاز داری میری هرچی هم دلت میخواد داری میگی ها! حواست هست؟

اون قسمت فقط برای ایجاد حس نُستالوژیش بود که یه زمانی توی این قسمت باید دیسک رو تو ps1 عوض میکردیم.

اون PS1 بود این PS3ه!!!

بازی 34 گیگ حجم داشت بدون فشرده سازی. حالا چون روی 50 گیگی عرضه شده دلیل نمیشه کلاً پر باشه.
شما تخته گاز داری میری هرچی هم دلت میخواد داری میگی ها! حواست هست؟

عجیبه اینجا همه با آدم دعوا دارن!!! :biggrin1:

آره خوبم حواسم جمعه!!! کجا تخته گاز رفتم؟؟!! برای حرفم مدرک دارم!!! :biggrin1:

Guns of the Patriots is the first PS3 game that uses a full 50GB dual layer Blu-ray Disc, even after extensive efforts in data compression
دقیقا همینو تو ویکی پدیا نوشته بود عزیز!!! اینم لینک! توی قسمت Development نوشته!!!
اگه ویکیپدیا رو قبول نداری دیگه .... چی بگم؟؟!!:confused:
منبع حرفهام!

اون PS1 بود این PS3ه!!!

عجیبه اینجا همه با آدم دعوا دارن!!! :biggrin1:

آره خوبم حواسم جمعه!!! کجا تخته گاز رفتم؟؟!! برای حرفم مدرک دارم!!! :biggrin1:

Guns of the Patriots is the first PS3 game that uses a full 50GB dual layer Blu-ray Disc, even after extensive efforts in data compression
دقیقا همینو تو ویکی پدیا نوشته بود عزیز!!! اینم لینک! توی قسمت Development نوشته!!!
اگه ویکیپدیا رو قبول نداری دیگه .... چی بگم؟؟!!:confused:
منبع حرفهام!

من اصلا به این بحث کاری ندارم و برای منم مهم نیست این بازی چقدر حجم داره یا نداره
ولی من فکر کنم منبع درپیت تر از ویکیپدیا وجود نداره. سایتی که هر کسی میتونه بره توش اصلاعاتشو تغییر بده بهش نمیگن منبع معتبر برای همین کسی اجازه نداره برای کوچکترین reference ی ازش توی دانشگاه یا محیط هایی که integrity منبع مهم هست ازش استفاده کنه!

خواهشا دیگه ویکیپدیا رو به عنوان معتبر معرفی نکنین که ادم نمیدونه بخنده یا گریه کنه!

PS: همونطور که گفتم این پست من ربطی به این بحث بچه گانه توی تاپیک نداشت!
PC Gaming Rules 'em all

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or