BioWare : بازی Mass Effect 2 فقط برای PC و 360 عرضه میشود

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

me2.jpg

به نظر میرسه مدیر فروم BioWare ایندفعه به طور واضحی در مورد امدن نسخه ی PS3 بازی Mass Effect 2 در فروم این بازی نظر خودش رو اعلام کرده !

Jay Watamaniuk در فروم این شرکت مینویسد :

" سلام این روز ها خبری در مورد اینکه Mass Effect 2 بر روی PS3 عرضه میشه در گردشه !
بزارین این سو تفاهم رو همین امروز براتون روشن کنم !! Mass Effect 2 فقط برای PC و X360 عرضه خواهد شد .
میتونین این دو نسخه رو در روز 26 Jan در امریکا و 29 jan در اروپا ببینید .
از بابت این سردرگمی معذرت میخوام "

منبع

آخرین ویرایش:
خوب ترس فن های میاکرو هم نباید بیخود باشه
EA قبلا هم توی گزارش مالیش اعلام کرده بود که روی پلتفرم سونی بیشتر سود میکنه.بعید نیست هم مایکرو رو بدوشن بعد بیان سراغ سونی.ولی مطمئنا فعلا هیچ خبری از نسحه PS3 نخواهد بود.
واسه من که مهم نیست. در هر صورت این بازی رو انجام نمیدم.ازش خوشم نمیاد

یعنی هیچ کدوم از شما نسبت به نظر من هیچ حرفی ندارین؟؟!! اینکه ممکنه یه دفعه EA زیر همه چیز بزنه و ME رو یک سال (برای ساخت) دیگه به صورت انحصاری برای PS3 عرضه کنه؟؟! چون همون طور که دوستمون گفت EA اعلام کرده که روی پلتفرم سونی بیشتر سود می کنه!!!

یعنی هیچ کدوم از شما نسبت به نظر من هیچ حرفی ندارین؟؟!! اینکه ممکنه یه دفعه EA زیر همه چیز بزنه و ME رو یک سال (برای ساخت) دیگه به صورت انحصاری برای PS3 عرضه کنه؟؟! چون همون طور که دوستمون گفت EA اعلام کرده که روی پلتفرم سونی بیشتر سود می کنه!!!
دوست عزیز چقدر فکر کردید و این نظریه رو دادید؟برام جالبه...
آخه وقتی یه بازی تو یه نسل روی یه پلتفرم مشخص عرضه شده باشه،عقلانیه که قسمت جدیدشو روی یه پلتفرم دیگه به صورت انحصاری بدن؟کسایی که قسمت اول رو بازی کردن رو از قسمت دوم محروم کنن و کسایی که اکثراً با این بازی آشنایی ندارن رو به سمت بازی بکشونن؟؟؟
اگه برا نسل دیگه باشه یه حرفی ولی الآن از Mission Impossible هم غیر ممکن تره...
در ضمن EA فقط تو گزارش مالی سه ماهه ی اخیر راجع به سود روی سیستم های Sony صحبت کرده بود نه به صورت کلی...

اگه ميگفتن قراره رو PS3 بياد اونموقع شوکه کننده بود ....... وقتی شماره يکش رو PS3 نيومد چه انتظار هايی داريد !

عزیزه من,منظوره من به شوخی بود شما جدی گرفتی؟:biggrin1:
اگه شایعه هارو دنبال میکردی باید بدونی که این شایعه خیلی قوت گرفته بود.
دلیلشم اینه که ea ناشر این بازیه.
پول پرستیه ea رو همه میدونن.:cheesygri
تو خیلی از فروم ها و حتی مجله هایه خودمون احتمال به حقیقت پیوستن این شایعه رو میدادن,تا اینکه نیما جان این نقل قولو گذاشتو معلوم شد این بازی رو ps3 منتفیه.:biggrin1:
موفق باشی.

دوست عزیز چقدر فکر کردید و این نظریه رو دادید؟برام جالبه...
آخه وقتی یه بازی تو یه نسل روی یه پلتفرم مشخص عرضه شده باشه،عقلانیه که قسمت جدیدشو روی یه پلتفرم دیگه به صورت انحصاری بدن؟کسایی که قسمت اول رو بازی کردن رو از قسمت دوم محروم کنن و کسایی که اکثراً با این بازی آشنایی ندارن رو به سمت بازی بکشونن؟؟؟
اگه برا نسل دیگه باشه یه حرفی ولی الآن از Mission Impossible هم غیر ممکن تره...
در ضمن EA فقط تو گزارش مالی سه ماهه ی اخیر راجع به سود روی سیستم های Sony صحبت کرده بود نه به صورت کلی...

شما هم اگه یه کم از این لطیف تر صحبت کنید تا دو روز دیگه BC خالی از سکنه می شه!!! آره عقلانیه!!! توی پست های پایین تر هم دوستان گفتن که EA فقط دنبال پوله! پس چی؟؟!! اگه ببینه اومدن این بازی رو PS3 براش سود بیشتری داره چرا که نه؟؟!! میاد انحصاری هم میشه!!!

پ.ن: یه کم نرم تر صحبت کنید بد نیست!!! لطفا!!! یه دفعه بگو ما ناقص العقلیم دیگه!!!:biggrin1:

شما هم اگه یه کم از این لطیف تر صحبت کنید تا دو روز دیگه BC خالی از سکنه می شه!!! آره عقلانیه!!! توی پست های پایین تر هم دوستان گفتن که EA فقط دنبال پوله! پس چی؟؟!! اگه ببینه اومدن این بازی رو PS3 براش سود بیشتری داره چرا که نه؟؟!! میاد انحصاری هم میشه!!!

پ.ن: یه کم نرم تر صحبت کنید بد نیست!!! لطفا!!! یه دفعه بگو ما ناقص العقلیم دیگه!!!:biggrin1:
خب دوست عزیز،اگه اینطور که شما میگی باشه که همه ی شرکت های بازی سازی تا حالا نابود شده بودند!!
همین الآن IB XBOX 360 بیش از 32 میلیونه،به نظر شما EA از این همه مخاطب که اکثرشون هم عشق بازی های این سبکین میگذره؟
اینو هم از پست قبلی خودم نقل قول میکنم:
کلاً من دیگه در این رابطه صحبتی ندارم یا بهتر بگم صحبتی نموند...
Ages...

[ اگه ببینه اومدن این بازی رو PS3 براش سود بیشتری داره چرا که نه؟؟!! میاد انحصاری هم میشه!!!
]

دوست عزیز حرف شما درسته که اگه بازی رو ps3 بیاد سود بیشتری برایه ea داره.;)
اما خودت فکر کن طبق اماری که محمد جان دادن, ea میاد 32 میلیون کاربر xbox رو ول میکنه میره واسه ps3 بازیو انحصاری میکنه؟!!!

حالا هی بگین برای پی اس 3هم بیاد
بابا ناشر بازی مایکروسافته آخه چه جوری ممکنه؟

جان؟!!!!:eek:
دوست عزیز
سازنده:bioware به همراهه ea montreal
ناشر:ea
کارگردان:casey hudson
موتور پایه:un3
طبق اطلاعات بنده حقیر مایکرو وجود نداره.
موفق باشی;)

من کاری به نظرات دوستان ندارم و همگی قابل احترام هستن , ولی یه سرچی بکنین و شایعات Bioshock برای PS3 رو توی همین بازیسنتر بخونین خیلی جالبه :دی
جمله ای که مدیر forum رسمی 2K Games گفته بود هم در نوع خودش جالبه :
There will be no PS3 version of BioShock.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or