BioWare : بازی Mass Effect 2 فقط برای PC و 360 عرضه میشود

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

me2.jpg

به نظر میرسه مدیر فروم BioWare ایندفعه به طور واضحی در مورد امدن نسخه ی PS3 بازی Mass Effect 2 در فروم این بازی نظر خودش رو اعلام کرده !

Jay Watamaniuk در فروم این شرکت مینویسد :

" سلام این روز ها خبری در مورد اینکه Mass Effect 2 بر روی PS3 عرضه میشه در گردشه !
بزارین این سو تفاهم رو همین امروز براتون روشن کنم !! Mass Effect 2 فقط برای PC و X360 عرضه خواهد شد .
میتونین این دو نسخه رو در روز 26 Jan در امریکا و 29 jan در اروپا ببینید .
از بابت این سردرگمی معذرت میخوام "

منبع

آخرین ویرایش:
Wow چه خبر بوده که این بنده خدا رو به این اظهار نظر وادار کرده...
مگه کوجیما کم حال فنای Microsoft رو گرفت؟بزارین Watamanuik هم یه کم سر به سر فنای Sony بذاره...
نیما جان پیام روز:
7 ساعت خواب شب عمق بیشتری از 12 ساعت خواب روز را داراست

ساعت 6 صبح بذار بکپیم...:biggrin1:

از این جملش خیلی خوشم اومد. سو تفاهم!
خیلی باحال بود...
این سو تفاهم رو هم من براتون مشخص کنم
نگفته بازی اصلا برای PS3 عرضه نخواهد شد

بهر حال زیاد روشن نگفته-ما ارزو میکنیم انحصاری بمونه ولی کلا دیگه-برای من مهم نیست چی روی چی بیاد!
مهم اینه که بازی خوب باشه و بشه بازی کرد(کپی باشه فبها):smile::biggrin1:

دیروز تو اون تاپیکی که قفل شد گفتم EA با کسی تعارف نداره. قرار بود واسه ps3 هم بیاد همون روز انونس اعلام میکردن و خلاص. مثل بقیه بازیهاشون.
ممنون نیما.

سلام!من که PS3 ندارم ولی از طرفدارای پروپا قرصش هستم! والا من ME1 رو روی 360 که بازی کردم بازی آنچنان گیج کننده بود که سر جمع 5 ساعت بازی کردم و دیگه حالم ازش به هم خورد! حالا نمی دونم شما چطور؟؟!! راستی اگه برای PS3 بیاد یا نیاد که برای من فرقی نمی کنه چون ندارم! ولی اگه بیاد که خیلی خوب میشه و یه انحصاری دیگه از دست MS در میره!!!:biggrin1:
من تو یه تاپیک خوندم که یکی گفته بود: "MS نمیذاره که یه انحصاری به این راحتیا از دستش در بره!" هم Developer و هم Publisher بازی یا خود EA یا از زیر دستای EA هست!!! پس هر EA میتونه یه دفعه بزنه زیر همه چی و بازی رو به انحصار PS3 در بیاره!!! اونوقت MS میتونه چیکار کنه؟؟!! شرکتی که نه توی ساخت نه توی عرضه هیچ دخالتی نداشته هیچ حقی نداره و صاحب امتیاز بازی هم EA هست!!!!
:biggrin1:

حالا با اینکه مایکرو میزاره یا نه کار ندارم ولی مسخره نیست وقتی ME برای PS3 نیومده یهو ME2 برای PS3 تایید بشه؟

به نظر من اگر به فرض فعلا محال روزی هم قرار باشه ME برای PS3 بیاد اول باید شماره اولش بیاد بعدا ...

من در EA تو ییه سایت روسیش ددیم این بازی برای PS3 هم بود یادم نیست ولی دیدم اینجا ولی خوب گویا سوتی بوده :biggrin1: مرسی ماکان جان

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or