BioWare : بازی Mass Effect 2 فقط برای PC و 360 عرضه میشود

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

me2.jpg

به نظر میرسه مدیر فروم BioWare ایندفعه به طور واضحی در مورد امدن نسخه ی PS3 بازی Mass Effect 2 در فروم این بازی نظر خودش رو اعلام کرده !

Jay Watamaniuk در فروم این شرکت مینویسد :

" سلام این روز ها خبری در مورد اینکه Mass Effect 2 بر روی PS3 عرضه میشه در گردشه !
بزارین این سو تفاهم رو همین امروز براتون روشن کنم !! Mass Effect 2 فقط برای PC و X360 عرضه خواهد شد .
میتونین این دو نسخه رو در روز 26 Jan در امریکا و 29 jan در اروپا ببینید .
از بابت این سردرگمی معذرت میخوام "

منبع

آخرین ویرایش:
(ان قسمتی که سبز رنگ کردم نوشن میده که مایکروسافت علم غیب هم داره و قبل از معرفی BS2 میدونسته که منتقدین ضعیف اعلامش خواهند کرد، برای همین دو دستی تقدیم سونی کردتش!!)

خلاصه در توهم شدیدی بسر میبری....

من کاری به بحثه شما ندارم، و واقعا هم نمیشه گفت آیا مولتی شدنه این بازی ربطی به آینده نگریه مایکروسافت در باره این بازی داشته یا نه ولی فکر کنم شما به یه مساله توجه نمیکنید.

مساله اینه: آیا یه بازیه بزرگ پتانسیله یک Sequel بزرگ رو داره یا نه. این سوالیه که مسلما کارشناسا و سازندگان روش فکر میکنن و تصمیم میگیرند.

من شخصا از طرفدارانه شدید بایو شاک بودم. قبل از ریلیزش تمام تریلرها یا ویدئوهایه گیم پلیش رو دانلود کرده بودم. شب اولی که دموش رو XBL اومد با این اینترنت ذغالی دانلود کردم و همون شب یه نقده دو صفحه ای براش نوشتم که هنوز هم باید باشه. یه طرفداره پروپاقرص به معنایه کامل ولی روزی که شنیدم بایوشاکه 2 داره میاد اصلا هیجان زده نشدم و باور کن جز یک ویدئویه گیم پلی چیزه دیگه ای ازش ندیدم و اصلادنبالش هم نرفتم. بنظرم این بازی پتانسیله یه Sequel بزرگ رو نداره. اون موقع رپچر (rapture) برام یه دنیایه تازه بود و الان حتی حسه برگشتن بهشو ندارم.
اینا رو گفتم تازه من یه گیمره عادیم و هیچ ادعایی ندارم ولی در هر صورت مطمئن باشید کارشناسایی هستند که بدونن یک بازی پتانسیله یک Sequel بزرگو داره یا نه.

اونایی که فکر میکنن نسخه PS3 همزمان با PC , 360 میاد خیلی خوشبین تشریف دارند.
در نهایت احتمالش هست که بعد از یکی دو سال خبری بشه.
قبل از اینکه چیزی بگم،این نکته رو اشاره کنم صحبت من این نیست که 100% نمیاد که اگه یه روز EA تایید کرد مستقیم بمباران اتمیم نکنین:biggrin1:
این تیکه ای رو که Bold کردم مد نظرمه،اگه یادت باشه تو فرومای رسمی Konami یکی از مسئولین گفته بود که ما فعالانه پورت MGS4 روی 360 رو بررسی میکنیم(یا یه همچین چیزی)ولی بعد به سرعت پاکش کردن،درسته؟
و کاملاً موافقم که طبیعت Konami با EA متفاوته...

فکر میکنم این کار های EA و کونامی یه جورای واسه دوشیدن بیشتر مایکرو و سونی بوده و بنوعی حکم اخطار رو داره.

به اميد دنياي گيمينگ بدون عنوان انحصاري :love:
مثلا کیلزون و GT و آنچارتد و LBP و... روی 360
Geow و Halo و SC و... هم روی PS3
ولی جالب میشه ها.:love:

اون قسمت فقط برای ایجاد حس نُستالوژیش بود که یه زمانی توی این قیمت باید دیسک رو تو ps1 عوض میکردیم.
:love:
Otacon: Please Insert Disc 2 Snake

Snake: What!?

Otacon: Hold it, Snake. Time to change the disc. I know, I know... It's a pain. But you need to swap Disc 1 for Disc 2. You see the disc labeled "2"?

Snake: No.:confused:

Otacon: Oh thats right. We are on PlayStation 3 with Blu-Ray!

Snake: *grunt* huh?

Otacon: Dual Layered too!

Snake::ranting: Damn it, Otacon, :wallbash:get a grip​

آخرین ویرایش:
تو بهتره به جای انجام فن بازی یکم از تعصب کورت کم کنی!! وقتی یک بازی بزرگ 360 مولتی میشه میای اینجا اسپم پراکنی میکنی که چون مایکروسافت دیگه به ان بازی احتیاج نداشت مولتی شد! قبلا هم از این کارشناس بازی ها زیاد درآوردی و بار اول نیست، بار آخرت هم نخواهد بود!

این هم دقیقا پست خودت:

(ان قسمتی که سبز رنگ کردم نوشن میده که مایکروسافت علم غیب هم داره و قبل از معرفی BS2 میدونسته که منتقدین ضعیف اعلامش خواهند کرد، برای همین دو دستی تقدیم سونی کردتش!!)

خلاصه در توهم شدیدی بسر میبری....

پ.ن: درکل از کسی که میگه Zelda هنری نیست و اگه Natal بیاد بقیه باید برن سماق بمکن بیشتر از این هم نمیشه انتظار داشت!

کلا تو یکی از همه توی این سایت بیشتر حالیت میشه ! :laughing:تو اول برو تایپ کردن یاد بگیر بعد بیا اینجا کارشناسی کن نابغه ( نوشن میده ) وقتی میای این حرف منو نقل میکنی معلومه تا چه حد فن بوی چشم و گوش بسته ای ! در مورد بایاشوک حتما تو خیلی از کارشناس های میکروسافت بیشتر حالیت میشه نه ! البته که بیشتر حالیت میشه وگرنه بهت نابغه نمیگفتند lol در مورد پست های منم اصلا به تو یکی ربطی نداره چون اینجا فروم و هرکی نظر خودش میگه ! ولی متاسفانه افرادی مثل تو که جنبه ندارند فکر میکنند همه باید هم نظرشون باشند اصلا تو کی هستی که بخوای برای کسی تعیین تکلیف کنی ؟؟؟

کلا تو یکی از همه توی این سایت بیشتر حالیت میشه ! :laughing:تو اول برو تایپ کردن یاد بگیر بعد بیا اینجا کارشناسی کن نابغه ( نوشن میده ) وقتی میای این حرف منو نقل میکنی معلومه تا چه حد فن بوی چشم و گوش بسته ای ! در مورد بایاشوک حتما تو خیلی از کارشناس های میکروسافت بیشتر حالیت میشه نه ! البته که بیشتر حالیت میشه وگرنه بهت نابغه نمیگفتند lol در مورد پست های منم اصلا به تو یکی ربطی نداره چون اینجا فروم و هرکی نظر خودش میگه ! ولی متاسفانه افرادی مثل تو که جنبه ندارند فکر میکنند همه باید هم نظرشون باشند اصلا تو کی هستی که بخوای برای کسی تعیین تکلیف کنی ؟؟؟

ها من قصد دخالت ندارم اما کلا بد حرف زدید !
بعد ایراد بنی اسرائیلی نگیرید خودتون هم اشکال تلفظ نوشتاری دارید خوب هیچ کس نمیاد بگه.
در هر صورت بیخیال بشین حرمت هم رو هم داشته باشین:smile:

به اميد دنياي گيمينگ بدون عنوان انحصاري :love:
lolz...
دنیای گیمینگ فقط در یه صورت بدون عنوان انحصاری می شه اونم زمانیه که فقط یه پلتفرم وجود داشته باشه!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or