BioWare : بازی Mass Effect 2 فقط برای PC و 360 عرضه میشود

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

me2.jpg

به نظر میرسه مدیر فروم BioWare ایندفعه به طور واضحی در مورد امدن نسخه ی PS3 بازی Mass Effect 2 در فروم این بازی نظر خودش رو اعلام کرده !

Jay Watamaniuk در فروم این شرکت مینویسد :

" سلام این روز ها خبری در مورد اینکه Mass Effect 2 بر روی PS3 عرضه میشه در گردشه !
بزارین این سو تفاهم رو همین امروز براتون روشن کنم !! Mass Effect 2 فقط برای PC و X360 عرضه خواهد شد .
میتونین این دو نسخه رو در روز 26 Jan در امریکا و 29 jan در اروپا ببینید .
از بابت این سردرگمی معذرت میخوام "

منبع

آخرین ویرایش:
مجتبی جان حالا خوبه مثال زدم ! 2K Games هم دست کمی از EA نداره ! از اول هم تعارف میکرد و اول کار میگفت برای PS3 منتشر نمیکنیم ولی بعدش این کار رو انجام داد و Bioshock 2 رو هم همزمان میخواد منتشر کنه. EA هم ممکنه الآن حرفی نزنه و شاید قراردادی داره که بازی رو به صورت Time Exclusive منتشر کنه ولی بعدش ...

Bioshock از اول قرار نبود برای PS3 بیاد ! حتی به صورت زمانی هم قرار نبود انحصاری باشه. اول هم چند ماه شایعه های عرضه اون برای PS3 پخش شد و همه میخندیدن ولی آخرش ...

راستش اریا جان من نمیدونم نظر دوستان چیه ! ولی هر شرکتی باید یه سری هزینه ها به شرکت بازی سازی بده تا اون عنوان انحصاری بمونه ! من در مورد بایاشوک فکر میکنم که میکروسافت بعد از حدود یک سال دیگه به این عنوان احتیاجی نداشته ! و شاید میدونسته عنوان بعدی هم اگه در کار باشه بدردش نمیخوره همونطور که توی e3 دیدیم که منتقد ها ضعیف اعلامش کردند !

درمورد ea نمیدونم چقدر بهش اطمینان دارید ولی اینو میدونم ea شرکتی نیست که از این کار ها بکنه چون تا حالا انجام نداده ! به جز یک مورد یعنی crysis که بازم 2 نسخه قبل رو نیومد برای کنسول ها پورت کنه ولی حتما یک سری قرار دادهایی بین ea و میکروسافت هستش که نمیتونه مولتیش کنه ! تا زمانی که این عنوان بدرده میکروسافت بخوره بعد از اون ممکنه مولتی بشه ! و من از یک چیز مطمئنم اونم مولتی نشدن الان me چون واقعا میکروسافت به این عنوان احتیاج داره

! من در مورد بایاشوک فکر میکنم که میکروسافت بعد از حدود یک سال دیگه به این عنوان احتیاجی نداشته ! و شاید میدونسته عنوان بعدی هم اگه در کار باشه بدردش نمیخوره همونطور که توی e3 دیدیم که منتقد ها ضعیف اعلامش کردند !

آره بنظره منم بایوشاک از اون بازیهایی بود که داستان تقریبا تو قسمته اول تکمیل شد ولی نمیدونم چرا خواستن کشش بدن و 10 سال بعدش و بیگ سیستر و...
منم فکر نکنم اندازه قسمته اول موفق بشه ولی امیدوارم که بشه...

من در مورد بایاشوک فکر میکنم که میکروسافت بعد از حدود یک سال دیگه به این عنوان احتیاجی نداشته ! و شاید میدونسته عنوان بعدی هم اگه در کار باشه بدردش نمیخوره همونطور که توی e3 دیدیم که منتقد ها ضعیف اعلامش کردند !

:smartass1:

پ.ن: پس یعنی مایکرو به بازی انحصاری احتیاجی نداره و TE هم بستشه! :lol:

آخه سابقه Konami با EA یه کم متفاوته :دی بعد اون شایعه ها رو هم خود Konami و مسوولانش نساخته بودن. IGN و یه سری جاهای دیگه بودن که از 2006 شایعه کردن MGS4 برای 360 میاد. کوجیما که از روز اول گفته بود MGS4 فقط برای PS3 میاد و Konami هم حرف خاصی نزده بود.
ولی Mass Effect 2 یه بار توی سایت استرالیای EA اومد , یه بار توی سایت روسی و بعد هم گفتن اشتباه شده :دی یکی از مسوولین BioWare هم که یه نیمچه سوتی ای داد ! برای همین به نظر من یا مایکروسافت خیلی زود بعد از این اتفاقات دست به کار شده و با EA قرار مدار گذاشته که بازی فقط برای کنسول خودش بیاد , یا انحصار زمانی در کار هست و فعلآ حق ندارن نامی از PS3 ببرن.
قبل از اینکه چیزی بگم،این نکته رو اشاره کنم صحبت من این نیست که 100% نمیاد که اگه یه روز EA تایید کرد مستقیم بمباران اتمیم نکنین:biggrin1:
این تیکه ای رو که Bold کردم مد نظرمه،اگه یادت باشه تو فرومای رسمی Konami یکی از مسئولین گفته بود که ما فعالانه پورت MGS4 روی 360 رو بررسی میکنیم(یا یه همچین چیزی)ولی بعد به سرعت پاکش کردن،درسته؟
و کاملاً موافقم که طبیعت Konami با EA متفاوته...

نميدونم چرا اينقدر زور ميزنيد بگيد اينم برا PS3مياد بعضي ها هم زور ميزنن بگن حتمآنمياد :laughing:اگه قرار باشه بياد جرو بحث ما فايده اي نداره چون مياد اگه هم نباشه به همين شكل!
من خودم دعا ميكنم بياد چون چيزي از ما گيمرها كم نميشه اگه قراره چيزي هم از كسي كم شه از MSميشه تازه شايد مفيد هم باشه چون ماكرو با از دست دادن اين انحصاري به فكر يه انحصاري ديگه ميافته و سرمايه گذاري ميكنه :biggrin1:

به اميد دنياي گيمينگ بدون عنوان انحصاري :love:

نميدونم چرا اينقدر زور ميزنيد بگيد اينم برا PS3مياد بعضي ها هم زور ميزنن بگن حتمآنمياد :laughing:اگه قرار باشه بياد جرو بحث ما فايده اي نداره چون مياد اگه هم نباشه به همين شكل!
من خودم دعا ميكنم بياد چون چيزي از ما گيمرها كم نميشه اگه قراره چيزي هم از كسي كم شه از MSميشه تازه شايد مفيد هم باشه چون ماكرو با از دست دادن اين انحصاري به فكر يه انحصاري ديگه ميافته و سرمايه گذاري ميكنه :biggrin1:

به اميد دنياي گيمينگ بدون عنوان انحصاري :love:
خوب دوست بزرگ و گرامی الان می دونین کجا چه چیزی نوشتین بابت یاد اوری میگم که صد البته شما از من بهتر می دونین اینجا در اصطلاح قسمت FORUM بازیسنتر هست که معنیش میشه انجمن و در انجمن هم مردم و دوست داران اون عرصه میان با هم بحث و تبادل نظر می کنن و این درست نیست که ما بگیم بابا با هم بحث نکنین یا نظرتون رو نگین و در ادامه یاد اور میشم تو این یکی تاپیک همه دارن به صورت منطقی با هم بحث می کنن و یه عده با دلایل خودشون میگن این بازی برا PS3 ریلیز میشه و یه عده هم با دالایل خودشون دارن میگن نمیشه.

خب این ها به نظر من دلایلی هست که اگر هم EA بخواد ME رو روی PS3 بیاره فروش خوبی نمیکنه!
با یه سئوال شروع میکنم:چه کسایی ME رو بازی میکنن؟
علاقه مندان این بازی:biggrin1:
چه کسایی تا الان این بازی رو بدون این که رو PS3 عرضه بشه تونستن انجام بدن؟
کسایی که حداقل یه PC ی معمولی یا High End و یک 360 دارن!
کدوم دسته از طرفدار های بازی نتونستن تا الان بازی کنن؟
کسایی که فقط PS3 یا یه PC ضعیف یا ترکیبی از این دو رو دارند!

خب به نظر من مسلمه که کسایی که ترکیبی از 360 و PC دارن بیشتر از دسته ی دوم هستن!ضمن این که باید در نظر بگیریم ME2 تا حدودی با سیو های نسخه ی قبل وابسته هست و اگه EA بخواد برای PS3 پورت بکنه باید از نسخه ی اول شروع کنه و این با توجه به زمان عرضه ی ME2 در چند ماه دیگه غیر منطقی هست!و به نظر من طرفدار های بازی تا الان هر طور شده بازی رو انجام دادن!برای همین من فکر نمیکنم EA همچین کاری بکنه هر چند اگه نسخه ی اول رو هم EA منتشر میکرد احتمالا شرایط تغییر میکرد!

خب این ها به نظر من دلایلی هست که اگر هم EA بخواد ME رو روی PS3 بیاره فروش خوبی نمیکنه!
با یه سئوال شروع میکنم:چه کسایی ME رو بازی میکنن؟
علاقه مندان این بازی:biggrin1:
چه کسایی تا الان این بازی رو بدون این که رو PS3 عرضه بشه تونستن انجام بدن؟
کسایی که حداقل یه PC ی معمولی یا High End و یک 360 دارن!
کدوم دسته از طرفدار های بازی نتونستن تا الان بازی کنن؟
کسایی که فقط PS3 یا یه PC ضعیف یا ترکیبی از این دو رو دارند!

خب به نظر من مسلمه که کسایی که ترکیبی از 360 و PC دارن بیشتر از دسته ی دوم هستن!ضمن این که باید در نظر بگیریم ME2 تا حدودی با سیو های نسخه ی قبل وابسته هست و اگه EA بخواد برای PS3 پورت بکنه باید از نسخه ی اول شروع کنه و این با توجه به زمان عرضه ی ME2 در چند ماه دیگه غیر منطقی هست!و به نظر من طرفدار های بازی تا الان هر طور شده بازی رو انجام دادن!برای همین من فکر نمیکنم EA همچین کاری بکنه هر چند اگه نسخه ی اول رو هم EA منتشر میکرد احتمالا شرایط تغییر میکرد!
با این استدلاله شما هیچ کسی که 360 داره بناید Tekken 6 بازی کنه! یا هیچ کسی که 360 داره نباید یا ّFF XIII و یا .....چون همه اینها دنباله های سری خودشون هستند!مثالشم که این نظر شما رو رد میکنه DMC4 بود که اصلا تا اون موقع به جز کنسول های سونی و یک شماره نصف و نیمه روی PC روی هیچ پلت فرمی نیومده بودند اما به خوبی روی 360 فروختند!
درمورد ea نمیدونم چقدر بهش اطمینان دارید ولی اینو میدونم ea شرکتی نیست که از این کار ها بکنه چون تا حالا انجام نداده ! به جز یک مورد یعنی crysis که بازم 2 نسخه قبل رو نیومد برای کنسول ها پورت کنه ولی حتما یک سری قرار دادهایی بین ea و میکروسافت هستش که نمیتونه مولتیش کنه ! تا زمانی که این عنوان بدرده میکروسافت بخوره بعد از اون ممکنه مولتی بشه ! و من از یک چیز مطمئنم اونم مولتی نشدن الان me چون واقعا میکروسافت به این عنوان احتیاج داره
پ.ن: پس یعنی مایکرو به بازی انحصاری احتیاجی نداره و TE هم بستشه!
give me five!

خوب دوست بزرگ و گرامی الان می دونین کجا چه چیزی نوشتین بابت یاد اوری میگم که صد البته شما از من بهتر می دونین اینجا در اصطلاح قسمت FORUM بازیسنتر هست که معنیش میشه انجمن و در انجمن هم مردم و دوست داران اون عرصه میان با هم بحث و تبادل نظر می کنن و این درست نیست که ما بگیم بابا با هم بحث نکنین یا نظرتون رو نگین و در ادامه یاد اور میشم تو این یکی تاپیک همه دارن به صورت منطقی با هم بحث می کنن و یه عده با دلایل خودشون میگن این بازی برا PS3 ریلیز میشه و یه عده هم با دالایل خودشون دارن میگن نمیشه.

منم نظرم رو دادم و گفتم بحث در مورد اين چيزا فرقي به حال من نداره و با ممكنه بازي بياد يا نياد و دليل خاصي براي اينكه بگيم مياد يا نمياد نداريم چون همه چيز به ناشر بستگي داره (اينقدر تو اين صنعت غير ممكن ممكن شده) به هر حال اميدوارم بحثها منطقي ادامه پيدا كنه و ادامه پيدا كنه(شوخي)
ولي با اين جمله اولت حال كردم شما نميدونين اما بهتر از من ميدونين اشكال نداره ما ناراحت نميشيم

من از شما معذرت ميخام:blushing:

راستش من اون قدر mass effect رو دوست داشتم که به خاطرش xbox دوستم رو با بدبختی قرض گرفتم تا فقط و فقط این بازی شاهکار رو تموم کنم با این حال به عنوان کسی که فقط ps3 داره و با توجه به سابقه ی EA و شایعات اخیر و همچنین موارد مشابه با تمام وجود امیدوارم که این بازی نه همراه با نسخه ی pc و x360 اما مدتی بعد تر برای ps3 هم بیاد .

با این استدلاله شما هیچ کسی که 360 داره بناید Tekken 6 بازی کنه! یا هیچ کسی که 360 داره نباید یا ّFF XIII و یا .....چون همه اینها دنباله های سری خودشون هستند!مثالشم که این نظر شما رو رد میکنه DMC4 بود که اصلا تا اون موقع به جز کنسول های سونی و یک شماره نصف و نیمه روی PC روی هیچ پلت فرمی نیومده بودند اما به خوبی روی 360 فروختند!

give me five!
خوب برادر من بحث قسمت های قبلی که برا نسل قبل بودن جداست و این بازی هایی که شما مثال زدی همگی Console Seller ن یعنی طرفدارای بازی پلتفرمی که روشون این بازی ها عرضه بشه میگیرن...
بحث سر نسل فعلیه...یه بازی وقتی قسمت اولش رو یه پلتفرم اومد(ناشر بودن MS رو برا قسمت اول این بازی در نظر داشته باشید)قسمت های بعدی احتمال چندانی برای عرضه رو پلتفرم دیگه ای ندارن...
اینا همش استدلاله و هیچ دلیلی برای درست بودن مطلف استدلال ها وجود نداره...

مثلا فاینال فنتزی هم اوایل
تنها بازی که یک دفعه و بدون مقدمه و بدون شایعه و بدون حواشی مالتی شد همین عنوان بود. شوک "قلبی مغزی" که به بعضی ها وارد کرد هنوز اثارش برجاست. پشت Virtual Fighter 5 و Tekken 6 و Bioshock شایعه بود ولی این نه.
سایت فن بوی هم شد منبع؟!

جواب شما:
Taken اصلا یک بازی داستان محور نیست!من استدلالم این بود که اگه بخواد شماره ی 2 رو رو PS3 عرضه کنه باعث از دست رفتن داستان پیچیده ی اون میشه در حالی که اگه آدم بخواد از داستان Taken 1 تا شماره ی 6 مطلع بشه نیم ساعت هم شاید وقت نگیره!یک مسابقات داره برگزار میشه و....
FF XIII:اول از همه بگم که شما در زمینه ی FF خیلی برتر از من هستی و من فقط شماره های 8 و 4 رو بازی کردم!ولی تا جایی که من از FF های دیگه مطلع هستم داستان اکثرشون جدا از هم هست!در ضمن سری FF در نسل قبل میشه گفت منحصر به سونی بود!و حالا این شاهکار داره رو کنسول رقیب سونی میاد!
DMC4:شماره ی نصفه و نیمه یعنی DMC3:SE دیگه؟:biggrin1:استدلال من در این مورد این هست که PC بازی های خیلی کمتری در این سبک داره و در سطح DMC هم که نایاب هست!به همین دلیل هر بازی مثل DMC که روی PC بیاد خیلی مورد توجه قرار میگیره!مثل قضیه ی یک FPS با گیم پلی روون و کنترل خوب روی کنسول ها مثل Halo.البته مسلما این تنها دلیل فروش خوبش نبوده!

در ضمن من هنوز دو تا استدلال قبل رو هم دارم که ظاهرا شما توجه نکردی:
باید در نظر بگیریم ME2 تا حدودی با سیو های نسخه ی قبل وابسته هست و اگه EA بخواد برای PS3 پورت بکنه باید از نسخه ی اول شروع کنه و این با توجه به زمان عرضه ی ME2 در چند ماه دیگه غیر منطقی هست!
حالا ممکنه EA بعد ها در یک پک هر دو تا نسخه رو بده یا در فاصله ی بین 2 و 3 دست به کار بشه...

give me five!

یه سری بازیها مثله Tekken یا FF XIII از لحاظه داستانی مستقل هستن و یا اصلا داستان ندارن و اگر هم دارن یه گیمر برایه بازی کردن احتیاجی به دونستن داستانهایه سریه قبلی نداره... این قبیل بازیا احتماله مولتی شدنشون خیلی بیشتره و در صورته مولتی شدن هم ضمانته فروش رویه همه پلتفرمها هست.
ولی وقتی یه بازی نسخه اولش رویه 360 بوده و خطه داستانیه بازی کاملا مرتبط تا حدی که بازی بعد از اتمامه وقایعه نسخه اوله و حتی سیوهایه بازی نسخه اول مورده استفادست بعیده افرادی که نسخه اولو بازی نکردن علاقه های به خریدش داشته.(اون افراد هم کسانی نیستن جز PS3 دارانی که PC ندارن یا اگه دارن در حده این بازی جواب نمیده)
در ضمن DMC هم نسخه هایه قبلیش رو PS3 نبوده و اکثره 360 دارا و خوده من اونموقع PS2 داشتیم چون اونموقع PS2 لیدپلتفرم بود تو کنسولها و اکثر کنسولبازا PS2 داشتن. ما بحثمون سره بازیهائیه که نسخه اولش این نسل اومده بصورته انحصاری.
دقیقا همونجور که zalaman گفت اگه EA بخواد این بازی رو واسه PS3 بده باید نسخه اولشو هم بده که خیلی بعیده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or