بین پله ها و او دو تا Turrent یک در کشویی کوچیک هست که از اونجا به زیر پله ها راه دارهمن يه سوال دارم يدونه از Diary ها توي مرحله Hephaestus توي قسمت Workshops زير راه پله ها قرار داره و هيچ راهي براي رفتن به اونجا وجود نداره ميشه يكي راهشو بگه دقيقا طرفاي همون جايي كه بايد يه بمب رو كامل كنيم . دقيقا ميشه روبروي اتاقي كه يكي از Upgrade هاي اسلحه ها اونجا قرار داره و دو تا Turrent ازش مراقبت مي كنند .
شما ایکس باکس 360 داری؟!من اصلا نمیدونم اچیومنت چی هست و به چه درد میخوره؟ یکی توضیح بده
شما ایکس باکس 360 داری؟!
اگه نداری بی خیال به دردت نمیخوره...
من اصلا نمیدونم اچیومنت چی هست و به چه درد میخوره؟ یکی توضیح بده
Achievement به معنی دستاورد یا کسب چیزی می باشد.
تمامی بازی های xbox360 دارای 1000 امتیاز (بعضی از بازی ها 1250 امتیاز) می باشند که به اصطلاح به این امتیاز achievement می گویند یعنی هر بازی 1000 achievement دارد که بسته به نظر خود سازنده این 1000 امتیاز تقسیم بندی می شود و برای گرفتن آنها باید کار هایی مختلفی رو در بازی انجام داد. از تمام کردن بازی در سخت ترین حالت گرفته تا به فرض جم کردن تمامی اسلحه ها، خریدن تمامی ماشین ها، یا کشتن تعداد مشخصی در آنلاین و ...
achievement ها بسیار متنوع هستند و البته گرفتن اکثر آنها نیز سخت می باشد.
تمامی achievement هایی که شما در بازی های مختلف می گیرد با هم جمع می شه و امتیاز gamerscore پروفایل شما در xbox بدست می آید. مثلا شما به امضای من نگاه کنید می بینید که من 9038 gamerscore از تمامی بازی هایی که بازی کردم بدست آوردم. این عدد در واقع حمع تمامی achievement هایی که هست که در بازی هایی مختلف گرفته شده.
این achievement ها ذاتا به هیچ دردی نمی خوره و فقط نشان دهنده میزان حرفه ای بودن یک فرد در یک بازی می باشد و البته gamerscore شما که در سطح جهان ثبت می شه می تونه معیاری برای سنجش شما با دیگر 360 دارن در تمامی جهان باشه. و البته بسیار معتاد کننده هست تا حایی که یسری از افراد فقط برای گرفتن achievement های بازی می رن اون بازی رو می خرن!
توضیح مفصل تر در این مورد رو بعدا حتما خواهم نوشت.

برای گرفتن این اچیومنت باید به option قبل از شروع بازی بری و گزینه Disable Vita-Chambers را ON کنی و سپس بازی رو روی درجه سختی Hard آغاز کنی وگرنه اچیومنت باز نمی شه.دوستان كسي هست كه اچيومنت Brass Balls رو گرفته باشه (من بازي رو روي Hard بدون استفاده از Vita-Chamber رفتم ، هرجا مي مردم و داخل Vita ظاهر ميشدم بازي رو Load مي كردم ) ولي حالا كه امروز كه بازي رو تموم كردم هيچي آزاد نكرد مي خوام بدونم مشكل از كجاست ؟ (بعد از يه ماه خرابي دستگاه اومدم اون يه تيكه آخرو كه مونده بود رفتم و بازي تموم شد هيچي نداد ، كلي ضدحال خوردم آخه 100 تا Gamescore داشت ) .
راستي آپديت 20 مگابايتيش رو هم از Live گرفته بودم .
این disable vita-chamber مثل اینکه bug داره و برای بعضی ها نیومده پس از دانلود کردن این DLC درست مثل شما. کلا چندین نظریه در مورد این اچیومنت به وجود اومده:اشكان جان منم اين DLC رو دانلود كردم به منوي Options هم رفتم اما اين گزينه نبود!
توي Forum سايت X360A.org هم ديدم يه سري ميگفتن وقتي مردي بايد دوباره بازي رو Load كني و مشكلي پيش نمياد.
*البته من خودم هنوز وقت نكردم هنوز امتحان كنم.
اشكان جان منم اين DLC رو دانلود كردم به منوي Options هم رفتم اما اين گزينه نبود!
توي Forum سايت X360A.org هم ديدم يه سري ميگفتن وقتي مردي بايد دوباره بازي رو Load كني و مشكلي پيش نمياد.
*البته من خودم هنوز وقت نكردم هنوز امتحان كنم.
این disable vita-chamber مثل اینکه bug داره و برای بعضی ها نیومده پس از دانلود کردن این DLC درست مثل شما. کلا چندین نظریه در مورد این اچیومنت به وجود اومده:
1- باید حتما این گزینه را فعال کنید. 1-2 نفر نوشته بودن که وقتی DLC رو مجددا دانلود کردن این گزینه در انتهای Option اضافه شده!
2- یسری می گن وجود این گزینه لازم نیست و شما فقط کافیه هر دفعه که مردید بازی رو لود کنید و مجددا به بازی ادامه بدید تا اچیومنت باز بشه.
3- بعضی ها هم نوشته بودند که این گزینه لازم نیست ولی در طی بازی شما به محض اینکه مردید باید بازی رو لود کنید و اگر شخصیت شما وارد vita-chamber شود قبل از لود دیگر این اچیومنت باز نمی شه.