BlackCat
کاربر سایت
محمدرضا جان منم دقيقا توي همين سايت راهنماييشو ديدم و دقيقا بعد از مردن بازي رو لود مي كردم ولي آخرش بدجور ضدحال خوردم . آدم اين همه رياضت بكشه واسه هيچي .
اشكان جان من توي Option همچين گزينه اي براي Vita-Chamber نديدم و نداشتم و دقيقا روش دوم رو پيش گرفتم كه هيچ نتيجه اي نداد .
نظريه سوم رو رد مي كنم چون وقتي بميريد و در حال افتادن روي زمين باشيد اصلا نميشه بازي روPause كرد مگر اينكه قبلا مردن بهت الهام بشه كه قراره بميري و سريعا Load كني بازي رو .
حالا اشكان جان اين اچيومنت رو شما گرفتي يا نه اگه گرفتي بگو كه شما چطوري گرفتي چون فكر كنم دوباره بايد بازي رو برم البته دوباره DLC رو دان مي كنم (احمدرضا شماچطور گرفتي ؟ ).
حالا يه احتمال ديگه وجود داره كه من بازي رو دوباره بازي نكنم . اونم اينه كه شايد اگه دوباره DLC رو دان كنم و دوباره همون Save ي كه توش از Vita-Chamber ها استفاده نكردم رو Load كنم و fontaine رو بكشم شايد باز بشه اميدوارم اين تئوري جواب بده . اصلا دوست ندارم دوباره بازي رو اينطوري بازي كنم وقتي بهش فكر مي كنم تا فيهاخالدونم ميسوزه .
من اين اچيومنت رو نگرفتم ، راستش ديدم حوصله ريسك كردن ندارم كه يه هفته بازيكن بعد باز نشه اعصابم بريزه بهم.احمدرضا شماچطور گرفتي ؟
دوباره كه دانلود كردي خبرشو به ما هم بده چون من كه ديگه حوصلشو ندارم دانلود كنم ، دفعه ي پيش هم با DialUp دو سه هفته طول كشيد.
اشكان هم اين اچيومنت رو نگرفته يعني احتمالا DLC رو اصلا دانلود نكرده. آخرين باري كه پروفايلشو ديدم وضعيت همون 1000/1100 بود.