BioShock

محمدرضا جان منم دقيقا توي همين سايت راهنماييشو ديدم و دقيقا بعد از مردن بازي رو لود مي كردم ولي آخرش بدجور ضدحال خوردم . آدم اين همه رياضت بكشه واسه هيچي .

اشكان جان من توي Option همچين گزينه اي براي Vita-Chamber نديدم و نداشتم و دقيقا روش دوم رو پيش گرفتم كه هيچ نتيجه اي نداد .

نظريه سوم رو رد مي كنم چون وقتي بميريد و در حال افتادن روي زمين باشيد اصلا نميشه بازي روPause كرد مگر اينكه قبلا مردن بهت الهام بشه كه قراره بميري و سريعا Load كني بازي رو .
حالا اشكان جان اين اچيومنت رو شما گرفتي يا نه اگه گرفتي بگو كه شما چطوري گرفتي چون فكر كنم دوباره بايد بازي رو برم البته دوباره DLC رو دان مي كنم (احمدرضا شماچطور گرفتي ؟ ). ;)

حالا يه احتمال ديگه وجود داره كه من بازي رو دوباره بازي نكنم . اونم اينه كه شايد اگه دوباره DLC رو دان كنم و دوباره همون Save ي كه توش از Vita-Chamber ها استفاده نكردم رو Load كنم و fontaine رو بكشم شايد باز بشه اميدوارم اين تئوري جواب بده . اصلا دوست ندارم دوباره بازي رو اينطوري بازي كنم وقتي بهش فكر مي كنم تا فيهاخالدونم ميسوزه .
احمدرضا شماچطور گرفتي ؟
من اين اچيومنت رو نگرفتم ، راستش ديدم حوصله ريسك كردن ندارم كه يه هفته بازيكن بعد باز نشه اعصابم بريزه بهم.
دوباره كه دانلود كردي خبرشو به ما هم بده چون من كه ديگه حوصلشو ندارم دانلود كنم ، دفعه ي پيش هم با DialUp دو سه هفته طول كشيد.
اشكان هم اين اچيومنت رو نگرفته يعني احتمالا DLC رو اصلا دانلود نكرده. آخرين باري كه پروفايلشو ديدم وضعيت همون 1000/1100 بود.

حالا اشكان جان اين اچيومنت رو شما گرفتي يا نه اگه گرفتي بگو كه شما چطوري گرفتي چون فكر كنم دوباره بايد بازي رو برم البته دوباره DLC رو دان مي كنم (احمدرضا شماچطور گرفتي ؟ ). ;)

حالا يه احتمال ديگه وجود داره كه من بازي رو دوباره بازي نكنم . اونم اينه كه شايد اگه دوباره DLC رو دان كنم و دوباره همون Save ي كه توش از Vita-Chamber ها استفاده نكردم رو Load كنم و fontaine رو بكشم شايد باز بشه اميدوارم اين تئوري جواب بده . اصلا دوست ندارم دوباره بازي رو اينطوري بازي كنم وقتي بهش فكر مي كنم تا فيهاخالدونم ميسوزه .
همانطور که احمدرضا جان گفت من این اچیومنت رو ندارم یعنی اصلا دنبالش نرفتم. من حتی DLC رو هم تا حالا دانلود نکردم. این گزینه Disable Vita-Chamber رو هم همون روزی که این DLC ریلیز شده بود توی امکاناتش دیده بودم که بعدش در یه جایی هم دیدم که مربوط به این اچیومنت جدید می شه.

این نظراتی هم که نوشتم امروز رفتم فروم X360A.org رو خوندم.
اتفاقا این کار و حتما انجام بده چون یک نفر نوشته بود اگر مطمئنید که تمام بازی رو بدون vita-chamber انجام دادید. بعد از ON کردن این Disable Vita-Chamber می تونید سیو آخر رو لود کنید و بعد از کشتن fontaine این اچویمنت باید باز شه.

همانطور که احمدرضا جان گفت من این اچیومنت رو ندارم یعنی اصلا دنبالش نرفتم. من حتی DLC رو هم تا حالا دانلود نکردم. این گزینه Disable Vita-Chamber رو هم همون روزی که این DLC ریلیز شده بود توی امکاناتش دیده بودم که بعدش در یه جایی هم دیدم که مربوط به این اچیومنت جدید می شه.

این نظراتی هم که نوشتم امروز رفتم فروم X360A.org رو خوندم.
اتفاقا این کار و حتما انجام بده چون یک نفر نوشته بود اگر مطمئنید که تمام بازی رو بدون vita-chamber انجام دادید. بعد از ON کردن این Disable Vita-Chamber می تونید سیو آخر رو لود کنید و بعد از کشتن fontaine این اچویمنت باید باز شه.

خوب تيرم به سنگ خورد . DLC رو Remove كردم و دوباره دان كردم و از Save آخرم بازي رو اجرا كردم كه بازم نشد . ديگه ادامه نميدم واقعا ارزش نداره دوباره اين همه سختي رو بكشي تازه ندوني آخرش آيا باز بشه يا نه . البته يكم هم شانس مي خواست كه من نداشتم . البته زياد هم بد نبود هم تجربه بود و هم اينكه 40 تا Gamescore درجه Hard رو بهم داد .

خوب تيرم به سنگ خورد . DLC رو Remove كردم و دوباره دان كردم و از Save آخرم بازي رو اجرا كردم كه بازم نشد . ديگه ادامه نميدم واقعا ارزش نداره دوباره اين همه سختي رو بكشي تازه ندوني آخرش آيا باز بشه يا نه . البته يكم هم شانس مي خواست كه من نداشتم . البته زياد هم بد نبود هم تجربه بود و هم اينكه 40 تا Gamescore درجه Hard رو بهم داد .
ميلادجان DLC رو كه دوباره دانلود كردي بازم گزينه Disable Vita Chamber به Options بازي اضافه نشد؟ژ
حالا اشكال نداره برو اچيومنت هاي Tonic Collector و Historian رو بگير كه 1000GS اصليشو گرفته باشي.
حالا شما مطمئني اشتباه نكردي و يه بار كه در يكي از اين Vita Chamber ها ظاهر شدي بازي رو ادامه ندادي؟

آخرین ویرایش:
ميلادجان DLC رو كه دوباره دانلود كردي بازم گزينه Disable Vita Chamber به Options بازي اضافه نشد؟ژ
حالا اشكال نداره برو اچيومنت هاي Tonic Collector و Historian رو بگير كه 1000GS اصليشو گرفته باشي.
حالا شما مطمئني اشتباه نكردي و يه بار كه در يكي از اين Vita Chamber ها ظاهر شدي بازي رو ادامه ندادي؟
نه ظاهر نشد ، دوبار هم دانلودش كردم ولي بازم جواب نداد .
آره ميخوام دقيقا همين كارو بكنم چون اين اچيومنت ارزش نداره چون اصلا معلوم نيست اگه دوباره برم بده يا نه ميرم سراغ همونا .

100 درصد مطمئنم كه اشتباه نكردم . از اون اتفاقاتي بود كه هيچ وقت از يادم نمي رفت . حتي يه بار هم از داخل Vita-Chamber بيرون نيومدم و تا مي رفتم توش بازي رو Load مي كردم .

توصيه مي كنم كسي سراغ اين اچيومنت نره مگر اينكه بدونه آدم خوش شانسيه :) اينطور كه معلومه اين DLC باگهاي عجيب و غريبي داره . ;)

شرمنده نتونستم پست قبلیمو ویرایش کنم.
دوستان من یکی از power to the people station هارو تو appolo square جا گذاشتم میشه برگردم اونجا یا اینم مثل اون دوتا diary اول بازی قابل برگشت نیستن؟
اگه میشه برگشت، چطوری برگردم؟ بازی رو Load کنم یا راه دیگه ای هم هست؟
ویرایش:
امین جان بابت راهنمایی ممنون:love:

آخرین ویرایش:
شرمنده نتونستم پست قبلیمو ویرایش کنم.
دوستان من یکی از power to the people station هارو تو appolo square جا گذاشتم میشه برگردم اونجا یا اینم مثل اون دوتا diary اول بازی قابل برگشت نیستن؟
اگه میشه برگشت، چطوری برگردم؟ بازی رو Load کنم یا راه دیگه ای هم هست؟
تا جایی که یادمه میشه راحت به مراحل قبل برگردی فقط کافیه به اول مرحله بری و از اونجا میتونی مرحله ی قبلی رو لود کنی!

از کجا می تونم بفهمم diary کدومش رو نگرفتم؟
اصلا این ها رو نمی فهمم باید چی کار کرد؟
Fully Researched Thug Splicer
Fully Researched Gun Splicer
Fully Researched Spider Splicer
Fully Researched Houdini Splicer
Fully Researched Nitro Splicer
Fully Researched Rosie
Fully Researched Bouncer
Fully Researched Little Sister
Prolific Photographer
Research PhD

سلام من این بازی تا به حال نکردم حالا میخوام انجامش بدم اخه بدجور معتاد اچیومنت گرفتن شدم اخه کلکل بدی شده بین بچه های شهرمون:biggrin1:تا اینجام من نفر دومم از 26 تا بازی 20195 گرفتم اخه adsl که نداریم همش افلاین بازی میکنیم دیدم این بازیم 1000 تاش افلاین خواستم انجام بدم
اما یه سوال خیلی مهم داشتم من لیست اچیومنتاش دیدم اگر من بخوام دودفعه این بازی انجام بدم یکبار روی درجه easy میتونم تمام اچیومنتارو بگیرم بعد یه دور دیگه اون 40 امتیاز اچیومنت hard بگیرم منظورم اینکه درجه سختی که به گرفتن اچیومنت ربطی نداره به جز اون اچیومنتی که باسه درجه هارد
ممنون میشم اگر جوابم زودتر بدید بریم تو کارش;)

سلام من این بازی تا به حال نکردم حالا میخوام انجامش بدم اخه بدجور معتاد اچیومنت گرفتن شدم اخه کلکل بدی شده بین بچه های شهرمون:biggrin1:تا اینجام من نفر دومم از 26 تا بازی 20195 گرفتم اخه adsl که نداریم همش افلاین بازی میکنیم دیدم این بازیم 1000 تاش افلاین خواستم انجام بدم
اما یه سوال خیلی مهم داشتم من لیست اچیومنتاش دیدم اگر من بخوام دودفعه این بازی انجام بدم یکبار روی درجه easy میتونم تمام اچیومنتارو بگیرم بعد یه دور دیگه اون 40 امتیاز اچیومنت hard بگیرم منظورم اینکه درجه سختی که به گرفتن اچیومنت ربطی نداره به جز اون اچیومنتی که باسه درجه هارد
ممنون میشم اگر جوابم زودتر بدید بریم تو کارش;)
نه ربطی نداره نوید جان ، شما میتونی یه بار Easy بری همه ی اچیومنت ها رو هم بگیری بعد سری دوم برای اون اچیومنت آخر رو Hard بری. اما کار خودت سخت میشه بیخودی من توصیه میکنم از اول رو Hard برو.
کسی که جواب مارو نداد (فقط بگید این Research PhD) چه جوری هست؟
همون طور که در پست اول هم اشکان گفته در بازی شما باید در مورد تمامی دشمنان و ... تحقیق کنی. درست یادم نیست چندتا گروه هست مثلا به طور مثال اینقدر باید از Little Sister ها عکس بگیری تا به درجه ی Increase Damage برسه. بعد اینکه تمام گروه های تعیین شده رو به این درجه رسوندی این اچیومنت رو میگیری.
Fully Researched Thug Splicer
Fully Researched Gun Splicer
Fully Researched Spider Splicer
Fully Researched Houdini Splicer
Fully Researched Nitro Splicer
Fully Researched Rosie
Fully Researched Bouncer
Fully Researched Little Sister
Research PhD
در بازی کاراکترهایی با این اسم ها وجود دارن مثلا دشمنانی که اسمشون Nitro Splicer هست. شما باید اینقدر از این ها عکس بگیری( فکر میکنم برای هر کدوم باید 4 بار خط رو پر کنی) تا به درجه increase Damage برسه
Prolific Photographer
.
از هر کدوم از انواع ذکر شده یه بار حداقل عکس بگیر. یعنی یه بار از Bouncer ، یه بار از Little Sister و ...
از کجا می تونم بفهمم diary کدومش رو نگرفتم؟
درست یادم نیست بازی رو من الان ، اما فکر میکنم جوری نمیشد فهمید خودت باید حسابتو میداشتی.
البته در این مورد اصلا مطمئن نیستم پس از یه نفر دیگه هم بپرس

آخرین ویرایش:
سلام
احمد رضای عزیز ممنون باسه تمام کمکای که بهم کردی
اقا من سر53 تونیک تونستم 52 تاش بگیرم تمام دختر کوچولوهارم نجات دادم اما یه اشتباه کوچک کردم اونم این بود که از مرحله(Farmers market) فهمیدم که با نجات دادن این دخترا بهمون جایزه میده حالا میخواستم بدونم ایا این تونیکی که بهم نداده ممکنه مال اون جایزه اول باشه ایا اون جایزه که من بر نداشتم هنوز سرجاش هست؟ منکه برگشتم هر 3 مرحله اول نگاه کردم جایزه ای پیدا نکردم حالا باید چه کار کنم از اول باید بازی کنم ایا همه تونیکا به غیر از اون 3 تا که از طریق جایزه نجات اون دخترا بهمون میده و ریسرچای که میکنیم بقیشون برای فروش هست اخه من همه دخترا نجات دادم همه ریسرچارو انجام دادم همه تونیکا توی باجه رو هم خریدم این یدونه تونیکه کجاس؟ جای خاصی هست که من نگشتم؟
اگر کمکم کنید موفق میشم یا یه دست بازی کردن 960 امتیاز بگیرم فقط 40 تا هارد بمونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or