BioShock

این قسمت تویه محل Weapon Upgrade فکر کنم اشتباهه.
Apollo square- باید به قسمت Hestia Chambers رفته و از اونجا به Hestia 5th floor. (طبقه پنجم)
از طبقه پنجم توسط راه پله به Hestia 4th floor میریم. تو این طبقه ماشین آپگرید اسلحه رو پیدا میکنید.
فکر کنم هم تو طبقه ها اشتباه شده هم تو اسم محل.
بله کاملا درسته من اشتباه نوشتم اسم مکان ها رو.
ویرایش کردم مطلب رو.

بله کاملا درسته من اشتباه نوشتم اسم مکان ها رو.
ویرایش کردم مطلب رو.
يه چيز ديگه هم هست كه بايد درست بشه.
گرفتن هميه Achievement ها با يه بار بازي نميشه به دليل اينكه يا بايد اچيومنت Dealt with every Little Sister رو گرفت يا Little Sister Savior رو و نميشه هر دو رو با هم تو يه بار بازى گرفت.

يه چيز ديگه هم هست كه بايد درست بشه.
گرفتن هميه Achievement ها با يه بار بازي نميشه به دليل اينكه يا بايد اچيومنت Dealt with every Little Sister رو گرفت يا Little Sister Savior رو و نميشه هر دو رو با هم تو يه بار بازى گرفت.
خیر، تمام اچویمنت ها رو با یکبار بازی کردن می شه گرفت!

Little Sister Savior = یعنی تمامی little sister ها رو در بازی rescue کنید.
Dealt with every Little Sister = یعنی تمامی little sister ها رو در بازی پیدا کنید و بسته به سلیقه خودتون یا اونارو نجات بدید یا بکشید که در هر دو حالت این اچیومنت باز می شود ولی اگر همرو نجات دهید هم این اچیومنت باز می شود هم اچیومنت Little Sister Savior !

من این audio رو پیدا نمیکنم
59. First Encounter, Andrew Ryan (Market) - In front of the Bouncer corpse in the basement
همه جارو گشتم نیست یعنی مشکل از بازیه؟کسی اینو پیدا کرده؟

من این audio رو پیدا نمیکنم
59. First Encounter, Andrew Ryan (Market) - In front of the Bouncer corpse in the basement
همه جارو گشتم نیست یعنی مشکل از بازیه؟کسی اینو پیدا کرده؟

خوب من که در پست سوم این تاپیک نوشته بودم که این diary با اینکه در لیست مرحله Neptune's Bounty می یاد ولی در مرحله Farmer's Market یافت می شه.
وقتی وارد farmer's market شدی در سمت راست خود یدونه از این turret ها رو می بینی که روبروش یه پله به طرف پایین رفته. از پله ها پایین برو و به سمت چپ بچرخ. یه حالت راه رو مانند رو می بینی که در بالا سرت هم یه طبقه دوم هست که شبیه بالکن می مونه. از اون راهرو جلو برو تا وارد یه محوطه بشی. بعد بچرخ به سمت چپ. اونجا یه میز بار دراز رو می بینی که در پشت سرش دو تا در وجود داره. یکی شو باید نشسته بری تو، diary اونجاس.

هم من و هم m_g_s هر 1000 امتیاز این بازی رو گرفتن. دوستان دیگری هم احتمالا باید گرفته باشند.

سلام
اقا یه سوال
بازی کلا چند تا مرحله داره ؟؟؟
من توی مرحله ای هستم که شخصیت بازی بیدار میشه و کنار لیتل سیستر ها هست
میخوام بدونم چند تا مرحله بعد از اون هست
؟
راستی من تا این مرحله 355 تا گیم اسکور گرفتم خوبه ؟

اقایون محترم یه سوال emergecny
من توی مرحله olympus ( بقیه اسمشو نمیدونم ) گیر کردم
اونجایی که باید سوار یه اسانسور بشم کد اسانسور رو نمیدونم
اگه میشه بمن بگین کدش چیه ؟؟
خیلی حیاتی هست
یه سوال دیگه
توی همون مرحله یه جا یه زیر زمین هست که یه در اسانسور هست
من هر کاری میکنم نمیتونم بهش نزدیک شم
جریانش چیه ؟؟

اقایون محترم یه سوال emergecny
من توی مرحله olympus ( بقیه اسمشو نمیدونم ) گیر کردم
اونجایی که باید سوار یه اسانسور بشم کد اسانسور رو نمیدونم
اگه میشه بمن بگین کدش چیه ؟؟
خیلی حیاتی هست
یه سوال دیگه
توی همون مرحله یه جا یه زیر زمین هست که یه در اسانسور هست
من هر کاری میکنم نمیتونم بهش نزدیک شم
جریانش چیه ؟؟

کدش 5744 است

سلام ...
امروز که داشتم سایت X360Achievements رو چک می کردم متوجه شدم یک اچیومنت دیگر هم به جمع اچیومنتهای این بازی اضافه شده است :

Brass Balls
100G
00000003.jpg

بدون استفاده از Vita-Chamber بازی را بر روی درجه سختی Hard به پایان برسانید.

------
برای اضافه شدن این 100G به لیست اچیومنت های بازی ، آپدیت های جدید بازی را دانلود کنید.

آقا ميشه يه نفر آدرس سايتي كه اين Achivement هارو از توش ترجمه مي كنيد اينجا بزاره لازم دارم تشكر . ;)
البته اچیومنت های بازی Bioshock رو من ترجمه نکردم و فقط 2-3 تاش کپی شده از سایتای دیگس ولی کلا بهترین سایت برای راهنمایی اچیومنت ها سایت های زیر هستند:
http://www.xbox360achievements.org/forum/index.php
http://www.achieve360points.com/forums/index.php

آقا کسی میدونه منظور از این Vita-Chamber چیه که بدون اون باید روی Hard بازی رو تموم کنیم خواهشا سریع جواب بدید چون آپدیت رو دانلود کردم میخوام بازی رو شروع کنم . ممنون .

آقا کسی میدونه منظور از این Vita-Chamber چیه که بدون اون باید روی Hard بازی رو تموم کنیم خواهشا سریع جواب بدید چون آپدیت رو دانلود کردم میخوام بازی رو شروع کنم . ممنون .
همون دستگاههای استوانه ای شکل هست که وقتی میمیری باز از اونجا میتونی بیرون بیای و بازی رو ادامه بدی

فکر کردم دیگه میدونید که منظور از Vita-Chamber چیه که دیگه توضیح ندادم.
به زبان ساده تر این اچیومنت ازتون میخواد که بازی رو بر روی درجه Hard بدون حتی یکبار کشته شدن تمام کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or