BioShock

مشکل حل شد آپگرید ها رو پیدا کردم 50 اسکور Tonic هم گرفتم غیر از Tonic های خاص و اونهایی که به عنوان Gift ه Little Sister ها هستن بقیه واسه فروش تو Gatherer Garden هستن فقط چون اول قیمت ها زیاده نمی شه همه رو خرید بهترین کار اینه که اونایی که لازم نیست رو نخرین تا تو مرحله های بعد که ورژن جدیدش! میاد قیمت ها بشدت پایین می یاد و از 80 یا حتی 120 به 20 ADAM میرسه که اینجوری میشه همه رو خرید
راستی اول نگاه کن ببین اون دوتا diary ** را که توضیح دادم داری یا نه! اگه نداری بیخود وقتتو تلف نکن چون از اول باید بازی کنی
آره:laughing: یکی از اون Diary های کزایی رو ندارم از اول رو هارد دارم میرم;)

من Lucky Winner رو هم گرفتم و امتيازم شد 820 تا اما چند سوال:
1- من در Medical Pavillion ماشيني براي آپگرديت تفنگ پيدا نكردم!!! جالبه خاموش شده اين دستگاه هم نيست در مپ
2- چجوري ميشه به‌Sinclar Spirts در مرحله Fort Floric رفت؟
3- در Medival Pavilion يه منطقه ي بزرگي هست درش قفله و كليد ميخواد كليدش كجاست؟
4- من فكر مي كنم بيشتر از 12 ماشين اپگرديت در بازي باشه..
5- كسي Avid Inventor رو گرفته كه بايد 100 ايتم كشف كرد؟

آخرین ویرایش:
من در Medical Pavillion ماشيني براي آپگرديت تفنگ پيدا نكردم!!! جالبه خاموش شده اين دستگاه هم نيست در مپ
خیلی واضحه چون اصلا در مرحله Medical Pavillion هیچ weapon upgrade ی وجود نداره!:) خوبه من نوشتم تو صفحه اول.
چجوري ميشه به‌Sinclar Spirts در مرحله Fort Floric رفت؟
وقتی Sander Cohen از پله ها پایین اومد اونجا خود به خود باز می شه و می تونی بری تو اون اتاق.
در Medival Pavilion يه منطقه ي بزرگي هست درش قفله و كليد ميخواد كليدش كجاست؟
اون دری که کلید می خواد اگه نگاه کنی کنارش یه پنجره هست که شیشش شکسته و اگه از پنجره اون طرف رو نگاه کنی می بینی که کلید در به دیوار آویزونه! به وسیله plasmid Telekiniess باید کلید رو بکشی طرف خودت و بگیریش.
من فكر مي كنم بيشتر از 12 ماشين اپگرديت در بازي باشه..
دقیقا 12 ماشین در بازی وجود دارد. لیست رو آپدیت کردم و همرو نوشتم!
كسي Avid Inventor رو گرفته كه بايد 100 ايتم كشف كرد؟
کاری نداره این اچیومنت:
تقریبا در اواخر بازی به یکی از U-Invent stations ها رفته و تا می توانید item های مختلفی رو invent کنید تا این اچیومنت باز شود. توجه کنید که شما در بین مراحل بازی هر item یکه به چشتان می آِد باید جمع کنید تا بتونید در invent ها از آنها استفاده کنید. بهترین کار برای کاهش مواد لازم برای invent هر یک از item ها اینهکه ابتدا ماشین u-invent را هک کنید همچنین از Clever Inventor tonic نیز استفاده کنید.

3 تا از tonic ها در اون عروسک خرسی ها هست که پس از نجات دادن little sister ها داده می شه. بقیه همگی در Gatherer's Garden و مکان های مختلف بازی قرار دارند!

اشكان من ميخوام دوباره بازي رو هارد شروع كنم ، يعني كردم ، دفعه ي پيش همه ي Little Sister هارو نجات دادم كه 100 امتياز اخرو بگيرم اما ايندفعه چي بكشم يا نجات بدم؟
ايندفعه ميخوام براي Tonic ها و اون يدونه اپگرديت باقي ماند + نكشتن Cohen برم.

اشكان من ميخوام دوباره بازي رو هارد شروع كنم ، يعني كردم ، دفعه ي پيش همه ي Little Sister هارو نجات دادم كه 100 امتياز اخرو بگيرم اما ايندفعه چي بكشم يا نجات بدم؟

من بجا اشکان جواب می دم:biggrin1:
خب اگه Tonic هارو می خوای فقط و فقط 3 Tonic توی هدیه هاییه که بعد از نجات دادن هر 3 LS کنار Gatherer's Garden گذاشته میشه
ولی در هر صورت نجات دادن بصرفه تره در نهایت به چیز های خیلی بهتری میرسی اما هاروست فقط 160 ADAM سریع و البته توهین و نفرین Tenenbaum :) رو بهت میده
اون يدونه اپگرديت باقي ماند
باید همه رو دوباره بگیری;):)
نكشتن Cohen برم
نکته:
نمی دونم چرا همه اول اونو می کشن چون با نکشتنش میشه هر دو آچیومنت رو باهم گرفت یعنی وقتی از اتاق مخفی خارج شد هم وارد اتاق میشی و هم همون جا میکشیش و ازش عکس بگیری:laughing: و هر دو آچیومنت و البته Tonic ای که اگه زندش بزارین تو Fort Frolic با باز کردن قفسش به شما میده

برای گرفتن tonic ها مجبوری همه اونارو rescue کنی چون با هر 3 تا little sister که نجات بدی یه جایزه بهت داده می شه که 3 تا از tonic ها در این جوایز قرار داره!

ميشه اين 2 تا Tonic اول بازي كه قابل برگشت نيست رو جاشو بگين من دفعه پيش بخاطر اين 2 تا كارم بهم ريخت و الان مجبورم دوباره برم ،
راستي اونجا كه من گفتم Avid Inventor رو نگرفتم مسئله اي كه مطرح اينه كه از كجا بفهمم چقدر تا حالا چيز كشف كردم؟ من هر چه قدر از اون كار انجام ميدم بازم اينو بهم نميده.

ميشه اين 2 تا Tonic اول بازي كه قابل برگشت نيست رو جاشو بگين من دفعه پيش بخاطر اين 2 تا كارم بهم ريخت و الان مجبورم دوباره برم ،
راستي اونجا كه من گفتم Avid Inventor رو نگرفتم مسئله اي كه مطرح اينه كه از كجا بفهمم چقدر تا حالا چيز كشف كردم؟ من هر چه قدر از اون كار انجام ميدم بازم اينو بهم نميده.
اون دوتا diary هستند نه tonic !

اینکه چنتا item تا حالا invent کردی جایی نوشته نمی شه ولی گفتم که اون موادی که جمع می کنی ارزشی نداره همرو مصرف کن تو ماشین.

اون دوتا diary هستند نه tonic !

اینکه چنتا item تا حالا invent کردی جایی نوشته نمی شه ولی گفتم که اون موادی که جمع می کنی ارزشی نداره همرو مصرف کن تو ماشین
چه خوب شد كه گفتي پس من بايد بگردم تو همين سيوام پيداشون كنم ببينم از اين Tonic ها چيزيشون ام هست كه با كشتن‌Cohen از دست داده باشم؟
من هرچي گيرم اومده جمع كردم و ساختم اما نميده اين اچيومنتو ، راهشو كه خوب ميدونم.

غیر از Tonic های خاص و اونهایی که به عنوان Gift ه Little Sister ها هستن بقیه واسه فروش تو Gatherer Garden هستن
البته براي من اتفاق افتاد كه چند بار با تحقيقات(Reserach) هم بهم Tonic داد ، من الان ليست Gathers Garden هامو همشونو ديدم هيچي براي خريد نيست ديگه بايد بقيه Tonic هارو كجا پيدا كنم خوب؟

البته براي من اتفاق افتاد كه چند بار با تحقيقات(Reserach) هم بهم Tonic داد ، من الان ليست Gathers Garden هامو همشونو ديدم هيچي براي خريد نيست ديگه بايد بقيه Tonic هارو كجا پيدا كنم خوب؟
شما برو اول اون لیست tonic ها رو نگاه کن ببین کدومارو نداری تا بتونیم کمک کنیم. همینطوری من از کجا بفهمم از بین 53 تا tonic شما کدومو نداری که بگم بهت کجاس آخه؟

اشكان جان شما كه 1000 Gamer Score اشو گرفتي حداقل ليست جاي اين تونيك هاروهم به صورت فارسي بنويس تا ما بتونيم به 950 برسيم.(چون اصلا اعصاب Diary ندارم)

درسته با تحقیقات هم چند تا Tonic خاص میگیری اینو هردومون فراموش کردیم اضافه کنیم...;)حالا این ریسرچ ها رو کامل کردی ؟
مثلا Photographers Eye 2 رو فقط با پر کردن دومین خط Research ه Rosie میگیری
لیست Tonic تو این FAQ هست خیلی ساده لوکیشن هرکدوم از Tonic هارو گفته فک نمی کنم احتیاج به ترجمه داشته باشه
لینک

درود به همه
چرا این تاپیک رو اینقدر دیر پیدا کردم نمیدونم :wallbash:. بازی رو تموم کردم و 685 تا اچیومنت داده. چطوره ؟

پ.ن. با تشکر دوباره از اشکان عزیز، عالی بود:worthy:.

Apollo square - به سمت fontaines home جرکت کنید. از پله ها بالا رفته و به طبقه چهارم (آخر) بروید و وارد atlas's headquarter بشوید. درون اتاق شما پله ای رو خواهید دید، از پله ها پایین رفته تا ماشین را ببینید.

این قسمت تویه محل Weapon Upgrade فکر کنم اشتباهه.
Apollo square- باید به قسمت Hestia Chambers رفته و از اونجا به Hestia 5th floor. (طبقه پنجم)
از طبقه پنجم توسط راه پله به Hestia 4th floor میریم. تو این طبقه ماشین آپگرید اسلحه رو پیدا میکنید.
فکر کنم هم تو طبقه ها اشتباه شده هم تو اسم محل.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or