Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
سلام دوستان. من توی یه قسمت از بازی گیر کرده ام و نمیدونم باید بازی را ادامه دهم یا نه. من توی اون وسیله که میره مرحله بعد(آسانسور ) مشکل دارم و بعد از اینکه fort frolic را تمام کردم متوجه شدم که مراحلی که گذروندم چراغشون روشن شده به غیر از مرحله ماقبل frolic. میخواستم بدونم چطوری برگردم عقب و اون مرحله را تمام کنم.
و سوال بعدی اینکه توی مرحله fort frolic همونطور که یکی از دوستان گفت قبل از محل پیانوزن بالای پله ها یه اتاق هست که توش یه آدم هست که سایه اش مشخصه و اونجا یه dairy هست ولی نمیدونم چطور در را باز کنم.
لطفا جواب سوال اول را کامل بدهید. متشکرم
...
منم همین مشکل رو داشتم ولی فکر کنم مرحله را تموم کرده باشم ... چون از اون 4 نفر که عکس انداختم و بعد فلش به کمکم اومد و راهنمایی کرد داخل همون آسانسوری که می گین ...با این حال من فکر می کنم دوستان می تونن بهتر کمکت کنن ...برای برگشتن فکر کنم باید سیو به اندازه کافی تو مرحله ی قبل کرده باشی که حالا ازش استفاده کنی ...

در هر مرحله که می روید تمام نقشه رو بگردید و چیزی از قلم نندازید تا این مشکل پیش نیاد من که خودم تمام نقشه رو زیر و رو می کردم بعد می رفتم مرحله بعد فکر کنم باید کمی تو نقشه بگردی خود بازی شما رو راهنمایی میکنه فقط به راهنمایی های بازی دقت کنید . البته باز هم میگم در هر مرحله ای قرار دارید اونجا رو تماما بگردید .

اقا سلام به همه حرفه اي هاي بيو شاك!
من فقط يه سوال كوچيك دارم!!
اون جايي كه از 4 نفر بايد عكس بگيري!
من عكس و گرفتم!
يارو هم اومد پايين از پله ها كلي افه اومد و اونجا 2 تا سكو بود كه يكيشون رو برامون مي ياد باز مي كنه كه يه قدرت جديد هستش يعني از اينا كه آپديت مي كنه ضربه رو يا هر چيزي رو!
يكي ديگه بقلش هستش كه قفل دورش كشيده شده!!
آيا اون كليدش توي همين مرحله هستش يا بعد از يانكه بري مرجله بعدم بايد برگدي و اين وباز كني يا همين الان باز ميشه!

اقا سلام به همه حرفه اي هاي بيو شاك!
من فقط يه سوال كوچيك دارم!!
اون جايي كه از 4 نفر بايد عكس بگيري!
من عكس و گرفتم!
يارو هم اومد پايين از پله ها كلي افه اومد و اونجا 2 تا سكو بود كه يكيشون رو برامون مي ياد باز مي كنه كه يه قدرت جديد هستش يعني از اينا كه آپديت مي كنه ضربه رو يا هر چيزي رو!
يكي ديگه بقلش هستش كه قفل دورش كشيده شده!!
آيا اون كليدش توي همين مرحله هستش يا بعد از يانكه بري مرجله بعدم بايد برگدي و اين وباز كني يا همين الان باز ميشه!
كليدش دست همون يارو ديگه بايد بكشيش تا كليد بگيري !!

اي بابا من صلح جوووبودم!!!
نكشتمش اومد دره اون بقلي رو برام باز كرد!!!
من گفتم لادب كليدش و بايد بگردم پيدا كنم!!
حالا ديگه پيداش نميشه كرد كه بكشمش؟؟؟
دره قفله رو كه باز كنيم چي توش هستش؟

اقا سلام دوباره!!
انگار من اون اخر الكيه رو ديدم!!!
بعد از اينكه رسيدم به اون يارو كه بستنش اون بالا!!!
كه انگار رييس اخره بازيه!
4 تا هم جون داره هي آپوله رو كردم توش كردم توش تا تموم شد جونش بعدش من و شت كرد بچه ها اومدم كمكم كردن!!
بعدش نشون داد يه چيزايي مي ياد روي اب و مردم و كنار دريان مي كشن!!!
ولي اخر درست بازي اين نبود نه؟؟؟
تر و خدا اگر راهي هستش كه ميشه اخرش و ديد به من بگيد الان انجام بدم بعده اين همه بازي آخر ناقصه رو ديدم خدايي خستگي به تنم موند!

اقا سلام دوباره!!
انگار من اون اخر الكيه رو ديدم!!!
بعد از اينكه رسيدم به اون يارو كه بستنش اون بالا!!!
كه انگار رييس اخره بازيه!
4 تا هم جون داره هي آپوله رو كردم توش كردم توش تا تموم شد جونش بعدش من و شت كرد بچه ها اومدم كمكم كردن!!
بعدش نشون داد يه چيزايي مي ياد روي اب و مردم و كنار دريان مي كشن!!!
ولي اخر درست بازي اين نبود نه؟؟؟
تر و خدا اگر راهي هستش كه ميشه اخرش و ديد به من بگيد الان انجام بدم بعده اين همه بازي آخر ناقصه رو ديدم خدايي خستگي به تنم موند!
پایان خوب این طوری میشه.
در صورتی که همه little sister ها رو نجات بدی اونا به تو شهر رو پیشنهاد می کنند و تو کلید رو می گیری اما به جای اینکه در شهر بمونی little sister ها و خودت رو از rapture میبری بیرون و از اون منطقه خارج می شین.اون وقت نشون می ده هر کدوم ازlittle sister ها بزرگ شدن.نشون می ده یکیشون فارق التحصیل شده.یکی دیگه مردی داره حلقه ازدواج رو تو دستش می کنه:).اون یکی دست بچه اش رو گرفته و ... آخرش دست تو رو نشون می ده که خیلی چروک شده و رو تخت بیمارستانی و داری می میری و اونوقت little sister هایی که الان بزرگ شدند دست تو رو می گیرن و راوی هم میگه که تو بالاخره صاحب یک خانواده شدی(چون طبق داستان تمام خاطرات شخصیت بازی ساختگی بود و در واقع خانواده ای که اون تو ذهنش تصور می کرد چیزی جز خیال نبودند.)
اما اگه حتما می خواهید اون یکی پایان بازی رو ببینید دو راه وجود داره.یا اینکه در نسخه PC تو فولدر BinkMovies برید و پایان بازی رو ببینید یا اینکه از این لینک فیلمش رو دانلود کنید که البته من نمی دونم این فیلم کدوم پایانه.http://www.youtube.com/watch?v=8mCE3R2_eIc

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or