Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
شايد اشكال از كنسول باشه تو بازي هاي ديگه مشكل نداري؟
يه وقت وسطه سيو كردن كه كنسول رو خاموش نكردي؟

نه !
مشكل اينجاست كه بازي ليست سيوها رو چندان مرتب نميزاره. من هم با اين مشكل روبرو شدم چارش اينه كه از روي اسمهاي مراحل سيوهاي ديگه رو هم امتحان كني
وست عزیز اگر محل Save رو هر دفعه عوض نکنی، نباید مشکلی پیش بیاد.
مشکل شما شاید بخاطر تاریخ Save هست که ربط داره به تاریخ دستگاه. شما اگر کنسول رو از برق بکشی، تاریخش میپره و برمیگرده به November 2005. اگر تو اون حالت بازی رو Save کنی به همون تاریخ save میشه. حالا اگر بعدش تاریخ رو دستی درست کنی یا به لایو وصل بشی که تاریخ رو خود به خوب به روز میکنه و بعدش save کنی، تاریخ save شما هم به تاریخ روز خواهد شد. اینطوری saveهات هی عقب جلو میشن و آخرین Save شما شاید اولین رو لیست نباشه!

من به پیشنهاد یه نفر همه ی سیوام رو پاک کردم .

چون حدود 100 تا سیو کرده بودم . :biggrin1:

بعد باید از 1 لول پایین تر برم :(

راحی نداشت ! :((

ببخشید که من این سوال رو اینجا میپرستم ! : این بازی Bio Shock جالب هست !؟ بخرمش !؟ بازیش رو باید مثل بازی The Darkness حتما انگلیسی فول بلد باشی ؟! اخه توی دارکنس خیلی مرحله ها راحتر میشد اگر انگلیسی بلد باشی ولی چون من خوب بلد نبودم پدرم در اومد و بازی رو ول کردم .... راستی داستان بازی چی هست اصلا !؟!

به هر حال اگه انگلیسیت خوب باشه بازی رو زود تر تموم میکنی .

ولی کلا از دارکنس انگلیسیه کمتری احتیاج داره .

دوست عزیز اگر محل Save رو هر دفعه عوض نکنی، نباید مشکلی پیش بیاد.
مشکل شما شاید بخاطر تاریخ Save هست که ربط داره به تاریخ دستگاه. شما اگر کنسول رو از برق بکشی، تاریخش میپره و برمیگرده به November 2005. اگر تو اون حالت بازی رو Save کنی به همون تاریخ save میشه. حالا اگر بعدش تاریخ رو دستی درست کنی یا به لایو وصل بشی که تاریخ رو خود به خوب به روز میکنه و بعدش save کنی، تاریخ save شما هم به تاریخ روز خواهد شد. اینطوری saveهات هی عقب جلو میشن و آخرین Save شما شاید اولین رو لیست نباشه!
من هنوزم نفهميدم چرا كنسول رو از برق ميكشي تاريخش ميپره؟ علتش چيه واقعا؟

در همه ي كنسول ها چه portable ياdesktop همينه.فكر كنم وسيله اي كه تاريخ و ساعت رو نگه داري مي كنه احتياج به برق داره.;)
----------------------------------
من الان مرحله ي the farmers market هستم مرحله ي چند ميشه؟:blushing::confused:

360 جوریه که ساعت رو با لایو تنظیم میکنه ;) یعنی به محض اینکه به لایو وصل بشی ساعت میزون میشه:biggrin1:

این بازی Bio Shock جالب هست !؟ بخرمش !؟
خيلي توپه حتماً بخر داستان بازي هم بايد خودت ببيني
راستی داستان بازی چی هست اصلا !؟!
داستان بازي هم بايد خودت ببيني
بازیش رو باید مثل بازی The Darkness حتما انگلیسی فول بلد باشی
نه زياد

فکر میکنم برای اینه که توی مادربوردش باطری نیست !

اگه مادر بورد کامپیوتر دیده باشین توش باطری داره !

فکر میکنم دلیلش همینه ! :yes:

دوستان من امروز بازی رو خریدم حالا الان ی جاش گیر کردم : ی مرحله داره که باید اون وسیله رو Hack کنی من اونجاش رو موندم ! چجوری باید Hack کنم !؟ (همون مرحله 2 یا 3 بازی ) راستی نمیشه این Auto Save بازی رو خاموش کرد ؟!

دوستان يه سوالي منم الان موفق شدم بازي رو رو Normal تموم كنم و 745GamerScore ام ازش بگيرم حالا چطوري ميتونم برگردم مراحل قبلي؟
يه سيو قبل از ورود به مكان مبارزه با Atlas دارم، ميخوام برگردم يه سري كار نيمه تموم تموم كنم(5 تا مكان آپگريدت تفنگ مونده با 2 تا Resreach)

آخرین ویرایش:
دوستان من امروز بازی رو خریدم حالا الان ی جاش گیر کردم : ی مرحله داره که باید اون وسیله رو Hack کنی من اونجاش رو موندم ! چجوری باید Hack کنم !؟ (همون مرحله 2 یا 3 بازی ) راستی نمیشه این Auto Save بازی رو خاموش کرد ؟!
هک کردن خیلی سادس. یه سری خونه جلوی شما میاد که مثل پازل می مونه و شما با چسباندن درست لوله ها به بکدیگر باید آب را به مسیر مشخص شده هدایت کنید.

Auto Save رو هم نمی تونی برداری! البته فکر نمی کنم اصلا لزومی داشته باشه چون auto save بازی در حین بازی نیست و فقط برایوقتی هست که از یک مرحله به یه مرحله دیگری می رید.

دوستان يه سوالي منم الان موفق شدم بازي رو رو Normal تموم كنم و 745GamerScore ام ازش بگيرم حالا چطوري ميتونم برگردم مراحل قبلي؟
فکر کنم اخطاری داده بودن مدیرا که هر کی مطالب داستانی بازی رو در spoiler نزاره بن می شه:) احتمالا شامل حال شما هم می شه!

شما باید یه سیو قبل از رو در رو شدن با boss آخر رو اجرا کنید و مراحل را به راحتی از طریق elevator ها برگردید.
از مکان های آپگرید تفنک من فعلا 4 تا شو نوشتم. البته یکشو دیگه نمd تونی بگیری به خاطر اینکه به یکی از اچیومنت های secret ریط داره که برگشت هم نداره. (Find Cohen's Room)
ببینم اچیومنت Tonic Collector و Historan رو گرفتی شما؟

من او مدم سيو كنم كنسول هنگ كرد بايد ار اول اين مرحله Frot Frollc برم:(( داشتم اخرين عكس ميزاشتم گفتم سيو كنم هنگ كرد سيو م هم damage خورد :(( :((depressشدم
3 تا BIGDADDY كشتم همش پريد:((

فکر کنم اخطاری داده بودن مدیرا که هر کی مطالب داستانی بازی رو در spoiler نزاره بن می شه:) احتمالا شامل حال شما هم می شه!

شما باید یه سیو قبل از رو در رو شدن با boss آخر رو اجرا کنید و مراحل را به راحتی از طریق elevator ها برگردید.
از مکان های آپگرید تفنک من فعلا 4 تا شو نوشتم. البته یکشو دیگه نمd تونی بگیری به خاطر اینکه به یکی از اچیومنت های secret ریط داره که برگشت هم نداره. (Find Cohen's Room)
ببینم اچیومنت Tonic Collector و Historan رو گرفتی شما؟
شرمنده نميدونستم اصلاح شد پست...
نه نگرفتم اما قصد دارم ايندفعه رو هارد بگيرم البته يه خورده اعصاب قوي ميخواد
من تحقيقاتمو كامل كردم و تونستم امتيازمو بكنم 785
سوال:
وقتي بازي رو از اول شروع كني و بري يك تفنگ رو اپگرديت كني كه دفعه پيش آپگرديت كردي GS ميده يا نه بايد تفنگ جديد باشه؟(منظورم اينه ميذاره به حساب تفنك 5 آپگرديت شده)؟؟ من الان 4 تفنگ آپگرديت شده دارم يعني 8 تارو پيدا كردم تو بازي؟

آخرین ویرایش:
من هم بازی رو تموم کردم ! :biggrin1:

505 تا GS هم گرفتم . :biggrin1:
یه سوال : :blushing:

چرا وقتی اطلس رو کشتم 100 تا GS داد ؟ :confused:

مگه 100 تا GS ماله Little Girl ها نبود ؟ :confused:

کلیدش دست cohen هست که بعد از کشتن 4 نفر و گذاشتن عکسشون توی قاب عکس ها خود cohen از پله ها پایین میاد و می تونی با کشتنش کلیدشو بگیری!

حتما نبايد بكشيم....اون خودش وقتي مياد پايين و عكس هارو ميبينه مياد دم اون قفسه و خود در باز ميشه و بدون اينكه بهش آسيبي برسه ميتوني اون قدرت جديد رو بگيري(هميشه كار رو با ملايمت هم ميشه پيش برد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or