Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
اینجا چه خبره ؟ همه دارن جواب هم رو میدن !
ببینید بازی که 9 و 10 میگیره بیخود نیست ولی نظر همه قابل احترامه
زین پس دوستانی که هر بازی خوششون نیومد نگن بیخوده بگن خوشم نیومد
به نظر من بهتره صبر کنید نسخه pc بیاد تا همه بازی کنن که بتونن نظراتشون رو بدن
ولی تا اینجا که من دموهاش رو دیدم شاهکار بود
مخصوصا یه دمویی که نشون میده بیگ ددی داره میزنتت وقتی میفتی زمین
دوربین سوم شخص میشه بعد بلندت میکنه پرتت میکنه اونور
دوباره دوربین اول شخص میشه نشون میده که رو هوایی و داری پرت میشی !!! توی بازی هم
چنین چیزی داره ؟ یه جا دیگه هم نشون داد لباس بیگ ددی رو میپوشیم ! این یکی چی ؟

دوباره دوربین اول شخص میشه نشون میده که رو هوایی و داری پرت میشی !!! توی بازی هم
:eek:
من که الان مرحله 6 هستم همچین چیزایی رو ندیدم;)

ولی تا اینجا که من دموهاش رو دیدم شاهکار بود
نه اون که فقط یه تیزر ماننده!
هیچ ربطی به بازی نداره

یه سوال :

تو بازی باید اون آدم گنده هارو بکشیم یا نه ؟

یه سوال دیگه :

اون هک کردن ها به چه درد میخوره ؟

امتیاز من به بازی 9.4 .

یه سوال :

یه سوال دیگه :

امتیاز من به بازی 9.4 .

اگر منظورت Big Daddy ها هست خوب آره اگه میخوای بری سراغ Little Sister ها .
هک کردن هم بستگی به دستگاه داره. اگه روبات باشن، برای تو کار خواهن کرد. اگه دستگاههای فروش اقلام باشن، قیمتهاشون ارزونتر میشه. ولی اگر نتونی به موقع هک کنی آلارم راه میافته!

یه سوال :

یه سوال دیگه :

امتیاز من به بازی 9.4 .
بیشتر موقع ها سره راهه مجبورید بک.شینش ولی HACK کردن یکی از روش های نابودی دشمنان
در ضمن BIG DADDY بکشین پول میده ومیتونید PLASMA و .. . بخرید;)

آخرین ویرایش:
اتفاقا خوب قوانین رو بلدم!!
شما یه نگاه به تاریخ عضویتت پس بندازی بد نمیشه(منظورم اینه که چز تعداده پست چیزایه دیگه ای هم اونجا هست...بیخیال دوباره بحث را میوفته:cheesygri
آخه وقتی یکی حرفه بیربط که به تاپیک ربطی نداره میزنه رو آدم میبینه مشخصه که داغ میکنه!!!
شما رسما ریویو این همه سایتا رو مسخره گرفتی و از این بازی انتقاد کردی
اتفاقا چند وقته میخواستم یه چیزی رو تو تاپیک بگم حالا که بهونش جور شد میگم:cheesygri
اصلا من نمیدونم چرا بعضی از بچه های سایت ییهو جو گیر میشن خیال میکنن منتقدی چیزی هستن یا با 4 تا بازی خیلی چیز بارشونه و هی از این بازی و اون بازی انتقاد میکنن خیالم میکنن الان کارگردانی چیزین;)
چی میشد اگه یه قانون هم میزاشتن که هر کسی نقد نکنه
شما اگه خیال میکنی بهت بی احترامی شده یه نگاهه دوباره به پستت و ریویو سایتا بنداز میفهمی چه حرفی زدی!!
بعدم میگی نظره!!! دیگه نمیشه که بیای بدیهیات رو نقض کنی بعد بگی نظرمه:laughing:
یه زمانی تو گیماسپات میگفتم ریدیک مذخرفه یکی برگشت بهم گفت تو کی هستی که بهترین بازی سال رو میگی مذخرفه؟:cheesygri اینم شده ماجرایه شما
راستی این بازی عجب چیزی شده که من به بابایه بنده خدام گیر دادم فعلا شهریه این ترممو بده برم 360 بخرم :laughing: احتمالا سره بدهی ترم آخری اخراجمون کنن:laughing:

شما اکه عضویتت مال 2000 سال قبل از میلاد باشه باز هم حق نداری به نظرات شخصی دیگران حمله کنی . ببین عزیز مگه شما مسئول و مدیر تمام این سایتها هستس که اینطوری ازشون جانبداری میکنی. پست من نقد نبود بلکه نظر شخصی من در باره این بازی بود (برای بار صدم)این بازی اون چیزی نبود که من ازش انتظار داشتم. یکی اومده تو گیم اسپات بهت پریده حالا برای شما شده الگو!! خواهش میکنم اینقدر سنگ ریویو سایتهای دیگر رو به سینه نزن ، هر کس باید با عقل و تفکر خودش مسائل رو تجزیه و تحلیل بکنه نه چیزه دیگه ای .
آقایون مردم اینقدر لوله بهم چسبوندم هکاش تکراریه:(

خوب من هنوز این بازی رو به اتمام نرسوندم ولی تعاریف خیلی زیادی از بازی شنیده بودم که در مجموع خیلی من رو راضی نکرد. نمی دونم شاید هنوز Gears Of War سطح انتظاراتم رو خیلی بالا برده . این بازی البته FPS هست و باید در سبک خودش به نظرم راجع به همه چیزش اعم از گرافیک ، صداگذاری ، گیم پلی و کنترلش بحث بشه .
اگه نظر شخصی بنده رو بخواین من بهش 8.5 می دم از گزینه هایی که گذاشتین و خوب ، سرگرمم کرده و برای من که کلا تیر اندازی اول شخص رو دوست دارم ، کلا جالب بوده اما به شخصه بازیهایی بودن که برای من از بایو شاک ، جالبتر بودن .
حدسم هم در مورد گیم اسپات امتیاز 9 برای این بازی هست.

ما PC بازهای بدبخت هنوز که هنوزه منتظریم که بازی بیاد.البته فردا بازی ریلیز و اکتیو هم میشه.حالا خدا می دونه کی بیاد ایران.شاید پنجشنبه.شیطونه میگه اصلا برم یه 360 بگیرم.ولی خب به نظر من FPS فقط رو PC حال می ده.:rolleyes:

درسته این بازی با اینکه تموم کردم و گرافیک جالبی داشت ولی اون چیزی که انتظار داشتم نبود راستی هوش مصنوعی یکم چت می زنه من ÷شت سره SPLICERمیدویدم نمی فهمیدن یه جا دیگم بود توی OLYMPUSالبته بعد ترش دو نفر داشتن با هم میرقصیدن زیر گرامافون گلوله شاتگان بود وقتی برداشتم هیچ عکس العمل نداشتن دفعه بعد که همون جارو رفتم گلولرو برداشتم فهمیدن حمله کردن:confused: نه به این نه به OBLIVIONکه از فاصله دور می فهمیدن..........
نتیجه:ارزش بازی کردن داره صد البته فقط اون چیزی نبود که فکر میکردم. :evil::evil:

پست من نقد نبود بلکه نظر شخصی من در باره این بازی بود (برای بار صدم)این بازی اون چیزی نبود که من ازش انتظار داشتم. یکی اومده تو گیم اسپات بهت پریده حالا برای شما شده الگو!! خواهش میکنم اینقدر سنگ ریویو سایتهای دیگر رو به سینه نزن ، هر کس باید با عقل و تفکر خودش مسائل رو تجزیه و تحلیل بکنه نه چیزه دیگه ای .
آقایون مردم اینقدر لوله بهم چسبوندم هکاش تکراریه:(

دوست غزیز من اصلا قصد بی احترامی به شما رو ندارم .....
اما میخوام ازتون بپرسم که ایا عقل و تفکر شما در مورد شناخت و درک یک بازی به اندازه ی نقادان و کارشناسان و تحلیلگران سایت های معتبر است ؟؟
عزیز من هر رشته و موضوعی نیاز به متخخص و کارشناس مخصوص به خودش رو داره.
من و شما اگه نهایتا 10 سال باشه که گیمر هاردکوریم هیچ تخصصی در این زمینه نداریم و فقط از رو تجربیاتمون در مورد یازیا اظهار نظر میکنیم و هیچ گاه نظراتمون فنی نیست.
من و شما نهایتا تو عمر بازیمون 40 -50 تا بازی تموم کردیم و دیدیم اما اون کارشناس بازی 100 ها بازی رو دیده و تجربه کرده ;)
موفق باشید :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or