Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
من بازی رو خریدم از .COM خیلی خوبه .

فقط یکم سیاه . :biggrin1:

اگه من بخوام به بازی امتیاز بدم اینطوری میدم :

گرافیک : 9.7

موسیقی : 10

گیم پلی : 9 ( زیاد بازی نکردم )

کنترل : 9.2

جمعا : 9.5 میدم . :biggrin1:

امتیاز من تاثیری تو امتیاز نهایی بازی نداره ؟ :biggrin1:

بچه ها هر کی بازی رو نخریده دست نگه داره!
فردا کپی بازی از روی نسخه اوریجینال ، آماده فروش میشه!
منظورم اینه که اصل بازی رو آوردن بعد از روش کپی کردن ، خوبیش اینه که دیگه مطمئنی نسخه کامله و حتی یک مگابایت هم کم و زیاد نداره! ;)
در ضمن خود نسخه اصل هم با قیمت تقریبا نصف به فروش میرسه! :cool:
هر موقع آماده شد ، خبرش رو همین جا اعلام می کنم!

منظورم اینه که اصل بازی رو آوردن بعد از روش کپی کردن ، خوبیش اینه که دیگه مطمئنی نسخه کامله و حتی یک مگابایت هم کم و زیاد نداره!
اونجا تو voice chat اینو نگفتم ولی همچنین چیزی تو بازی های xbox360 امکان نداره چون با کوچکترین دست کاری فایل ها بازی اجرا نمی شه و مثل بازی pc نیست که هر بلایی دلت بخواد سر فایلا بیاری. شما امکان نداره 2 تا ایمیج از یک ریجن پیدا کنی که حجماشون یکی نباشه!

نسخه ای که west و nextgen دارن کاملا کامله و هیچ گونه مشکلی نداره! بیخود با صحبت های اشتباه سعی در منحرف کردن دیگران نکنید!

نسخه ي نوين گيم كامله؟
من نسخه novin رو ندیدم ولی به احتمال خیلی زیاد ایشون از west گرفته چون اولین شرکتی که این بازی رو اورده west بوده.

اصلا ابن بازی نسخه ناقص نداره پس اینکه بگیم این ناقصه یا اون کامله کلا غلطه! فعلا فقط یک گروه به نام Dagger نسخه ntsc/uc این بازی رو ریلیز کرده که خوب البته free region هست. به غیر از این هر چیز دیگری در تورنت یا جای دیگه ببینید fake هست.

منظورم اینه که اصل بازی رو آوردن بعد از روش کپی کردن ، خوبیش اینه که دیگه مطمئنی نسخه کامله و حتی یک مگابایت هم کم و زیاد نداره! ;)
در ضمن خود نسخه اصل هم با قیمت تقریبا نصف به فروش میرسه! :cool:
هر موقع آماده شد ، خبرش رو همین جا اعلام می کنم!

بالاخره من جو سازی میکنم یا شما :-"نسخه کامل و ناقص دیگه چه صیغه ایه:laughing:

بالاخره من جو سازی میکنم یا شما نسخه کامل و ناقص دیگه چه صیغه ایه

اولا این پست هیچ ربطی به این تاپیک نداشت این یک!
دوما من جو سازی نکردم ، فقط طبق اون چیزی که تو تورنت دیدم گفتم که این بازی کامله!
حالا هم که آقا اشکان می گه امکان ناقص بودن بازی نیست ، بحث تموم شد!
حالا کی می خواد جو سازی کنه؟!

نسخه ای که west و nextgen دارن کاملا کامله و هیچ گونه مشکلی نداره! بیخود با صحبت های اشتباه سعی در منحرف کردن دیگران نکنید!

من یه همچین قصدی نداشتم! معذرت می خوام!
همین جا حرف هام رو پس میگیرم..... :blushing:
هر کی از هر جا که خودش دوست داره بخره....ولی من یکی رو این قضیه حساس شدم....نمی دونم چرا؟!؟!

========

ولی یه سوال اشکان جان ( یا امیر خان ) :

امیر به من گفت که یه PGR3 دارین که جمع GamerScore هاش میشه 900 تا!
در حالی که من یه PGR3 دارم ( اصل ) Gamerscore هاش 1000 تاست!
این به چی مربوطه؟! به Region بازی یا نقص کپی؟!
اگه یه توضیح کامل بدید ممنون میشم! البته اینجا جاش نیست....ولی خوب بحثش شده.....

آخرین ویرایش:

همین بازیهایی که الان تو بازاره هم از رویه نسخه اوریجینال کپی شده، یعنی همون اصل بازیرو بقول شما آوردن و از روش کپی کردن! از رو هوا که نیومده ... یا همینجور یهو تو اینترنت ظاهر نشده که! بازیه اوریجینال یه جورایی زودتر از وقت تو بازار اومده. یه بنده خدایی خریده، از روش ایمیج گرفته گذاشته رو نت!
شما فکر کردی این کپی هایی که تو بازاره از رو چی کپی شده پس؟

امیر به من گفت که یه PGR3 دارین که جمع GamerScore هاش میشه 900 تا!
در حالی که من یه PGR3 دارم ( اصل ) Gamerscore هاش 1000 تاست!
این به چی مربوطه؟! به Region بازی یا نقص کپی؟!
اگه یه توضیح کامل بدید ممنون میشم! البته اینجا جاش نیست....ولی خوب بحثش شده.....
اون 900 acheivement نه ربطی به region داره نه ناقص بودن کپی. شما ممکنه همین الان بری از امریکا یه pgr3 بخری و ببینی که 900 acheivement داره بازی!
قضیه از این قراره که این بازی وقتی ریلیز شد در روز های اول دارای 900 امتیاز بود که یه سری از بخش های آنلاین مثل cat & mouse و crone capture رو نداشت. ولی چند وقت بعد (مدت کوتاه) یه ورژن جدیدتر از بازی اومد که 1000 امتیاز داشت که در واقع امتیاز های این موارد بالا بود که نوشتم به آنلاین اضافه شده. کسانی هم که نسخه 900 امتیازی روی داشتن از طریق یه آپدیت مجانی می تونستن بازیشو آپدیت کنن و 0100 امتیازی بشه.

البته کلا این بحث ربطی به موضوع بالا نداشت چون اصلا به کپی یا غیر اصل بودن ربطی نداره acheivement های این بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or