Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
من بهت پیشنهاد میکنم که که حتما این بازی رو بکن .
این بازی با بقیه اونا فرق میکنه.
این همه سایت این امتیازاشو بهش دادن. امیدمون خیلی زیاد شد:love::love:;)

من که اصلا توقع نداشتم یه همچین امتیازایی بگیره!!مخصوصا امتیاز Game Informer و OXM
اگه یه بررسی کنید میبینید که این دو سایت مخصوصا، خسیس تر از این حرفها بودن که بخوان یه همچین نمره ای بدن! من شک ندارم که امتیاز GS برای Bioshock بالاتر و تخصصی تر از این حرفها هستش که ماها بخوایم براش حتی حدس و گمان بزنیم!

من واقا نمیدونم باید چه حسابی روی این بازی باز کرد...ولی اینو بدونین که به زندگی امیدوارتون میکنه.البته بستگی به GS هم داره که چه امتیازی بده از اون اونجایی که سیستمش به کلی تغییر کرده مشخص نیست که اگه حقش بالای 9 باشه حتما بهش 9.5 بده چون سخت گیر تر شده و امکان امتیاز بالای 9 کمه.
میتونین اینجوری حساب کنین که اگه 9.3 باشه GS بهش میده 9.5 یا اگه 9.2 باشه بده 9.
هر چند که خودم فکر میکنم 9 بگیره ولی احتمال 9.5 هم هستش.
همیشه که GS توی نمرات یکی یکی میرفت جلو توش مونده بودیم که چجوری حساب شده!ولی حالا که دیگه 5 رقمی میره بالا و واقا سخته که حتی تقریبی حساب کنیم و بگیم فلان امتیاز میگیره حتی اگه حقش 9.4 باشه امکان داره بدلایلی بده 9 و اصلا معلوم نیست.
پس دیگه از این به بعد توقع امتیاز بالای 9 از GS نداشته باشید ولی اگه 9.5 شد کلا از نظر فنی بازی خیلی بهتر از بازیهایی مثل GOW و RE4 ه.
در ضمن،فکر کنم بدونین که GS از این به بعد بجای ریز امتیازات،مدال میده به بخش های مختلف بازی و این مدالها با توضیحاتی که به همراه دارن مشخص میشن که مثلا گرافیک بازی در چه سطحیه یا گیم پلی یا صدا از روی اون مدال ها مشخص میشن.
اگه میخواین برین به لینک زیر:
مدالهایی که بازیه The Darkness کسب کرده رو ببینید و بخونید (قسمت The Good)
http://www.gamespot.com/xbox360/act...l?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews

این توضیحات رو دادم واسه اونایی که هنوزم فکر میکنن GS امتیاز 9.6 یا 9.4 یا 8.7 میده و کلا تغییر کرده.البته شاید درست توضیح نداده باشم ولی اگه درست و تخصصی ترشو میخواین Lich King )اشکان) میتونه براتون کامل توضیح بده.

ببينم اين بازي مثل بازي doom كه بايد يك سري راه مشخص شده رو بري يا توي اون شهر زير اقيانوس آزادي و بايد ماموريت از ديگران بستوني؟
البته تو اون دمويي كه من ديدم گرافيك كه خيلي عالي بود. حركات خيلي طبيعي بودند. بخصوص bigdady .بايد بازي خيلي خوبي باشه.

واقعا دیگه گیم اسپات امتیاز اعشاری نمیده؟ یعنی مثلا 9.4؟
اگه اینجوریه من حاضرم شرط ببندم این بازی زیر 9.5 نمیگیره. خودم پیشبینی کردم 9.5 ولی احتمالش هست بالاتر بگیره. میگید نه. 2 هفته دیگه صبر کنید.

بابا شماها این همه دمو از این بازی دیدید (که خوشبختانه همش از گیم پلی بازی بوده ) و توی تمامی نمایشگاه ها جزو چند بازی برتر بوده اونوقت بازم به این بازی شک دارید که امتیاز کم بگیره من که اگه هر امتیازی بگیره بازیش می کنم چون هرچی دمو ازش دیدم خیلی باهاش حال کردم واقعا خوفه زیر 9.5 امکان نداره بگیره تا حالا که هرچی سایت و مجله بهش امتیاز دادن کل امتیازات رو به خودش اختصاص داده دیگه آدم باید چی بگه . :):-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or