اونجا تو voice chat اینو نگفتم ولی همچنین چیزی تو بازی های xbox360 امکان نداره چون با کوچکترین دست کاری فایل ها بازی اجرا نمی شه و مثل بازی pc نیست که هر بلایی دلت بخواد سر فایلا بیاری. شما امکان نداره 2 تا ایمیج از یک ریجن پیدا کنی که حجماشون یکی نباشه!منظورم اینه که اصل بازی رو آوردن بعد از روش کپی کردن ، خوبیش اینه که دیگه مطمئنی نسخه کامله و حتی یک مگابایت هم کم و زیاد نداره!
من نسخه novin رو ندیدم ولی به احتمال خیلی زیاد ایشون از west گرفته چون اولین شرکتی که این بازی رو اورده west بوده.نسخه ي نوين گيم كامله؟
بچه ها هر کی بازی رو نخریده دست نگه داره!
فردا کپی بازی از روی نسخه اوریجینال ، آماده فروش میشه!
منظورم اینه که اصل بازی رو آوردن بعد از روش کپی کردن ، خوبیش اینه که دیگه مطمئنی نسخه کامله و حتی یک مگابایت هم کم و زیاد نداره!
در ضمن خود نسخه اصل هم با قیمت تقریبا نصف به فروش میرسه!
هر موقع آماده شد ، خبرش رو همین جا اعلام می کنم!
نسخه کامل و ناقص دیگه چه صیغه ایه:laughing:بالاخره من جو سازی میکنم یا شما نسخه کامل و ناقص دیگه چه صیغه ایه
نسخه ای که west و nextgen دارن کاملا کامله و هیچ گونه مشکلی نداره! بیخود با صحبت های اشتباه سعی در منحرف کردن دیگران نکنید!
بچه ها هر کی بازی رو نخریده دست نگه داره!
فردا کپی بازی از روی نسخه اوریجینال ، آماده فروش میشه!
منظورم اینه که اصل بازی رو آوردن بعد از روش کپی کردن ، خوبیش اینه که دیگه مطمئنی نسخه کامله و حتی یک مگابایت هم کم و زیاد نداره!![]()
اون 900 acheivement نه ربطی به region داره نه ناقص بودن کپی. شما ممکنه همین الان بری از امریکا یه pgr3 بخری و ببینی که 900 acheivement داره بازی!امیر به من گفت که یه PGR3 دارین که جمع GamerScore هاش میشه 900 تا!
در حالی که من یه PGR3 دارم ( اصل ) Gamerscore هاش 1000 تاست!
این به چی مربوطه؟! به Region بازی یا نقص کپی؟!
اگه یه توضیح کامل بدید ممنون میشم! البته اینجا جاش نیست....ولی خوب بحثش شده.....