Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
من TRAILER هاش رو دیدم اونقدر که XBOX از بازی تبلیغ میکنه بازی استسنائی نیست

شوخي مي كني:eek: اين بازي فوق العادست آدم وقتي تريلرهاشو نگاه ميكنه از گيم پليش لذت ميبره و بنظرم يك بازي كاملا استسنايي است.:love::biggrin1:

آخرین ویرایش:
اینقدر حرف بیخود نزنید از نظر هرکی این بازی یه نمره ای داره وهمچنین هر بازی
مثلا اگه gsبه halo3
10هم بده من بازم میگم مسخرس:biggrin1:;)

بچه ها چرا بین screen shot ها و اون تریلر گیم پلی ای که آدم می بینه این همه تفاوت هست ؟؟؟؟
و بازی کدوم یکی از ایناست ؟؟؟؟
یعنی اسکرین شات ها با کیفیت پایین تری هستند یا این ها مال Pc هستند ؟؟؟؟
مثلا این عکس رو نگاه کنید و مقایسه کنید.......
اگه بازی مثل اون گیم پلی ای باشه که نمایش داده شده که شاهکاره و امیدوارم همونطوری باشه (مگه می شه نباشه ؟؟؟) :confused:

من كه خيلي حال مي كنم با اين بازي و شديدا هم منتظر اين بازي هستم گيم پلي بازي فوق العاده گرافيك عالي جو خوف چيزهايي كه اشك دارندگان ps3 رو در مياره چون اين بازي براي اين كنسول نمياد!!!!:laughing::laughing::cheesygri

من هم به فکر کنم بالای 9 بگیره و خودم هم میدونم گیم اسپات امتیاز روند میده ولی چون تو این تاپیک بحث عددهای اعشاری هم اومده من بهش 9/8 دادم ولی از گیم اسپات 9.5 میگیره
در این لینک هم من اطلاعاتی از این بازی قرار دادم
اطلاعات مفصل از بازی BioShock

از مديران يه خواهشي داشتم كه اين نظر سنجي رو عوض كنن و امتيازهارو به صورت رند در بيارن چون گيم اسپات ديگه خورده امتياز نمي ده

كسي مي دونه بازي فري هست يا نه؟
سلام اقا يك مشكل جديد ايا رجين اين بازي وبازي مدال كسي ميدونه؟ جديدن بازي هاي رجين J كمياب شده خدا كنه فري باشه كسي خبر داره
احتمالا بازي هاي بزرگي مثل اين ها بايد فري باشند.;)

من همین الان تو یکی از همین تاپیکها خوندم که این بازی از مجله Alternative Press امتیاز فوق العاده 10 رو گرفته !!!!!!!!!
بابا ایول پس منم نظرم عوش شد;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or