Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان مایکروفن و ترولیست های گرامی لطفا تو این تاپیک هی نیاین بازی نکرده بند کنین به امتیازا و بگین بازیش فلانه من خودم فن مایکرو هستم اما وقتی میام تو تاپیک بیاند دوست ندارم پست های گوهر بار ببینم(همونطور که وقتی تو تاپیک بازیای اکس باکس میرم دوست ندارم نظرات گوهربار ببینم) لطفا اگه بازی رو بازی نکردین تو این تاپیک نیاین.

بازی رو تموم کردم میخوام به سلامتی دست دوم رو شروع کنم

راستی چقدر زمان برد دفعه اول رو بری کامل ؟ اگر تو اسپویلر بگی ممنون میشه

منم فکر میکنم این بازی یکی از نکاته مثبتش نسبت به HR این هست که مستقیما به یک شخصیت ما رو متصل میکنه تا به چند شخصیت دیگه. توی HR بیشتر با احساسات 1-2 از شخصیتها نهایتا به طوره عمقی اشنا میشدیم و بقیه شخصیتهای بازی اصولا طراحی شده بودند تا شخصیتهای مهم رو باز کنن و بهتر جلوه بدن اما فکر کنم کاره جالبی که CAge کرده اینکه یه شخصیت عالی گزاشته توی بازی به همراه performance عالیش که ما بتونیم بیشتر به بازی گره بخوریم.... منم از شخصیت جودی خیلی خوشم اومد
جالبه ×_O

الان 6 ساعت دارم بازی میکنم بخدا بازی هیچ ایرادی نداره هیچی مراحلش فوق العادس بعضی ها عیب الکی میگیرن از بس همه گفتن بده منم داشتم باور میکردم ولی وقتی بازی کردم فهمیدم همه اشتباه میکنن

این روایت داستان دیگه واقعا واسم سوال شده و داره اذیت میکنه همونطور که دوستمون تو پستای بالاتر اشاره کرد ما داریم فیلمایی رو که مثلا روایتشون نامنظمه و بین صحنه ها و سکانسا کات میخوره مثل همون ممنتو که قشنگ گیجت میکنه تو نیم ساعت اول اولا نظر من اینه که اینجور روایت برای گیم مناسب نیست به طور کلی چون گیم باید بتونه کشش ایجاد کنه و تو رو دنبال خودش بکشه مثل فیلم نیست که نهایت 2 3 ساعت باشه و تموم شه بره یه بازی باید بالای ساعت تورو دنبال خودش بکشه و وقتی خود سازنده با کاتای مسخره و بی مورد که فقط هیجانو میگیره میاد این کششو از بین میبره بازی نابود میشه ثانیا کاتای بازی واقعا بی هدفه و مستقینا به داستان ضربه میزنه و میذاره بازی اوج بگیره درست برعکس فیلمایی مثل ممنتو و.... یه مثالی رو از یه قسمت بازی از ایراد میزنم تو اسپویلر اگرم بازیش نکردید چیزی از پایان بازی لو نمیده
تو اون قسمتی که ما با اون بی خانمانا هستیم و اتفاقا خیلیم قسمت خوبی بود و شخصیت پردازی استن و اون صحبتش با همسرشم واقعا جذاب و تاثیر گذار بود و اون تلاششون برای حفظ بچه هم خیلی خوب تاثیر میذاشت رو آدم ما تو آخر اون قسمت میبینیم که به جودی و استن و تیوزدی و گروهمون حمله میشه و جودی ضربه ی سختی به سرش وارد میشه و بعدش میبینیم که تو بیمارستانه مامورای cia تو بیمارستان میان دنبالش و جودی خودشو از پنجره ی بیمارستان پایین میندازه بعد میریم به همون اول بازی جایی که اون پلیس جودی رو دیده و اولین تریلر بازیم از اون قسمت بود یعنی این قسمت ادامه ی همون بخش بیخانماناست که جای اون ضربه هم رو پشت سر جودی مونده و داره تو خیابون بی هدف پرسه میزنه خوب من میخوام ادامه ی ماجرارو ببینم که وقتی نیرو های سوات وارد اداره میشن چه اتفاقی واسه جودی میفته در حالی بازم با یه کات بی ربط و مسخره میریم تو بچه گیا جایی که اولین بار از پدر و مادرش که البته پدر و مادر حقیقیشم نیستن جدا میشه و بعدش نوجوونی جولی که میخواد با دوستاش تو یه جشنی شرکت کنه آخه این چه کات مسخره ایه دقت کنید دوبار بازی میره تو اون اداره ی پلیس و بازم کات میخوره و سرنوشت جودیرو نشون نمیده این واقعا ایراد مسخره ایه یا مثلا اون قسمتی که تو ارتشیم و داریم دوره های نظامیرو میبینیم کاتای بازی خیلی افتضاحه و اصلا بازی تو اون قسمت فاجعست
از لحاظ روایت داستان بازی واقعا افتضاحه از این مثالایی که تو اسپویل زدم پره تو بازی مطمئنا اگر بازیرو بازی کنید متوجه میشید

آخرین ویرایش:
این روایت داستان دیگه واقعا واسم سوال شده و داره اذیت میکنه همونطور که دوستمون تو پستای بالاتر اشاره کرد ما داریم فیلمایی رو که مثلا روایتشون نامنظمه و بین صحنه ها و سکانسا کات میخوره مثل همون ممنتو که قشنگ گیجت میکنه تو نیم ساعت اول اولا نظر من اینه که اینجور روایت برای گیم مناسب نیست به طور کلی چون گیم باید بتونه کشش ایجاد کنه و تو رو دنبال خودش بکشه مثل فیلم نیست که نهایت 2 3 ساعت باشه و تموم شه بره یه بازی باید بالای ساعت تورو دنبال خودش بکشه و وقتی خود سازنده با کاتای مسخره و بی مورد که فقط هیجانو میگیره میاد این کششو از بین میبره بازی نابود میشه ثانیا کاتای بازی واقعا بی هدفه و مستقینا به داستان ضربه میزنه و میذاره بازی اوج بگیره درست برعکس فیلمایی مثل ممنتو و.... یه مثالی رو از یه قسمت بازی از ایراد میزنم تو اسپویلر اگرم بازیش نکردید چیزی از پایان بازی لو نمیده
تو اون قسمتی که ما با اون بی خانمانا هستیم و اتفاقا خیلیم قسمت خوبی بود و شخصیت پردازی استن و اون صحبتش با همسرشم واقعا جذاب و تاثیر گذار بود و اون تلاششون برای حفظ بچه هم خیلی خوب تاثیر میذاشت رو آدم ما تو آخر اون قسمت میبینیم که به جودی و استن و تیوزدی و گروهمون حمله میشه و جودی ضربه ی سختی به سرش وارد میشه و بعدش میبینیم که تو بیمارستانه مامورای cia تو بیمارستان میان دنبالش و جودی خودشو از پنجره ی بیمارستان پایین میندازه بعد میریم به همون اول بازی جایی که اون پلیس جودی رو دیده و اولین تریلر بازیم از اون قسمت بود یعنی این قسمت ادامه ی همون بخش بیخانماناست که جای اون ضربه هم رو پشت سر جودی مونده و داره تو خیابون بی هدف پرسه میزنه خوب من میخوام ادامه ی ماجرارو ببینم که وقتی نیرو های سوات وارد اداره میشن چه اتفاقی واسه جودی میفته در حالی بازم با یه کات بی ربط و مسخره میریم تو بچه گیا جایی که اولین بار از پدر و مادرش که البته پدر و مادر حقیقیشم نیستن جدا میشه و بعدش نوجوونی جولی که میخواد با دوستاش تو یه جشنی شرکت کنه آخه این چه کات مسخره ایه دقت کنید دوبار بازی میره تو اون اداره ی پلیس و بازم کات میخوره و سرنوشت جودیرو نشون نمیده این واقعا ایراد مسخره ایه یا مثلا اون قسمتی که تو ارتشیم و داریم دوره های نظامیرو میبینیم کاتای بازی خیلی افتضاحه و اصلا بازی تو اون قسمت فاجعست
از لحاظ روایت داستان بازی واقعا افتضاحه از این مثالایی که تو اسپویل زدم پره تو بازی مطمئنا اگر بازیرو بازی کنید متوجه میشید

خب خواسته شما از این بازی این بود که مستر کیج بیاد روند خطی بازی رو طراحی کنه یعنی از کوچیکیه شخصیت تا به بزرگ شدنش که تمامی مراحل رو به ترتیب پشت سر هم انجام داد
ولی این قضیه میتونه خسته کننده باشه یعنی در مراحلی که جودی کوچیکه هیجان و اضطراب کمی رو شامل میشه و این میتونه باعث خستگی در حین بازی باشه.
من فکر میکنم مستر کیج سعی کرده که مراحل مختلف رو با روان شناسی کامل کنار هم بچینه که از تمامی مراحل بازی اکشن بودن و مراحل آرام لذت ببرین.
بیشتر داستان نویسان و داستان پردازان زمانی که میخوان یه داستان رو روایت کنن داستان رو در قسمت های هیجان انگیز قطع میکنن.(این قضیه رو میتونید در اکثر فیلم ها مثل افسانه مرلین یا قصیه های هزار و یک شب زمانی که داستان پرداز داستان رو برای اون فرد تعریف میکنه ،در قسمت حساس داستان رو قطع میکنه)(یا در خیلی از سریال ها میتونید این قضیه رو شاهد باشید که پایان هر قسمت هیجان خاصی رو ایجاد میکنه تا قسمت بعد رو شروع کنه)که این باعث هیجان و اضطراب در شخص میشه
به نظر من مستر کیج به این پروژه بیشتر به دید یک فیلم نگاه کرده تا یک گیم.این مساله گات کردن باعث شده که بتونه سکانس های میانی و پایانی هر قسمت رو بیشتر کنه

راستی چقدر زمان برد دفعه اول رو بری کامل ؟ اگر تو اسپویلر بگی ممنون میشه

منم فکر میکنم این بازی یکی از نکاته مثبتش نسبت به HR این هست که مستقیما به یک شخصیت ما رو متصل میکنه تا به چند شخصیت دیگه. توی HR بیشتر با احساسات 1-2 از شخصیتها نهایتا به طوره عمقی اشنا میشدیم و بقیه شخصیتهای بازی اصولا طراحی شده بودند تا شخصیتهای مهم رو باز کنن و بهتر جلوه بدن اما فکر کنم کاره جالبی که CAge کرده اینکه یه شخصیت عالی گزاشته توی بازی به همراه performance عالیش که ما بتونیم بیشتر به بازی گره بخوریم.... منم از شخصیت جودی خیلی خوشم اومد
جالبه ×_O
حدود 10 ساعت

- - -ویرایش - - -

دوستان انقدر به داستان گیر ندین بعضی اوقات باید نحوه های جدید روایت رو ببینیم من فکر میکنم چون چیز جدیدی هست این نحوه روایت بعضی ها خوششون نیاد اما چیز جدید لزوما بد نمیشه یکم رو تامل کنین در نحوه روایت و به خودتون بگین من از چیزیهای جدید و تازه خوشم میاد. من از چیزهای نو خوشم میاد(ای وای روانشناس شدم یهو:d) البته منتقد و ناراضی هم لازمه. من خودم شدید از داستان و نحوه روایت بازی لذت بردم البته من شدید اهل فیلم هستم و انواع و اقسام فیلمها رو دیدم و کل هیکل هالیوود رو درنوردیدم و انگلیسیم هم مشکلی نداره. شاید به همین خاطر خیلی از داستان بازی لذت بردم. کلا بیخیال بازی پر از مراحل نو هست که تو صنعت گیم بی سابقه هست و همینشم خیلی لذت داره. یکم به ذائقه خودتون جرات تجربه چیزهای نو و تازه رو بدین. الان به محض دادن این پست میرم سراغ بیاند. خداحافظ:d

دیروز اتفاق عحیبی افتاد
رفتم بازی رو از ساترن (یکی از بزرگترین فروشگاههای زنجیره ای المان) بگیرم گفت تمامش فروخته شده روز اول #:-s
مگه اینکه از طریق سایت انلاین بخرید وگرنه هفته اینده...
البته این شعبه نزدیک ایستگاه مرکری قطار هامبورگ هستش و کلا سرشون شلوغه
تعجب کردم چرا اینقدر امتیاز کم گرفته با همچین فروشی!

دیروز اتفاق عحیبی افتاد
رفتم بازی رو از ساترن (یکی از بزرگترین فروشگاههای زنجیره ای المان) بگیرم گفت تمامش فروخته شده روز اول #:-s
مگه اینکه از طریق سایت انلاین بخرید وگرنه هفته اینده...
البته این شعبه نزدیک ایستگاه مرکری قطار هامبورگ هستش و کلا سرشون شلوغه
تعجب کردم چرا اینقدر امتیاز کم گرفته با همچین فروشی!

اونجا تبلیغات Beyond به نسبت بقیه بازیها در چه حده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or