Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نظر نه ترول. و وقتی ترول باشه به منم مربوط میشه.ولی تنها دلیلی که جواب پستت رو دادم این بود که فکر نکنی خیلی خفن و زرنگی...همون روش قدیمی خیلی بهتره..
بعدشم 80% پستم داشت به ضد و نقیض حرفات اشاره میکرد.میخوای ترول کنی اول یه بار ابتدای پستت رو بخون تا این طوری 3 نشه.لول!

نظر نه ترول. و وقتی ترول باشه به منم مربوط میشه.ولی تنها دلیلی که جواب پستت رو دادم این بود که فکر نکنی خیلی خفن و زرنگی...همون روش قدیمی خیلی بهتره..
بعدشم 80% پستم داشت به ضد و نقیض حرفات اشاره میکرد.میخوای ترول کنی اول یه بار ابتدای پستت رو بخون تا این طوری 3 نشه.لول!
دیگه وقتی برداشتت از پست من تروله هیچ حرفی ندارم انقدر سرگرم این فن بازیا شدید که پست عادیرم از ترول تشخیص نمیدید
ولی این که چهارپا فرضت کنن با دوتا گوش بزرگ،رو نروه...
وقتی تصورت در مورد خودت اینه و خودتم واسه خودت احترام و شخصیت قائل نیستی دیگه چی بگم
کلا زیاد ناراحت نباش بیاند بهترین بازی این نسله و یه شاهکاره هیچ ایرادیم نداره بازیش و همه چیش 10 از 10 فکر کنم اینجوری بگم دیگه خودتو یه چهارپا فرض نمیکنی

ازدوستان خواهش ميكنم زياد حساس نباشن به هر صورت اين بازي چندان خوب ظاهر نشده و بازيه متوسطي هست اگرم كسي انتقاد ميكنه بجاست واقعا.... لطفا بهش واكنش نشون ندين . حتي اگر اون شخص فن مايكرو باشه .
به نظر من انتقادهايي كه داره مطرح ميشه از اين بازي بجاست و درسته واقعا روايت داستان در اين بازي زير خط فقر.....

دیگه وقتی برداشتت از پست من تروله هیچ حرفی ندارم انقدر سرگرم این فن بازیا شدید که پست عادیرم از ترول تشخیص نمیدید

وقتی تصورت در مورد خودت اینه و خودتم واسه خودت احترام و شخصیت قائل نیستی دیگه چی بگم
کلا زیاد ناراحت نباش بیاند بهترین بازی این نسله و یه شاهکاره هیچ ایرادیم نداره بازیش و همه چیش 10 از 10 فکر کنم اینجوری بگم دیگه خودتو یه چهارپا فرض نمیکنی

تصور من؟شما اگه از اول میومدی به بازی 1 میدادی من میگفتم خب نظرت هست به من چه!!
ولی اون نقدت ونمراتت گویای نظرت نیست...کاملا برعکس همه ...و بعدش هم نمرت رو ویرایش میکنی...اولش نمرش 3هست بعد 5!خودتم میدونی چی میگم خودمم میدونم چه بحث الکی هست
پس بیخیال.

اقا همه چی به کنار موسیقی بازی به کنار!کسی ترکی چیزی از موزیک بازی نداره؟؟
تا رسیدن بازی به دستم تنها کاری که میتونم بکنمb-)

60301628879944061472.jpg

دانلود Main Menu rar

پکیج OST هم در راههb-)

اونطوری که توی بخش اخبار زدن بودن نسخه امریکای شمالی و اروپا سانسو شده بود تا درجه سنی بازی پایین بیاد
نمیدنم این سانسور شامل دیگر ریجنها شده یا نه اما فکر نکنم
چون من استرالیا هستم امروز بازی دستم رسید درجه سنیش همون 18 سال بود

اول این نسخه special edition

امروز دستم رسید
یک کد فقط توش هست که باید توی psn بزنید و دانلود کنید . شامل 30 دقیقه مرحله اضافه میشه که حجمش نزدیک 300 مگ هست
یک بخش هست مثل portal ! یک سری test chamber هست که با هم دیگه انجام میدیم ... جودی و ایدن ... اینطوری .... جالب هست بد نیست اما خیلی special و مخصوص نیست
شامل 4 تا اواتار میشه که جالبن ( خوده کاور نسخه معمولی - جودی تکی - جودی و دکی - دکی D: )
soundtrack بازی هست که 48 mb هست
شامل پشت صحنه ها میشه که 1gb هست حجمه دانلودش
شامل یک theme خیلی خوب میشه که 6 مگ هست حجمش

اینا از محتویات special edition

امروز صبحی که نقدر ign رو دیدم شکه شدم ! انصافا بازی 6 حقش نیست. من حدودا 5 ساعت امروز بازی کردم و بهش 9 میدم . به نظره من مشکلی تو روایت داستان نداره . خیلی اروم اروم بشخصیت پردازی میشه و به نظرم خوب هست. استایلش هم که مثل این سری فیلمهای bible و 21 grams اینا هست. به نظره من تا اینجا خیلی کشش داشته و عالی بوده .

شاید بیشترین نقص بازی این باشه که نسبت به heavy rain یهویی خیلی شبیه فیلم میشه - از بازی بودن دیگه بعضی جاهاش دور میشه و میره به سمت animation بودن ..... یعنی به نظر بعضی جاهاش انقدری فیلم میشه که یادم میرفت باید بازی کنم!!! از نظر User interaface به نظرم نسبت به HR بهتره . تمیز تره و کنترلها هم بهتره . به نظرم gameplay بازی خوب هست. تنوع کافی داره و کارهای مختلف و جالبی هم توش میشه کرد .... یه مقدار درجه سختی بازی باید بیشتر میشد. بازی ارزش تکرار بالا هم داره 100% ... کارهای مختلفی توی مراحل میشه کرد با شخصیتهای بازی ... :)

گرافیک بازی عالی هست . شاید چشمه ای هست به نسل بعد . بعضی از قسمتهای بازی از نظر گرافیکی واقعا برام خیره کننده بود ... طراحی شخصیتها و انمیشنها بهترین هست توی صنعت. بعضی جاها ممکنه یه مقدار ضعف و سادگی توی texture ها اینا دیده بشه اما در نهایت اونقدری نیست که توی ذوق بزنه . دنیای بازی واقعا زیبا طراحی شده و جو جالبی داره

موزیک بازی هم که .... عالی .:)

یک چیزی که این بازی خیلی فوق القعاده بیش از پیش کرده حضور الین پیج هست . هنرپیشگی تمام اعیار واقعا

دسته پیچ و کیج درد نکنه . :) فیلم به یاد موندی هست D:

خوش به حالتان نسخه اسپشیالش خیلی باحاله ما که به راحتی دستمون بهش نمیرسه

لا مصب 8 ساعت بازی کردم تو این 2 روزه شخصیتم با جودی یکی شده امروز همش احساس میکنم جودی هستم نه کیوان
:d
واقعا با شخصیتش یکی شدم.
مراحل بازی فوق العاده است.
اسپویلی که خطری نداره در متن پنهان
اون مرحله که میریم گدایی میکنیم واقعا احساس کردم و درک کردم بی خانمان ها چه میکسن. و چه سختی ها میکشن تا به غذا برسن. واقعا اشکم واسه هر چی بیخانمان هست در اومد... شاهکار تر از این مرحله تو کل صنعت گیم وجود نداره خداییش.

لا مصب 8 ساعت بازی کردم تو این 2 روزه شخصیتم با جودی یکی شده امروز همش احساس میکنم جودی هستم نه کیوان
:d
واقعا با شخصیتش یکی شدم.
مراحل بازی فوق العاده است.
اسپویلی که خطری نداره در متن پنهان
اون مرحله که میریم گدایی میکنیم واقعا احساس کردم و درک کردم بی خانمان ها چه میکسن. و چه سختی ها میکشن تا به غذا برسن. واقعا اشکم واسه هر چی بیخانمان هست در اومد... شاهکار تر از این مرحله تو کل صنعت گیم وجود نداره خداییش.

قربون دهنت .حالا شما اینو میگی چند پست قبل رو بخون ببین رفقا چی ایراد های بنی اسرائیلی گرفتن .البته کار از بنی اسرائیل گذشته به بنی امیه کشیده:d

دوستان مایکروفن و ترولیست های گرامی لطفا تو این تاپیک هی نیاین بازی نکرده بند کنین به امتیازا و بگین بازیش فلانه من خودم فن مایکرو هستم اما وقتی میام تو تاپیک بیاند دوست ندارم پست های گوهر بار ببینم(همونطور که وقتی تو تاپیک بازیای اکس باکس میرم دوست ندارم نظرات گوهربار ببینم) لطفا اگه بازی رو بازی نکردین تو این تاپیک نیاین.

بازی رو تموم کردم میخوام به سلامتی دست دوم رو شروع کنم

آخرین ویرایش:
دوستان مایکروفن و ترولیست های گرامی لطفا تو این تاپیک هی نیاین بازی نکرده بند کنین به امتیازا و بگین بازیش فلانه من خودم فن مایکرو هستم اما وقتی میام تو تاپیک بیاند دوست ندارم پست های گوهر بار ببینم(همونطور که وقتی تو تاپیک بازیای اکس باکس میرم دوست ندارم نظرات گوهربار ببینم) لطفا اگه بازی رو بازی نکردین تو این تاپیک نیاین.

بازی رو تموم کردم میخوام به سلامتی دست دوم رو شروع کنم
حالا خوبه شما بازی رو تموم کردی و رفتی سراغ راند دوم من که اصلا دلم نمیاد بازی رو تموم کنم
خدایش شاهکار دوم ps3

من واقعا درک می کنم اگه کسی مقابل انتقاد کردن به بازی واکنش نشون بده ، همونطور که من ممکنه واکنش نشون بدم اگه کسی به کوجیما یا کلا سری متال گیر ایراد بگیره!
روایت خطی چیز جدیدی نیست ، ممنتو ، یا کلود اطلس یا مظنونین همیشگی یا ... فیلمای تاپ سینما هستن که نیاز به دفاع ندارن
ولی شیوه روایت بازی خیلی خوب نیست، نمیگم بده ولی میتونه از نقطه ضعف هاش باشه. یه چیزی که به ذهن من میاد اینه که تو فیلمایی از این سبک بیننده منتظر یه اتفاق نمیشه ، مدام با دیالوگ ها یا کلا صحنه های مربوط به فیلم درگیر هست. ولی تو Beyond خیلی سرد هست این موضوع و حتی خود کسی که بازیش می کنه هم اگه حواسش نباشه میتونه خیلی بدتر بکنه این موضوع رو اگه سریع پیش نبره بعضی جا ها رو. اتفاقی که شاید فقط تو یه روایت غیر خطی بیفته اگه دنبال کننده روایت یکم پرت بشه از ماجرا بی مزه میشه یه جورایی قضیه. دیگه لود کردن منو ها به صورت چند دقیقه ای هم تاثیر خودش رو داره تو بدتر کردن این موضوع
چیزای فوق العاده ای تو بازی هست مثل گرافیک خارق العاده ش یا بازی الن پیج یا موسیقی متنش یا ... ، اینه که مجموع اینا باعث شده کسی که نقدش می کنه احتمالا یا خیره به قسمت های بی نقص بازی بشه و یا اینکه کلا دنبال ایراد گرفتن ازش باشه .
چیز دیگه ای که میشه گفت اینه که کلا بازیکن هیچ استرسی تو بازی نداره تقریبا! یعنی خیلی راحت میشه با یه دست بستنی خورد و با 2 تا انگشت دست دیگه بازی رو پیش برد و اگه جایی هم احیانا مشکلی پیش اومد راه جایگزین زیاده! و یا حتی خیلی جاهاش هست حتی در صورت اشتباه زدن دکمه ها خودش رد می کنه قضیه رو!
انتظارات زیادی که به صورت پیشفرض از دیوید کیج میره این انتقادات رو باعث شده! وگرنه کلا بازی عالی ای هست ، تو این شکی نیست از نظر من .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or