ign قیمت نوقلو نبات دستش نیست اگه بود همچین حرکت مزخرفی نمیکرد.اصلا بده صفر کی اهمیت میده به این خارجی های ززبون نفهم.
خدایش همه چی زیر دستشونه ولی مخ ندارن(مخ هاشون اکثرا ایرانین)
درود به همه ی شوما و کسانی که متا رو دایورت کردن و میرن نسخه ی اصلی رو تهیه می کنن یا حتی Special جالبش ام این که نهایت لذت و ازین بازی فوق العاده میبرن
با ما همراه باشین هروقت پول اومد دستمون میخرم خب
اونطوری که توی بخش اخبار زدن بودن نسخه امریکای شمالی و اروپا سانسو شده بود تا درجه سنی بازی پایین بیاد
نمیدنم این سانسور شامل دیگر ریجنها شده یا نه اما فکر نکنم
چون من استرالیا هستم امروز بازی دستم رسید درجه سنیش همون 18 سال بود
اول این نسخه special edition
امروز دستم رسید
یک کد فقط توش هست که باید توی psn بزنید و دانلود کنید . شامل 30 دقیقه مرحله اضافه میشه که حجمش نزدیک 300 مگ هست
یک بخش هست مثل portal ! یک سری test chamber هست که با هم دیگه انجام میدیم ... جودی و ایدن ... اینطوری .... جالب هست بد نیست اما خیلی special و مخصوص نیست
شامل 4 تا اواتار میشه که جالبن ( خوده کاور نسخه معمولی - جودی تکی - جودی و دکی - دکی D: )
soundtrack بازی هست که 48 mb هست
شامل پشت صحنه ها میشه که 1gb هست حجمه دانلودش
شامل یک theme خیلی خوب میشه که 6 مگ هست حجمش
اینا از محتویات special edition
امروز صبحی که نقدر ign رو دیدم شکه شدم ! انصافا بازی 6 حقش نیست. من حدودا 5 ساعت امروز بازی کردم و بهش 9 میدم . به نظره من مشکلی تو روایت داستان نداره . خیلی اروم اروم بشخصیت پردازی میشه و به نظرم خوب هست. استایلش هم که مثل این سری فیلمهای bible و 21 grams اینا هست. به نظره من تا اینجا خیلی کشش داشته و عالی بوده .
شاید بیشترین نقص بازی این باشه که نسبت به heavy rain یهویی خیلی شبیه فیلم میشه - از بازی بودن دیگه بعضی جاهاش دور میشه و میره به سمت animation بودن ..... یعنی به نظر بعضی جاهاش انقدری فیلم میشه که یادم میرفت باید بازی کنم!!! از نظر User interaface به نظرم نسبت به HR بهتره . تمیز تره و کنترلها هم بهتره . به نظرم gameplay بازی خوب هست. تنوع کافی داره و کارهای مختلف و جالبی هم توش میشه کرد .... یه مقدار درجه سختی بازی باید بیشتر میشد. بازی ارزش تکرار بالا هم داره 100% ... کارهای مختلفی توی مراحل میشه کرد با شخصیتهای بازی ...
گرافیک بازی عالی هست . شاید چشمه ای هست به نسل بعد . بعضی از قسمتهای بازی از نظر گرافیکی واقعا برام خیره کننده بود ... طراحی شخصیتها و انمیشنها بهترین هست توی صنعت. بعضی جاها ممکنه یه مقدار ضعف و سادگی توی texture ها اینا دیده بشه اما در نهایت اونقدری نیست که توی ذوق بزنه . دنیای بازی واقعا زیبا طراحی شده و جو جالبی داره
موزیک بازی هم که .... عالی .
یک چیزی که این بازی خیلی فوق القعاده بیش از پیش کرده حضور الین پیج هست . هنرپیشگی تمام اعیار واقعا
دسته پیچ و کیج درد نکنه . فیلم به یاد موندی هست D:
خوب منم بازیرو شروع کردم اگه HR رو بازی کرده باشی همه چی واست آشناست دکمه زنیا سبک گرافیکی انیمیشنا سبک دیالوگا خلاصه همه چیز بازی برای طرفدارای کیج و بازیاش OK اما سبک روایت داستان فاجعست یعنی بدترین چیزیه که تجربه میکنید تو صنعت گیم بازی مدام در حال کات خوردن بین سکانسا و مراحل مختلف و اصلا نمیذاره با بازی و شخصیتا ارتباط برقرار کنی مثلا تو خود HR یا همه ی بازیای نرمال دیگه ای که تجربه کردیم بازی از یه جایی شروع میشه کم کم اطلاعات بهت میده بعد هدفت مشخص میشه و در نهایت سازنده اون پیامی رو که داشته بهت میده اما بیاند رسما هیچ هدفی نداره و داستان مشخصی رو دنبال نمیکنه چینش مراحل اصلا منظم نیست و بازی مدام در حال سوویچ تو بازه های زمانی مختلف و بی ربطه ضربه ای که این ایراد به بازی زده رسما نابود کرده بازیرو و لذت بردن از بازیرو مشکل کرده مشخصه که خیلی برای بازی زحمت کشیده شده و حتی گیم پلی بازیم المانای خیلی بهتری نسبت به HR داره(از جمله حضور خوب آیدن) و پر تنش تر و اکشن تره اما همین روایت احمقانه و ضعیف بازیرو از پا انداخته بعد این ایراد وحشتناک مبارزات بازی هم اذیت کنندست تو خیلی جاها باید جودی عکس العمل سریعی رو به محیط یا اشخاص نشون بده و تو این صحنه ها که آهسته هم هست ما باید شوکر راست رو به سمتی حرکت بدیم که به خاطر سریع بودن صحنه ها و زاویه ی نا مناسب دوربین نمیشه درست تشخیص داد که باید چی کار کرد کلا دوربین بازیرو هم میشه جزو ایراداتش دونست چون خیلی جاها نماهای خوبی نمیده درست برعکس HR یا TWD کنترل خود جودی تقریبا خوبه و کنترل آیدن متوسط گرافیک بازی عالیه و بوی نسل بعد میده موزیکا متنوع جذاب و هماهنگ با ریتم بازین صداگذاری فوق العادست و کلا بازی از نظر بصری و صداگذاری هیچ مشکلی نداره مشکل از داستان متوسط و روایت افتضاح و احمقانشه که تمام زحمات سازندرو به باد داده
در کل بازی حتی برای طرفدارای HR هم نا امید کنندست و با اینکه قابل بازیه اما لذت خیلی کمتریو داره انتظاراتم از بازی واقعا بالا بود و اگه روایت داستان بهتر بود مطمئنا بازی موفق میشد روایت داستان مناسب یعنی اینکه بازی از کودکی جودی هولمز شروع میشد تو نوجوونیش ادامه پیدا میکرد و تو جوونیش تموم میشد یه سری کات و فلش بک یا فورواردم میتونست داستان رو جذاب تر کنه اما متاسفانه بازی پر از فلش بک و کاتای نا به جا و بی هدف که بازیرو نابود کردن حیف بازی خوب الن پیج موزیکای جذاب و گرافیک و صداگذاری بی نقص بازی
گیم پلی 6/10
داستان 5/10
روایت داستان 2/10
موزیک و صداگذاری 9/10
گرافیک 9.5/10
ارزش کلی بازی 5/10
حیف.......