Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی نسخه ی Cut شده نداره اینی که گفتن Cut نشده هست و فقط اون قسمت اصلاح شده:dبا توجه به خبر VG247 و کامنتهای زیر خبر اینطور بنظر میرسه که این 5 ثانیه ی اصلاح شده به Violence بیش از حد اون صحنه بر میگرده و این هم مختص نسخه ی EU بازی هست:d
باز با توجه به یکی از کامنتها مثل اینکه اون 5-10 ثانیه ی اصلاح شده ی نسخه ی US مربوط به صحنات مورد دار هست:d

امروز یکبار دیگه فارنهایت رو تموم کردم , تو قسمت Bonus , پشت صحنه .... آزاد شد
یه عکس هم بود ! گفتم بد نیست بزارم اینجا
02932081639299693377.jpg

نه مگه چیه 15 دقیقه ازش سانسور کنن :دی

همون 10 15 ثانیه هستش و برای تمامی نسخه ها گویا لحاظ شده و این موضوع برای منطقه خاصی تا اونجا که من میدونم نیست

نکته مهم هم اینه اینطور نیست 15 ثانیه ازش حذف شده باشه درواقع اون 15 ثانیه اصلاح کردن .... کار بسیار خوبی هم انجام دادن :دی

Beyond: Two Souls edited slightly to secure 16+ rating, edits worth 5-10 seconds of gameplay | VG247
سينا تو خودت ميدوني كيج بازي مذهبي-روحاني هم بسازه من باكله ازش استقبال ميكنم:d
بهترم شد دو روز ديگه نگن بازي به خاطر فلان چيز فروش داشت!به شدت كار خوبي بود.

الان فرقی بین ورژن های مختلف نیست ؟! :d
ما کدومو بدانلودیم !؟! :d

شما اینجا رو بخون

http://gamingbolt.com/the-difference-between-us-and-eu-versions-of-beyond-two-souls

الکساندر میگه فرقشون در حدود 5 الی 10 ثانیه از گیم پلیه که ویرایش شده ولی حذفی صورت نگرفته .همینطور گفته شما حتی اگه میدونستی که این قسمت ویرایش شده باز هم توی بازی متوجه این ویراش نمیشدی :d

آخرین ویرایش:
الان یعنی بخاطر 10 ثانیه میخواید یه نسخه دیگرو بخرید ؟ :دی

به فکر جیب خودتون باشید هر نسخه ای توی ایران ارزون تر بود اونو بگیرید ( البته برای اون کسایی که ارجینال میگیرن )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or