Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان یعنی بخاطر 10 ثانیه میخواید یه نسخه دیگرو بخرید ؟ :دی

به فکر جیب خودتون باشید هر نسخه ای توی ایران ارزون تر بود اونو بگیرید ( البته برای اون کسایی که ارجینال میگیرن )

هر چه قدر کامل تر بهتره:dدوست دارم این صحنه های غیر اخلاقی را>:)

دوستان چه گیری دارید به این 10 ثانیه شاید اصلا مسئله اون چیزی که شما فکر میکنید نباشه شاید بخاط یچیز دیگه ویرایش کردن اون صحنه رو:d

ناراحت نباشید بچه ها مثل جی تی ای راحت نسخه ی رجین 3 گیر میاد حال میکنیم باهاش !‌

و وقتی صحنش رو دیدیم میریم میفروشیمش و یکم میزاریم روش رجین 2ش رو میگیرم برای دی ال سی های داستایی {اگر داشته باشه}

پس زیاد مهم نیست برید حالش رو ببرید !

راستی بچه ها من تا حالا هیج تریلری از بازی ندیدم مثل لاست اف اس هیچ تریلری ندیدم ارزش داره الان ببینم یا کلا نبینم تا بازی بیاد ؟

ناراحت نباشید بچه ها مثل جی تی ای راحت نسخه ی رجین 3 گیر میاد حال میکنیم باهاش !‌

و وقتی صحنش رو دیدیم میریم میفروشیمش و یکم میزاریم روش رجین 2ش رو میگیرم برای دی ال سی های داستایی {اگر داشته باشه}

پس زیاد مهم نیست برید حالش رو ببرید !

راستی بچه ها من تا حالا هیج تریلری از بازی ندیدم مثل لاست اف اس هیچ تریلری ندیدم ارزش داره الان ببینم یا کلا نبینم تا بازی بیاد ؟
اگه تا الان صبر کردی . نبین تا بازی برات تازگی داشته باشه . فکر کنم تا الان یک سوم بازیو توی تریلرا و ... نشون دادن .

والا من دقیق نمی دونم قضیه این حذفیات چیه ولی یکی دیگه خیلی علاقه داشت بفهمه جریان چیه راحت میتونه بره اون بخش رو از یوتیــوب ببینه:دی دیگه به خاطر 10 ثانیه بخواید منتظر یه نسخه سانسور نشده از بازی باشید خیلی حرفه انصافا :دی این صحنه حذف شده هم احتمالا اینه:
همون جایی که دارن یه بچه رو به دنیا میارن، یعنی امیدوارم همین جا رو کلا حذف کرده باشن :| :دی

والا من دقیق نمی دونم قضیه این حذفیات چیه ولی یکی دیگه خیلی علاقه داشت بفهمه جریان چیه راحت میتونه بره اون بخش رو از یوتیــوب ببینه:دی دیگه به خاطر 10 ثانیه بخواید منتظر یه نسخه سانسور نشده از بازی باشید خیلی حرفه انصافا :دی این صحنه حذف شده هم احتمالا اینه:
همون جایی که دارن یه بچه رو به دنیا میارن، یعنی امیدوارم همین جا رو کلا حذف کرده باشن :| :دی
گل گفتی . دقیقا این تیکه ای که گفتی خیلی رو مخ بود . امیدوارم همون تیکه رو حذف کرده باشن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or