Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دمو رو همین الان بازی کردم
فوق العاده بود ، نورپردازی و rendering نسبت به HR خیلی بهتر شده بود
کنترل کاراکتر و دوربین هم واقعا عالی و سینمایی بود
خیلی خوشم اومد

من تاحالا تریلر های کمی ازش دیده بودم ، جالب اینجاس که یه حدسایی در مورد نوع گیم پلیش میزدم و تقریبا تمامش درست از آب در اومد:d

دوستانی که دمو رو بازی کردند بگن کنترل بازی چجوری بود ؟
به نظر من:
گرافیک:بهترین توی این نسل واقعا میگم یعنی تو این قسمت هر منتقدی بخواد ایراد بگیره واقعا داغونه از لحاظ روحی و روانی!!!
موسیقی:به قدری زیباست که به شخصه چیزی حدود 20 بار نشستم گوش دادم:d در این حد!!!!!!!
گیم پلی:دقیقا که نه ولی اگه با هوی رین حال کردی با این بیشتر حال میکنی مخصوصا که کنترل ایدن که جذاب بود برا من به شخصه فکر نمیکردم انقد خوب دربیاد البته نسبت به هوی رین یکم استاد کیج ازادی عمل بیشتری داده چون تو دمو صحنه موتور سواری هم خودت باید کنترل میکردی!! موقعی که داشتم بازی میکردم انگار داشتم فیلم سینمایی میدیدم!!!!امیدوارم که جواب سوالاتو گرفته باشی;)

دمو رو الآن بازی کردم فقط کلمه ی بالاتر از شاهکار چیه این بازی همونه
یک بازی با داستان پردازی بسیار قوی و فوق العاده و با گرافیک و گیم پلی بی نظیر . من تصمیم داشتم gta رو که تموم کردم ps3 رو بفروشم ولی با دیدن این دمو نظرم 180 درجه تغییر کرد .

بازی حرف نداره..ولی مقایسه گرافیکش با the last of us خنده داره!
بی خودی جو ندید..
کسایی که یادشون رفته یه باز دیگه برن the last of us رو play کنن.
گرافیک این بازی هم یکی از بهترین های PS3 هست.و از نظر چهره و چند ضلعیها بر روی Face نسبت به the last of us بهتر هست.

آخرین ویرایش:
به نظر من:
موسیقی:به قدری زیباست که به شخصه چیزی حدود 20 بار نشستم گوش دادم:d در این حد!!!!!!!

موسیقیشو ریکورد کردم انداختم تو گوشی و شبا با اون میخوابم:d

بازی حرف نداره..ولی مقایسه گرافیکش با the last of us خنده داره!
بی خودی جو ندید..
کسایی که یادشون رفته یه باز دیگه برن the last of us رو play کنن.
گرافیک این بازی هم یکی از بهترین های PS3 هست.و از نظر چهره و چند ضلعیها بر روی Face نسبت به the last of us بهتر هست.

من مطمئنم یا tlou رو بازی نکردی یا این دموی beyond رو.مطمئن باش گرافیک tlou از این غول گرافیکی beyound که سهله از از دو عنوان قبلی ناتی داگ هم کمتر بودش.ولی یه چیز در مورد گیم پلی بگم که من خودم زیاد بازی نمیکنم مگه اینکه GOW of باشه یا killzone.اصلا فکر نمیکردم که بتونم گیم پلی beyond رو تحمل کنم ولی تو همین تک دمو منو مجذوب خودش کرد.یه بارم وقتی فیلم prometheus اسکات رو دیدم اینجوری مشوش شده بودم:d

malek911

مطمئن باش گرافیک tlou از دو عنوان قبلی ناتی داگ هم کمتر بودش

خواهشا واسه تمجید از یه شاهکار یه شاهکار دیگه رو پایین نیار...هردو گرافیک تکرار نشدنی تو این نسل دارن!
gooslou2_00044xoz86_1_.png

image__-23172-1_0004.jpg

می بینی ؟هردو بدون شک شاهکارهای این نسل هستن...
پ.ن:ببینین این کوانتیک و ناتی داگ چی کار کردن که ما باید انحصاریامون رو با هم مقایسه کنیم...:دی یکم به دیگرانم رخصت بدن خب:|

این چهره های هست..
حالا اگر جزیات و environment رو برسی کنیم بیاند چیزی برای کفتن نداره!
خب سبک دوبازی فرق میکنه...کیج بیشتر به احساسات و عواطف اهمیت میده و مسلما بیشتر رو چهره ها توجه داره تا جزییات محیط...
ولی ناتی داگ تو تلو جزییات رو به حد اخر رسوند...چون به سبکشم میخورد...
درکل همون طور که نیما گفت از بحث مقایسه بیایم بیرون بهتره.

آخرین ویرایش:

من مطمئنم یا tlou رو بازی نکردی یا این دموی beyond رو.مطمئن باش گرافیک tlou از این غول گرافیکی beyound که سهله از از دو عنوان قبلی ناتی داگ هم کمتر بودش.ولی یه چیز در مورد گیم پلی بگم که من خودم زیاد بازی نمیکنم مگه اینکه GOW of باشه یا killzone.اصلا فکر نمیکردم که بتونم گیم پلی beyond رو تحمل کنم ولی تو همین تک دمو منو مجذوب خودش کرد.یه بارم وقتی فیلم prometheus اسکات رو دیدم اینجوری مشوش شده بودم:d

چشم ، چون شما گفتی مطمئن شدیم !

لطف کنید مقایسه انجام ندید و راجع به خود بازی صحبت کنید .

ویرایش میکنم به خاطر پست بالایی...
می بینی ؟هردو بدون شک شاهکارهای این نسل هستن...
این چهره های هست..
حالا اگر جزیات و environment رو برسی کنیم بیاند چیزی برای گفتن نداره!

یه موضوعی الان توجه منو جلب کرد که باعث نگرانیم شد! اگه به اول تریلرهای Beyond نگاه کنید یا به سایت بازی برید، می بینید که این بازی توسط سیستم رده بندی PEGI در رده 16 سال به بالا قرار گرفته. در صورتی که Heavy Rain در سیستم PEGI رده 18 سال به بالا رو گرفته بود. می خوااستم بگم نکنه برای منطقه اروپا بازی رو سانسور کرده باشن! مثل TLoU که برای اروپا سانسور شده بود یا خود Heavy Rain که برای فرانسه نسخه سانسور شده Edition Modifiée رو زده بودن که از PEGI رده 16 سال به بالا رو گرفته بود.
هنوز ESRB بازی رو رده بندی نکرده که بشه با آمریکا مقایسه کرد اما سیستم OFLC استرالیا به بازی رده R18 رو داده که این قضیه رو شک برانگیزتر می کنه.
این قضیه فکرمو مشغول کرده. نظر شما چیه؟

دیدین گفتم! دیدین؟
5 تا 10 دقیقه از نسخه اروپایی بازی Beyond دست کاری شده است | وب سایت خبری ، تحلیلی بازی های کامپیوتری | گیمفا

اصلاً اعصابمو به هم ریخت.

بالاخره 5-10 ثانیه یا دقیقه؟:دی
خب میشه نسخه ی اروپایی رو نگرفت،فکر کنم 10-20 تومن قیمتا فرق کنه!مشکل خاصی فکر نکنم باشه.

بالاخره 5-10 ثانیه یا دقیقه؟:دی
خب میشه نسخه ی اروپایی رو نگرفت،فکر کنم 10-20 تومن قیمتا فرق کنه!مشکل خاصی فکر نکنم باشه.

نه مگه چیه 15 دقیقه ازش سانسور کنن :دی

همون 10 15 ثانیه هستش و برای تمامی نسخه ها گویا لحاظ شده و این موضوع برای منطقه خاصی تا اونجا که من میدونم نیست

نکته مهم هم اینه اینطور نیست 15 ثانیه ازش حذف شده باشه درواقع اون 15 ثانیه اصلاح کردن .... کار بسیار خوبی هم انجام دادن :دی

Beyond: Two Souls edited slightly to secure 16+ rating, edits worth 5-10 seconds of gameplay | VG247

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or