Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای دوستانی که میخوان بدونن امتیازات بازی کی منتشر میشه:

که اگر اشتباه نکنم میشه سه شنبه هفته بعد(روز عرضه)ساعت 19:30 به وقت خودمون.

کلا ملت علاقه ای به بازیهای شاهکار ندارن.اگه دموی کال آف رو داده بودن سر و دست میشکوندن ولی تو این فروم مگس هم پر نمیزنه,انگار نه انگار با بهترین بازی سال و نسل طرفیم ها

کلا ملت علاقه ای به بازیهای شاهکار ندارن.اگه دموی کال آف رو داده بودن سر و دست میشکوندن ولی تو این فروم مگس هم پر نمیزنه,انگار نه انگار با بهترین بازی سال و نسل طرفیم ها

نخیر،امثال بنده هم هستن که نمیخوان ذره ایی از این فوق شاهکار واسشون اسپویل شه:bighug:

بهترین بازی سال و نسل ؟

بیخیال دادا :d

در کمال تاسف باید اعلام کنم که اعلام کردند که (:d) بیاند بصورت دیجیتالی در دسترس نخواهد بود و شاید در اینده یه فکری براش بکنن تو استور

خواهشا هایپ الکی نکنید . چنین بازی های متفاوتی هیچوقت از طرف عام چنین لقب های رو دریافت نمی کننید .

در خوشبینانه ترین حالت متا رو 84 الی 87 میچرخه . پس الکی نه انتظار خودتون رو بالا ببرید و نه بهونه دست ترولر بدید .

دور نیست اون روزی که طرف توی نقدش میگه "اگر Beyond بازی است ، پس GTA V چیست ؟" و یدونه 4 میندازه براش ! :دی (قصد مقایسه ندارم به جان خودم ! دارم پیش بینی نقدها رو میکنم)
همون طور که قبلاً گفتم ، کسی که با HR حال کرده باشه 99% از Beyond هم لذت میبره ، ولی کلاً به نظرم زیاد روی امتیازها و میانگین بازی حساب نکنین ، چه برسه به بهترین بازی سال و نسل و ... !!! :دی

کلا بازی یه توع از بازی های یونیک و خاص هست و مطمئنا و مطمئنا و مطمئنا از طرف عام با روی خوش پذیرایی نمیشه .
اریا حرف خوبی زد مطمئنا تو نقد های بازی خواهیم دید که میگن اگه V بازی هست پس این چیه !!

میانگین بازی رو هم بشخصه اگه بالای 83 الی 84 ببینیم واقعا خوشحال میشم .

البته در مورد متا راست ميگين.بازياي كيج همه پسند نيست و مسلما متا ي بالايي رو شاهد نخواهيم بود و به طبع نميشه به بازيه سال فكر كرد،اميدم بيشتر رو تلو هست.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

خواهشا هایپ الکی نکنید . چنین بازی های متفاوتی هیچوقت از طرف عام چنین لقب های رو دریافت نمی کننید .
در خوشبینانه ترین حالت متا رو 84 الی 87 میچرخه . پس الکی نه انتظار خودتون رو بالا ببرید و نه بهونه دست ترولر بدید .
دمو رو بازی کردی؟
یقین بدون امتیاز کامل 10 رو میگیره.من خودم زیاد با tlos حال نکردم و مردم هم جوگیر شده بودن و نمیشد هیچ انتقادی کرد ولی همین تک دموش منو ایجاب کرد که با یه چیز خیلی متفاوتی از هر لحاظ طرفیم.

دمو رو بازی کردی؟
یقین بدون امتیاز کامل 10 رو میگیره.من خودم زیاد با tlos حال نکردم و مردم هم جوگیر شده بودن و نمیشد هیچ انتقادی کرد ولی همین تک دموش منو ایجاب کرد که با یه چیز خیلی متفاوتی از هر لحاظ طرفیم.

هایپ میدونی چی هست ؟ منتقد میدونی چی هست ؟؟ خاص بودن بازی میدونی چی هست ؟ تام چیک و دوستان رو میدونی چی هست ؟

هر چقدر من از بازی لذت ببرم که میدونم میبرم و هرچقدر شما هم از بازی لذت ببری قرار بر این نیست نظر عموم هم همین باشه .

مطمئنا بازی نمره های زیر 7 خواهد داشت و نمره های بالای 9 هم خواهد داشت . کلا بد موقعی داره نقد میشه ، موقعی که gta v اومده !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or