Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حمایت از محتوای +18 در بازیای دیوید کیج رو هیت ورزیدن به هنر کیج می دونم به شخصه!
اولاً توجه داشته باشید که فرهنگ ایرانی با فرهنگ غربی از زمین تا آسمون فرق داره و جواب دادن به نیاز ها هم همین طور.یک مخاطب غربی به چشم سرگرمی و یک جزء طبیعی زندگی می دونه این محتوا رو و نه یک سری اتفاقات مستهجن و بسیار زننده یا از نگاه دیگر که راجع بهش حرفی ندارم! بنابراین تعداد و نحوه ی این اتفاقات،هیچ مسئله ی خاصی رو در ذهنش به وجود نمیاره وقتی که تک تک شون دلایل قانع کننده دارند درست مثل Heavy Rain و آثار دیگر.در واقع محتوای +18 از بعد عاطفی،جزء ثابت فرهنگ غرب هست نه زرق و برق اضافی!
نشون دادن رابطه های +18 ، یک جور استاندارد هنری یا شاید تبلیغاتی هست که در همه ی محتوای تصویری بزرگسالان دیده میشه،جوری رفتار نکنید که انگار اتفاق نادر یا خارق العاده ای رخ داده که فقط توسط کیج و صرفاً جهت فروش بیشتر انجام شده!

اگه حساسی باز نکن

c1fc052b1d4d9c641.jpg

بنظرم صحنه ها یه چیزی تو همین مایه هاست :دی مثل HR ولی به هیچ وجه نمیشه تضمین داد چند دقیقه بعدش چه اتفاقی میوفته :دی

اگه حساسی باز نکن

c1fc052b1d4d9c641.jpg

بنظرم صحنه ها یه چیزی تو همین مایه هاست :دی مثل HR ولی به هیچ وجه نمیشه تضمین داد چند دقیقه بعدش چه اتفاقی میوفته :دی

گرافيك ماورالطبيعيه بازي به من اجازه فكر كردن به چيزه ديگه اي رو نميده!!!

حمایت از محتوای +18 در بازیای دیوید کیج رو هیت ورزیدن به هنر کیج می دونم به شخصه!
اولاً توجه داشته باشید که فرهنگ ایرانی با فرهنگ غربی از زمین تا آسمون فرق داره و جواب دادن به نیاز ها هم همین طور.یک مخاطب غربی به چشم سرگرمی و یک جزء طبیعی زندگی می دونه این محتوا رو و نه یک سری اتفاقات مستهجن و بسیار زننده یا از نگاه دیگر که راجع بهش حرفی ندارم! بنابراین تعداد و نحوه ی این اتفاقات،هیچ مسئله ی خاصی رو در ذهنش به وجود نمیاره وقتی که تک تک شون دلایل قانع کننده دارند درست مثل Heavy Rain و آثار دیگر.در واقع محتوای +18 از بعد عاطفی،جزء ثابت فرهنگ غرب هست نه زرق و برق اضافی!
نشون دادن رابطه های +18 ، یک جور استاندارد هنری یا شاید تبلیغاتی هست که در همه ی محتوای تصویری بزرگسالان دیده میشه،جوری رفتار نکنید که انگار اتفاق نادر یا خارق العاده ای رخ داده که فقط توسط کیج و صرفاً جهت فروش بیشتر انجام شده!

منم و همسناي خودم مشكلي نداريم اما از ترس اينكه پدر يا مادر ببينه شايد اين شاهكارو نگيريم !! :( ( من به خاطر همين موضوع نميگيرم ) نميخوام خاطرات Heavy Rain تكرار بشه :( ( قسمت مورد داره اون توي جمع اتفاق افتاد :d )

منم و همسناي خودم مشكلي نداريم اما از ترس اينكه پدر يا مادر ببينه شايد اين شاهكارو نگيريم !! :( ( من به خاطر همين موضوع نميگيرم ) نميخوام خاطرات Heavy Rain تكرار بشه :( ( قسمت مورد داره اون توي جمع اتفاق افتاد :d )

خب شما یا باید وقتی خونه خالیه بازی کنی یا باید بری کلوپ.
بازی نکردن بیاند=بر باد رفتن 99.99% عمر!:bighug:

منم و همسناي خودم مشكلي نداريم اما از ترس اينكه پدر يا مادر ببينه شايد اين شاهكارو نگيريم !! :( ( من به خاطر همين موضوع نميگيرم ) نميخوام خاطرات Heavy Rain تكرار بشه :( ( قسمت مورد داره اون توي جمع اتفاق افتاد :d )​

جدی احسان؟!!؟؟؟!!!=))وای چه سوژه ای=))

خب شما یا باید وقتی خونه خالیه بازی کنی یا باید بری کلوپ.
بازی نکردن بیاند=بر باد رفتن 99.99% عمر!:bighug:

اخه ادم ميتونه اين شاهكارو بگيره بعد بازيش نكنه تا خونه خالي شه ؟ :(
كلوپ هم كه اصلا :d
بله كاملا درسته :(

- - -ویرایش - - -

جدی احسان؟!!؟؟؟!!!=))وای چه سوژه ای=))

حتي GoW III هم توي جمع :(
جالب ايجاـه كه وقتي جاي اپيك بازي ميرسه هيچكس نيست كه كف كنه ولي صحنه ماشالا سينما ميشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or