شایعه Beyond: Two Souls برای PS4 لیست شد

اونکه خب کلا تغییر کرد منم نگفتم از همه لحاظ که گفتم از نظر گرافیکی امکان پذیر نبود...که خب واقعن نیست دیگه :|
رایزی که عرضه شده، بله فراتر از توان X360 بود ولی رایزی که قرار بود برای X360 ساخته بشه، مطمئنا متناسب با سخت افزارش بوده. احتمالا بخاطر اینکه سال های آخر عمر X360 بوده، پروژه رو منتقل کردند به نسل بعد.

رایزی که عرضه شده، بله فراتر از توان X360 بود ولی رایزی که قرار بود برای X360 ساخته بشه، مطمئنا متناسب با سخت افزارش بوده. احتمالا بخاطر اینکه سال های آخر عمر X360 بوده، پروژه رو منتقل کردند به نسل بعد.
حرفت درسته , ولی کلا هدفش قرار بود که یه گیمپلی ناب همراه با کینکت بسازن که از پسش بر نیومدن , یا واقعن کار سختیه یه گیمپلی بدون نقص با رابط کینکت نوشتن یا استدیوهای خوب نداره مایکرو ! چون کلا کسی نتونسته اونطور که باید ازش استفاده کنه
دیگه خیلی آف تاپیک شده اینجا , دوست داشتی باز صحبت کنیم پخ بده :)

یعنی بازی متاش پایین باشه بازی بدیه ؟ بازیایی دیوید کیج همیشه همینجوری بودن . خیلیا که اصلا بازی نکردن فقط متاشو میبینن میگن بازی خوبی نیست . سر Heavy Rain و Fahrenheit هم همینجوری بود . کسایی هم که به بازی نمره میدن سلیقه شخصیشونو دارن میگن . وقتی 90% بازیا اکشن بی مخن معلومه یه بازی اینجوری که میاد متاش پایینه . پورت این بازی هم بنظر من دلیلی نداره جز این که کسایی که قبلا PS3 نداشتن بتونن بازی کنن , نه چیز دیگه . حالا نمیدونم بعضیا چرا انقدر متفکرانه و عمیق به بحث Remaster کردن بازیا نگاه میکنن 8-|

نمیدونم چرا همیشه وقتی اسم بازی های دیوید کیج میاد یه سری میان همون بحث های نخ نمای نسل قبل رو از دوباره انجام میدن
اقا این بازی هاش مخاطب خاص خودشو داره کسی این سبک رو دوست نداره دلیل نمیشه که الکی بی جهت بازی رو بکوبه

انصافا این دیگه بی مورده.TLOU رو قبول دارم که یجورایی پرچمدار انحصاری های سال آخر PS3 شناخته میشد و برای منی که از X360 به PS4 واقعا لازم بود.
بجای این برن همه ی آنچارتد ها بکنن تو یه پکیج واسه PS4 عرضه کنن.اینجوری خیلی بهتره.حداقل واسه من:d

خب خب الان داشتم تو آرشیومو چک میکردم یاد ویدیو قدیمیه تبلیغ سونی برای PS4 افتادم :دی ( همون که ریو راننده تاکسی بود و یه یارو آخر میگفت This is for the Players This is PS4 :-" )
و ناگهان به این صحنه عجیب رسیدم ، این دختر چقدر شبیه جودیه :دی آقا این بازیو برا PS4 تایید شده بدونید :دی
13297240898619267968.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or