شایعه Beyond: Two Souls برای PS4 لیست شد

یه زمانی دو جبهه بودیم تکلیفمون مشخص بود .. حالا همه اومدن تو جبهه ی ما میگن چه خوب ، بازیش کردما ولی برا این نسل حتما میخرم و از خوشحالی بال در میارن :d. (فقط بعضیا که تازه اومدن تو جمع ما ، همونایین که 20 صفحه توی نسل قبل توی تاپیک این بازی فقط ترول میکردن:d) یه چند تاتون اونوری بمونید Frobary تنها نمونه :d .

این تایید شه با مغز میرم میخرم کنسولُ , میخواستم سال دیگه بخرم ولی عمرن نمیتونم واسه این صبر کنم اونم رو PS4 ... حتی واسه "آخرین ما" ام میتونستم صبر کنم ولی بیاند 1080 , تصورشم قشنگه
متا و نظر منتقدا واس خودشون , هرکاری دوس دارن میتونن با نمره هاشون بکنن ولی فارنهایت و هِوی رین و بیاند سالها بعد ارزشش معلوم میشه !

البته کلا فاز این پورت کردن بد نیست , یه سری ارتقا و اینجور چیزا پیش میاد , ولی در حالت کلی واقعن اینقد سخته مثه آدم بازیای کنسولِ نسل قبل روی نسل بعدش اجرا بشه ؟! انتظار زیادی نیس بخدا این حرکت , هی آدم باید بره بازیایی که بازی کرده بخره تا دوباره بازی کنه

- - -ویرایش - - -

درسته که به احتمال زیاد شایعست اما تلو بهترین بازی انحصاری نسل قبل سونی بود و پورت شدنش کاملا منطقیه(gta ام همینطور) ولی آخه بیاند...بیخیال دیگه بازی متای 70 ای که این حرفارو نداره....
کلا منطقی نیست پورت بیاند مگه اینکه به شدت آفر بزنن تنگش یا با HR تو یه کالکشن عرضش کنن...

آخه مشکل اینه که بیاند رو کنسول 80 میلیونی به زور 1 میلیون فروخت پس فکر نمیکنم سود آنچنانی داشته باشه پورتش...
DOCTOR.WHO

آخه مشکل اینه که بیاند رو کنسول 80 میلیونی به زور 1 میلیون فروخت پس فکر نمیکنم سود آنچنانی داشته باشه پورتش...

هدفش اگه قرار بود سود دهی باشه فقط , نمیومد اینُ پورت کنه میرفت اول آنچارتد و گاد آو وار کالکشن اینا رو پورت میکرد... بازخورد از یه عنوان , هرچیزی (کتاب , بازی , موسیقی , فیلم) به شرایط زمانی عرضش هم بستگی داره , ممکنِ واقعن روی PS4 بفروشه , هرچند عناوین این چنینی جهت جذب مخاطب خاص و نه عام منتشر میشن , پس هیچوقت اولویت عرضه شون فروش و سود آنچنانی نیست , و در ضمن منظورم از "خاص" قشر متفکرِ بالاتر از جامعه نیست , بد برداشت نشه!

مسلما میشه گفت هدفش از پورت بازی سود نیست , اگه سود و فروش رو در نظر میگفت بیاند رو واسه همه کنسولا عرضه میکرد ,چون کوانتیک دریم فرست پارتی که نیست , سکند پارتیه!

تقریبا همهٔ کاربرها از این بازی خوششون اومده تو سایتای مختلف میانگین امتیازات بین ۸۰ تا ۹۰ بوده
فقط منتقدهای خوش سلیقه از این بازی خوششون نیومده
کلا فن های سونی از هر چیزی که پشتش اسم سونی باشه استقبال می کنند

از نظر من بیاند تنها مشکلش روایت داستان منقطع بود .... اگه به صورت راستا و خطی بود ... هم شخصیت پردازی بهتر میشد ... هم حس همزاد پنداری گیمر با جودی 10000000000 برابر بیشتر میشد ... هم ابهام داستانی دیگه برای کسی وجود نداشت .... و همین طور به گیم پلی بازی کمک میکرد ...

اینکه با بزرگ شدن جودی ایدن توانایی ها و قدرت های بیشتری کسب کنه و بعدش هم با پیوستن به fbi مبارزات تن به تن به بازی اضافه میشد ... به جرات بیاند ... hr رو قورت میداد ... چون این بازی از هر لحاظ بخ خصوص داستان بیشتر نزدیک بود به دنیای بازی تا هوی رین که نزدیک به سینما بود

اگر این تایید بشه پورت های بعدی هم پشتش میان uncharted series_Heavy rain_GOW_Resistance ...
این واقعا نامید کننده ترین حالت ممکن برای کسی هست که از ps3 کوچ کرده ب ps4 !
الان دقیقا تائید عرضه ی این بازی، چه ربط به کسائی که از PS3 کوچ کردن داره؟
مگه قرار بازیه خاصی کنسل بشه؟
توی یک بازه زمانی که PS4 بازی جدیدی قرار نیست براش عرضه بشه تا انحصاریاش کامل بشند و عرضه بشند بازی هایی که آخر نسل برای PS3 اومده که عملا باید سونی میزاشت عنوان های لانچ تایتال PS4 ولی مرامی کار کرد و برای PS3 عرضه کرد و مثل مایکروسافت عمل نکرد که عنوان هایی مثل Ryse که عملا برای نسل قبل بودن رو بندازه نسل بعد، حالا داره برای کنسول های جدید با کیفیت بهتر میده بیرون. کسی هم که مجبورتون نکرده بخرید. نخرید خب، کسی هم آخر نسل قبل برای این دوتا بازی نرفته PS3 بخره که بگن سرش کلاه رفته . . .

یک گیر الکی ای دادین به این پورت ها که نه به صنعت گیم ضرر وارد کرده نه به گیمر!

من کلا از این سبک بازیها خوشم نمیاد ....

نه از هوی رین خوشم اومد نه این ..

بازی بهتری نبود برای پورت کردن :-/

- - -ویرایش - - -

من کاری به بازیش ندارم خودم رو ps3 بازیش کردم و راضی هم بودم! اما برای ما که از ps3 به ps4 رفتیم زیاد راضی کننده نیست! خوبه چند وقته دیگه هم بازی های ps2 با گرافیک HD بدن اونم به صورت فیزیکی! دلمون خوشه PS4 خریدیم! خداکنه این روند ادامه نداشته باشه! چون برای گیمر از نظر من خوب نیست بیشتر سود داره برای خود سازنده ها!

داداش مجبورت که نکردن بازی رو بخری ....

تاره هنوز تایید نشده توسط سونی ....

اومدن بازی های انحصاری نسل قبل برای این نسل یه چیز کاملا امیدوار کننده و احترام به کسایی هست که نسل قبل این بازیا رو تجربه نکردن!هیچ نا امیدی هم واسه افرادی از جمله خود من که تمومش کردن و پلاتش هم کردن نیست.خیلی راحت بازی رو نمیخریم و دوباره تموم نمیکنیم!!کار سختیه؟؟؟
در ضمن اومدن این عناوین پورت هیچ ضرری به عناوین اصلی در حال ساخت نمیزنه

آخرین ویرایش:
اومد بازی های انحصاری نسل قبل برای این نسل یه چیز کاملا امیدوار کننده و احترام به کسایی هست که نسل قبل این بازیا رو تجربه نکردن!هیچ نا امیدی هم واسه افرادی از جمله خود من که تمومش کردن و پلاتش هم کردن نیست.خیلی راحت بازی رو نمیخریم و دوباره تموم نمیکنیم!!کار سختیه؟؟؟
در ضمن اومدن این عناوین پورت هیچ ضرری به عناوین اصلی در حال ساخت نمیزنه

از رییس وقت صدا و سیما پرسیدند چرا انفدر کارتون تکراری می زارید جواب داد کارتون هایی که شما بهش می گی تکراری برای شما تکراری اه و شما دیدید اش بچه هاتون که ندیدن :)

صرف هزینه ، وقت ، نیرو انسانی :-??

عجب بدبختی داریم ما میکشیم از دست خانواده جدید PS..

جون مادرتون برگردین سر همون کنسول های نسل قبلتون و ما هم انحصاری جدید ببینیم:|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or