به احتمال زیاد فیکه چون عملا سیستم PS now که خیلی هم داره راجبش تبلیغات میشه تحت تاثیر قرار میگیره , راجب GOW AS هم از این شایعات بود ولی همچین اتفاقی نیوفتاد و یکی از بازی های بتای PS now هم بود , عکس خرده فروش دومی که ony on ps هم نداره و تابلو درست شده ولی اولیه طبیعی درست کرده . راجب فروش این بازی که یکی از اساتید همیشه در صحنه ترول میکرد آماره فروش 1 میلیونی beyond دقیقا 3 ماه بعد از ریلیزش اومده بود که برا این بازی 3 ماه 1 میلیون آماره خوبیه !
TLOU هم قراره برای PSNow منتشر بشه,پس چه دلیلی داره که بازی رو دارن برای PS4 می دن؟به احتمال زیاد فیکه چون عملا سیستم PS now که خیلی هم داره راجبش تبلیغات میشه تحت تاثیر قرار میگیره
TLOU فرق میکنه GOTY سال بود و کلی هم تقاضا براش بود ولی بقیه بازی ها رو شاید این کارو نکنند اون بحث اینترنت فضایی هم خب مشکل ماست که نداریم ! درسته میدونم برا TV و ویتا و PS3 هم هست ولی اصل تمرکز برا PS4 میتونه باشه به دلیل ساپورت نکردن بازی های PS3 . به هر حال من اینطوری حدس میزنمTLOU هم قراره برای PSNow منتشر بشه,پس چه دلیلی داره که بازی رو دارن برای PS4 می دن؟
PSNow مختص PS4 نیست و برای PSVITA,PS3,تلویزیون های SONY,موبایل ها و تبلت ها هم بیاد.
همه هم نمی تونن بازی ها رو به صورت اینترنتی از سرورهای Cloud اجرا کنند.
SONY هم اگر تصمیم گرفته باشه که Beyond رو برای PS4 منتشر کنه,می دونسته که برای Beyond هم تقاضا هست.TLOU فرق میکنه GOTY سال بود و کلی هم تقاضا براش بود ولی بقیه بازی ها رو شاید این کارو نکنند اون بحث اینترنت فضایی هم خب مشکل ماست که نداریم ! درسته میدونم برا TV و ویتا و PS3 هم هست ولی اصل تمرکز برا PS4 میتونه باشه به دلیل ساپورت نکردن بازی های PS3 . به هر حال من اینطوری حدس میزنم
معمولا تو سال های اولیه کنسول های نسل جدید یکسری بازی هاشون پورت می کنن ، در ضمن کلی بازی داره میاد برای کنسول های نسل هشتم ( مگه E3 ندیدی ) خیلی ها بخاطر همین بازی های پورت شده مثل TLOU یا GTA میان نسل بعدبازي سازي چقدر براي نسل جديد آسون شده! فقط كافيه پا روي پا بگذارند سازنده ها و در كمترين زمان ممكن، بهترين بازيا شون رو در نسل قبل ، بازسازي كنند و ٢باره عرضه كنند!:d:bighug:
Battlefield 3رو براي نسل جديد منتشر كنند با همون گيم پلي سابق، من هيچي از نسل جديد نمي خوام! تمام مخالفت هام رو در صورت انجام اين كار با HD سازي پس مي گيرم!
الان دقیقا تائید عرضه ی این بازی، چه ربط به کسائی که از PS3 کوچ کردن داره؟
مگه قرار بازیه خاصی کنسل بشه؟
توی یک بازه زمانی که PS4 بازی جدیدی قرار نیست براش عرضه بشه تا انحصاریاش کامل بشند و عرضه بشند بازی هایی که آخر نسل برای PS3 اومده که عملا باید سونی میزاشت عنوان های لانچ تایتال PS4 ولی مرامی کار کرد و برای PS3 عرضه کرد و مثل مایکروسافت عمل نکرد که عنوان هایی مثل Ryse که عملا برای نسل قبل بودن رو بندازه نسل بعد، حالا داره برای کنسول های جدید با کیفیت بهتر میده بیرون. کسی هم که مجبورتون نکرده بخرید. نخرید خب، کسی هم آخر نسل قبل برای این دوتا بازی نرفته PS3 بخره که بگن سرش کلاه رفته . . .
یک گیر الکی ای دادین به این پورت ها که نه به صنعت گیم ضرر وارد کرده نه به گیمر!
اونکه خب کلا تغییر کرد منم نگفتم از همه لحاظ که گفتم از نظر گرافیکی امکان پذیر نبود...که خب واقعن نیست دیگهرایز قرار بود برای X360 عرضه بشه و کینکت محور باشه، ولی تصمیمات سازندگان عوض شد.