شایعه Beyond: Two Souls برای PS4 لیست شد

درود خدا بر استاد کیج کبیر همین الان بازی رو 1080 کنه از تمام بازی های حال حاضر بالاتر میشه از نظر گرافیکی داستان و گیم پلی هم حرف نداره که !

آخرین ویرایش:
اقا من اين شاهكار به تمام معنا رو روي پي اس تري رفتم ولي كلا دو روز دستم بوده و بازي رو فروختم الان هر جارو ميگردم دسته دوي بازي گيرم نمياد :( توي اين دو روز ٧ پايان بازي رو ديدم هر بارك به شاهكار بودن اينًيازس بيشتر پي ميبردم ، يعني اگه واسه پي اس فور بيادش پي اي تري و اتيش ميزنم پي اس فورش ميكنم ، حني اگه شده فقط بياند بازيم باشه تو پي اس فور
واقعا بهترين بازي عمرم بود
ببخشيد خيلي احساستي شدم :|

به احتمال زیاد فیکه چون عملا سیستم PS now که خیلی هم داره راجبش تبلیغات میشه تحت تاثیر قرار میگیره , راجب GOW AS هم از این شایعات بود ولی همچین اتفاقی نیوفتاد و یکی از بازی های بتای PS now هم بود , عکس خرده فروش دومی که ony on ps هم نداره و تابلو درست شده ولی اولیه طبیعی درست کرده . راجب فروش این بازی که یکی از اساتید همیشه در صحنه ترول میکرد آماره فروش 1 میلیونی beyond دقیقا 3 ماه بعد از ریلیزش اومده بود که برا این بازی 3 ماه 1 میلیون آماره خوبیه !

به احتمال زیاد فیکه چون عملا سیستم PS now که خیلی هم داره راجبش تبلیغات میشه تحت تاثیر قرار میگیره , راجب GOW AS هم از این شایعات بود ولی همچین اتفاقی نیوفتاد و یکی از بازی های بتای PS now هم بود , عکس خرده فروش دومی که ony on ps هم نداره و تابلو درست شده ولی اولیه طبیعی درست کرده . راجب فروش این بازی که یکی از اساتید همیشه در صحنه ترول میکرد آماره فروش 1 میلیونی beyond دقیقا 3 ماه بعد از ریلیزش اومده بود که برا این بازی 3 ماه 1 میلیون آماره خوبیه !

ps now اینترنت فضایی میخواد که ما نداریم:d

بازي سازي چقدر براي نسل جديد آسون شده! فقط كافيه پا روي پا بگذارند سازنده ها و در كمترين زمان ممكن، بهترين بازيا شون رو در نسل قبل ، بازسازي كنند و ٢باره عرضه كنند!:d:bighug:
Battlefield 3رو براي نسل جديد منتشر كنند با همون گيم پلي سابق، من هيچي از نسل جديد نمي خوام! تمام مخالفت هام رو در صورت انجام اين كار با HD سازي پس مي گيرم!:bighug:

به احتمال زیاد فیکه چون عملا سیستم PS now که خیلی هم داره راجبش تبلیغات میشه تحت تاثیر قرار میگیره
TLOU هم قراره برای PSNow منتشر بشه,پس چه دلیلی داره که بازی رو دارن برای PS4 می دن؟
PSNow مختص PS4 نیست و برای PSVITA,PS3,تلویزیون های SONY,موبایل ها و تبلت ها هم بیاد.
همه هم نمی تونن بازی ها رو به صورت اینترنتی از سرورهای Cloud اجرا کنند.

من چهار تا بازی نسل قبل رو نتونستم روی ps3 بازی کنم چون کنسولم رو فروختم: the last of us / gta v / beyond / gowA سه تاش که پورت شده gow رو هم یه کالکشن بدن با شماره سه دیگه نورعلی نور میشه :d:bighug:

TLOU هم قراره برای PSNow منتشر بشه,پس چه دلیلی داره که بازی رو دارن برای PS4 می دن؟
PSNow مختص PS4 نیست و برای PSVITA,PS3,تلویزیون های SONY,موبایل ها و تبلت ها هم بیاد.
همه هم نمی تونن بازی ها رو به صورت اینترنتی از سرورهای Cloud اجرا کنند.
TLOU فرق میکنه GOTY سال بود و کلی هم تقاضا براش بود ولی بقیه بازی ها رو شاید این کارو نکنند اون بحث اینترنت فضایی هم خب مشکل ماست که نداریم ! درسته میدونم برا TV و ویتا و PS3 هم هست ولی اصل تمرکز برا PS4 میتونه باشه به دلیل ساپورت نکردن بازی های PS3 . به هر حال من اینطوری حدس میزنم

TLOU فرق میکنه GOTY سال بود و کلی هم تقاضا براش بود ولی بقیه بازی ها رو شاید این کارو نکنند اون بحث اینترنت فضایی هم خب مشکل ماست که نداریم ! درسته میدونم برا TV و ویتا و PS3 هم هست ولی اصل تمرکز برا PS4 میتونه باشه به دلیل ساپورت نکردن بازی های PS3 . به هر حال من اینطوری حدس میزنم
SONY هم اگر تصمیم گرفته باشه که Beyond رو برای PS4 منتشر کنه,می دونسته که برای Beyond هم تقاضا هست.
ربطی هم به GOTY بودن نداره.
اینترنت هم فقط مشکل ما نیست,مشکل خیلی از مناطق هست.خیلی از اون کسانی هم که اینترنت لازم برای PSNOW رو دارن شاید ترجیح بدن بازی رو تهیه کنند.خصوصا وقتی که بازی با گرافیک بهتری اجرا بشه و از ویژگی های دسته PS4 هم استفاده کنه.
تمرکز اصلی هم نمی دونم کی گفته برای PS4 هست,این سرویس روی تمامی پلتفرم ها تجربه ی یکسانی رو ارائه می ده و بازی ها هم روی سرور های Cloud اجرا می شن نه پلتفرم ها که بخواد تمرکزش روی یک پلتفرم باشه.

Beyond متاش به 70 رسید بخاطر اینکه از 98 نقد 8 تا نقد منفی داشت ( همون یک دونه نقد منفی پدر متا در میاره چه برسه به 8 تا ) در ضمن 52 تا نقد مثب هم داشت .
بازی بیاند کاملا سلیقه ای هست و حتی از نقد ها هم میشه فهمید ( از 10 داره تا 2 ) ، یکی مثل Tom Mc Shea از Gamespot میده به بازی 9 و تو قسمت ایرادت هیچی نمی نویسه یکی هم مثل Tom Chick از سایت quartertothree میاد میده 2 و بازی ترول می کنه. (قضاوت با خودتون ) و همنطور که ذکر کردم این بازی سلیقه ای هست. و دلیل بعضی ترول یا حرف ها از طرف ماکرو فن ها نمیدونم ، اگه من سلیقم بد هست اگه من اشتباه می کنم اگه من نوب هستم تو چرا ناراحتی؟
بازي سازي چقدر براي نسل جديد آسون شده! فقط كافيه پا روي پا بگذارند سازنده ها و در كمترين زمان ممكن، بهترين بازيا شون رو در نسل قبل ، بازسازي كنند و ٢باره عرضه كنند!:d:bighug:
Battlefield 3رو براي نسل جديد منتشر كنند با همون گيم پلي سابق، من هيچي از نسل جديد نمي خوام! تمام مخالفت هام رو در صورت انجام اين كار با HD سازي پس مي گيرم!
معمولا تو سال های اولیه کنسول های نسل جدید یکسری بازی هاشون پورت می کنن ، در ضمن کلی بازی داره میاد برای کنسول های نسل هشتم ( مگه E3 ندیدی ) خیلی ها بخاطر همین بازی های پورت شده مثل TLOU یا GTA میان نسل بعد :دی .

آخرین ویرایش:
الان دقیقا تائید عرضه ی این بازی، چه ربط به کسائی که از PS3 کوچ کردن داره؟
مگه قرار بازیه خاصی کنسل بشه؟
توی یک بازه زمانی که PS4 بازی جدیدی قرار نیست براش عرضه بشه تا انحصاریاش کامل بشند و عرضه بشند بازی هایی که آخر نسل برای PS3 اومده که عملا باید سونی میزاشت عنوان های لانچ تایتال PS4 ولی مرامی کار کرد و برای PS3 عرضه کرد و مثل مایکروسافت عمل نکرد که عنوان هایی مثل Ryse که عملا برای نسل قبل بودن رو بندازه نسل بعد، حالا داره برای کنسول های جدید با کیفیت بهتر میده بیرون. کسی هم که مجبورتون نکرده بخرید. نخرید خب، کسی هم آخر نسل قبل برای این دوتا بازی نرفته PS3 بخره که بگن سرش کلاه رفته . . .

یک گیر الکی ای دادین به این پورت ها که نه به صنعت گیم ضرر وارد کرده نه به گیمر!

مرامی؟شما صنعت رو با چیز دیگه ای اشتباه گرفتید
مسءله همینه که سونی بازی نداره و داره اینارو باز رو کنسول جدید عرضه میکنه ربطش ب کوچ کننده اینه که این شخص اینارو تجربه کرده ته دیگکش نذاشته بمونه و کنسول نسل جدید خریده برای بازی های نسل جدید نه خرید دوباره همون بازی های نسل قبل کما اینکه ریمستر هم شده باشند
اینجا اصلا بحثی در مورد 360 نیست که سال آخر عمر این کنسول کلا ب امون خدا ول شد
دقیقا متضرر اصلی گیمر کوچ کننده از ps3ب4 هست
اینجا هم یک کامیونیتی هست اگر شما مفهومش رو درک نمیکنی لطف کن پست کسی رو نقل قول نکن

چه جالب پس با این حساب PS3 همچنان با اقتداره چون یک سری از گیم هایی که قراره برای PS4 بیاد خیلی وقت پیش برا PS3 اومده و یک سری از گیم هایی که قراره برای PS4 بیاد برا PS3 هم میاد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or