شایعه Beyond: Two Souls برای PS4 لیست شد

جدا از متای 70 شو نقدای نا امید کنندش بیاند از نظر فروشم بازی موفقی نبود کوچولو حالا شاید تو و یه عده ی دیگه ای که با بازی متای 40 سونیم حال میکنید از بازی خوشتون اومده باشه اما بیاند برعکس HR خود کیج که واقعا یه بازی خوب و موفقی بود یه شکست بود حالا تو از بازی خوشت اومده بحثش جداست چون بیاند و با هیچ معیاری نمیشه بازی موفقی دونست از رو معده ام اونی صحبت میکنه که متا زمان تلو و آنچارتد واسش مهمه اما زمان بیاند واسش میشه پیس آو شت افرین پسر خوب;)
پ ن: تو رو قرآن نیگا گیر کیا افتادیم...8-|
تقریبا همهٔ کاربرها از این بازی خوششون اومده تو سایتای مختلف میانگین امتیازات بین ۸۰ تا ۹۰ بوده
فقط منتقدهای خوش سلیقه از این بازی خوششون نیومده

گرافیک این بازی از بهترین های نسل پیش یه سرو گردن بالاتر بود ... با بهبود گرافیک و بالارفتن رزولوشن و فریم ریت بازی ، به جرات میشه گفت با یکی از شاهکارهای این نسل دوباره روبرو هستیم ... بازی استاد رو اونایی که بازی نکردن از دست ندن.:x

واااااااااااای یعنیجزو بهترین خبرایی که شنیدم
یکی این عنوان و یکی TLoU: R رو با اینکه بیشش از 10 بار تموم کردم ولی خریت محض ـه که رو PS4 بازی نکنی...
فقط خدا کنه باکس آرت ـش همون نسخه معمولی PS3 باشه...

شاهکار به تمام معنا بود این بازی.:x واقعا منتقدینی که نمره ی پایین دادن به این بازی خیلی چت میزدن. ولی در کل بارها و بارها گفتم،کلا زیاد از پرت کردن و این کارا که جدیدا خیلی مد شده خوشم نمیاد. :|

اگر این تایید بشه پورت های بعدی هم پشتش میان uncharted series_Heavy rain_GOW_Resistance ...
این واقعا نامید کننده ترین حالت ممکن برای کسی هست که از ps3 کوچ کرده ب ps4 !

من کاری به بازیش ندارم خودم رو ps3 بازیش کردم و راضی هم بودم! اما برای ما که از ps3 به ps4 رفتیم زیاد راضی کننده نیست! خوبه چند وقته دیگه هم بازی های ps2 با گرافیک HD بدن اونم به صورت فیزیکی! دلمون خوشه PS4 خریدیم! خداکنه این روند ادامه نداشته باشه! چون برای گیمر از نظر من خوب نیست بیشتر سود داره برای خود سازنده ها!

واقعا:(

آره واقعا .....:|
کارای دیوید کیجو دوس دارم ، اما نه این یکی رو:-b

من کاری به بازیش ندارم خودم رو ps3 بازیش کردم و راضی هم بودم! اما برای ما که از ps3 به ps4 رفتیم زیاد راضی کننده نیست! خوبه چند وقته دیگه هم بازی های ps2 با گرافیک HD بدن اونم به صورت فیزیکی! دلمون خوشه PS4 خریدیم! خداکنه این روند ادامه نداشته باشه! چون برای گیمر از نظر من خوب نیست بیشتر صود داره برای خود سازنده ها!

مطمئن
باش اینکارو میکنن
حتی اگه فیزیکی نباشه ، بصورت دیجیتال عرضه میشن.
از الان منتظر GOD III HD و .... باشید

Heavy rainرو هم مثل این تایید کنند یه مدت دیگه همه بازیهای دیگه رو تایید کنند خوبه رو کنسول نسل جدید بازیهای نسل قبل رو بازی میکنیم

درسته که پستت ارزش نقل قول و جواب نداره با توجه به شناختی که ازت دارم اما خوب...
جدا از متای 70 شو نقدای نا امید کنندش بیاند از نظر فروشم بازی موفقی نبود کوچولو حالا شاید تو و یه عده ی دیگه ای که با بازی متای 40 سونیم حال میکنید از بازی خوشتون اومده باشه اما بیاند برعکس HR خود کیج که واقعا یه بازی خوب و موفقی بود یه شکست بود حالا تو از بازی خوشت اومده بحثش جداست چون بیاند و با هیچ معیاری نمیشه بازی موفقی دونست از رو معده ام اونی صحبت میکنه که متا زمان تلو و آنچارتد واسش مهمه و بهترین معیار اما زمان بیاند واسش میشه پیس آو شت(معنیشو که میدونی دیگه؟) افرین پسر خوب;)
پ ن: تو رو قرآن نیگا گیر کیا افتادیم...8-|
blah-blah-blah.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or