Behind The Rain : Heavy Rain Spoil Topic

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه نکته واسه من خیلی عجیب بود!این که اریگامی کیلر چطور تونسته از Blackout های ایثن بر ضد خودش استفاده کنه.....یعنی وقتی ایثن تو Blackout بود پسرشو دزدیده....این Blackout های ایثن زمان معینی نداشته و بعضی اوقات به سراغش میومده...و این که چطور ایثن بعد از این که از این حالت بیرون اومد یه اریگامی تو دستش بود؟!
این یعنی اریگامی کیلر بطور دقیق از زمان Blackout ها و چگونگی اون(یعنی چطوری میره تو این حالت) خبر داشته که چنین چیزی غیر ممکنه!
خوب ببین دوست عزیز آخر بازی اسکات به Ethan میگه که من گشتم و گشتم و گشتم تا بالاخره تو رو پیدا کردم.(صحنه تصادف رو نشون میده). خوب این نشون میده که اسکات اون و خانوادش رو به عنوان نفر بعدی قرار داده و این کار هم نیازمند این هست که تمام وقت مراقب طعمه خودت باشی. اگر دقت کنی Ethan برای 2 بار تو این حالت رفته. یک بار بعد از این که پسرش رو در رختخواب گذاشت(که احتمالا اسکات چون اون ها رو زیر نظر داشته دیده که Ethan با یک حالت خاصی از خونش بیرون شده و فهمیده که گاهی اوقات این حمله ها بهش دست میده. وقتی هم که تو پارک برای بار دوم این اتفاق برای Ethan میافته اسکات باز هم مراقبشون بوده و وقتی میبینه که Ethan غیبش میزنه اون هم به احتمال زیاد لباس پلیسش رو تو ماشین داشته و رفته پیش شان و یک جوری گولش زده و با خودش برده. البته این چیزا رو تو هیچ جایی از بازی توضیح نمیده و فقط کافی هست یکم قدرت تجزیه و تحلیل بالایی داشته باشید تا اتفاقات رو کنار هم دیگه جمع کنید و به یک نتیجه برسید.

من هم مثل برهان تموم کردم فقط میزاری بابای gordiبمیره حال میده:biggrin1:
آره اون صحنه هم خیلی حال دادش:biggrin1: بهت فحش داد و میگفت برگرد ولی دیگه کار از کار گذشته بود:biggrin1:

پ.ن: ببخشید جواب اون دوستمون رو نشد بدم ولی سالار گفته بود دیگه. من یکم سرم شلوغ بود نیومده بودم تاپیک.

سلام / من هم بازی رو تموم کردم/ فکر کنم شبیه اکثر دوستان اما خوب نکات تموم کردن من :

1- اتان و پسرش زنده موندن
2- نورمن , اسکات رو کشت
3-ما با مدیسون و پسرمون رفتیم به یه خونه رویایی
4-راستی نورمن مواد مخدر رو هم ترک کرد

بازی بی نظیر بود

من هم تموم کردم

1-اتن و پسرش زنده موندن
2-اتن اسکات رو کشت
3-نورمن از کارش استعفا داد و مواد رو ترک نکرد...

تنها سوالی که تو ذهنم مونده اینه که چرا در 2 صحنه ای که اتن او حالت بهش دست میداد بعدش تو دستش یک اریگامی بود؟؟ تنها جواب و تحلیل به نظرم اینه:
اسکات در هر 2 صحنه پیگیر اتن بوده و وقتی اون تو حال خودش نبوده اریگامی رو در دست اون میذاشته...اینج.ری تا قسمتی از داستان بازیکن به اتن مشکوک میشه...

من هم بازی رو دیروز تموم کردم :
ایثن خودکشی کرد !!!
مدیسون گریه کرد :دی
اسکات برای خودش تو شهر می چرخید !
نورمن هم خود به خود مرد !!!
کسی دلیل اتفاقی که برای نورمن افتاد رو می دونه ؟

جالبه . دوستان سوالهاي زيادي راجع به داستان بازي دارند كه به زودي در نقد تحليلي كه در سايت قرار داده ميشه تمامشون پاسخ داده خواهد شد.

منتظر عكس امضا باشيد.;)

دوستان یه سوال :
اسکات جاهایی که میرفت مثل مغازه حسن واسه این بود که فقط مدارک رو جمع کنه؟
اگه کسی دلیل دیگه ای میدونه بتوضیحه

من هم بازی رو دیروز تموم کردم :
ایثن خودکشی کرد !!!
مدیسون گریه کرد :دی
اسکات برای خودش تو شهر می چرخید !
نورمن هم خود به خود مرد !!!
کسی دلیل اتفاقی که برای نورمن افتاد رو می دونه ؟

خوب بخاطر استفاده از عینک بود.بعضی وقتها عینک رو که میزد اون پیر مرد میومد بهش میگفت استفاده از عینک خطرناکه.اون مواد رو هم مصرف میکرد به خاطر همون عینک بود.وقتی نورمن مرد عینک اومد دست همکارش که این دفعه وقتی عینک رو زد نورمن بهش گفت استفاده از عینک خطرناکه

خوب بخاطر استفاده از عینک بود.بعضی وقتها عینک رو که میزد اون پیر مرد میومد بهش میگفت استفاده از عینک خطرناکه.اون مواد رو هم مصرف میکرد به خاطر همون عینک بود.وقتی نورمن مرد عینک اومد دست همکارش که این دفعه وقتی عینک رو زد نورمن بهش گفت استفاده از عینک خطرناکه

نه داداش من چه ربطی به عینک داره؟!!
منظور او یارو پیرمرد هم مواد بود
اگه میخواست بگه استفاده از عینک خطرناکه که مستقیم بهش میگفت
برنمیگشت به نورمن بگه از اونها استفاده نکن که خطرناکه و خودت میدونی منظورم از اونها چیه!

آخرین ویرایش:
حالا یه چیزی گفته دیگه :دی
-------------------------------------------
خب دوستان هونطور که می دونید بازی 57 تا تروفی داره که با یک ذره حوصله میشه 55 تا رو گرفت .
می مونه 2 تا که یکیش تروفی پلاته که بستگی به گرفتن اون یکی تروفی داره .
اون یکی هم اسمش See All Endings هستش .
خود دیوید کیج گفته که بازی 22 تا پایان داره ، تا اون جایی که من این تاپیک خوندم دوستان اکثرا شاهد چند تا پایان خاص بودن .
از نظر من هر کی بیاد پایانی که مشاهده کرده رو بگه و بعدش هم بنویسه که چه کار هایی در بازی انجام داده که اون پایان رو مشاهده کرده . فکر کنم این طوری بشه اون تروفی رو گرفت و بازی رو پلات کرد .

من در یک لحظه همه رو به کشتن دادم!
اون کارهایی رو که گفته بود با ایثان انجام دادم فقط اون یارو رو نکشتم! دیدم پدره بچه داره و ... دلم به حال بچه هاش سوخت!
سم رو خوردم رفتم به یک جای رستوران بود ایثان آه کشید و بیرون ماشین نشست!
رفتیم و رفتیم تا با مدیسون تو خونه ی اسکات زندانی گشتم! داشتم در میرفتم گفتم از پنجره بپرم پایین زنده میمونم! که خوب مرد!!
بعدش نشون داد ایثان هم خودکشی کرد! (چرا؟؟؟ من مدیسون رو به کشتن دادم این چرا خودشو کشت آخه! البته آدرس نداشت ناامید شده بود دیگه! )
نورمن هم که متاسفانه مرد! (من یکبارم تو طول بازی از این موادش استفاده نکرده بودم! )
قاتل گرامی هم به راه خودش ادامه داد!
به سلامتی با یک حرکت 3 نفر رو کشتم!

حالا یه چیزی گفته دیگه :دی
-------------------------------------------
خب دوستان هونطور که می دونید بازی 57 تا تروفی داره که با یک ذره حوصله میشه 55 تا رو گرفت .
می مونه 2 تا که یکیش تروفی پلاته که بستگی به گرفتن اون یکی تروفی داره .
اون یکی هم اسمش See All Endings هستش .
خود دیوید کیج گفته که بازی 22 تا پایان داره ، تا اون جایی که من این تاپیک خوندم دوستان اکثرا شاهد چند تا پایان خاص بودن .
از نظر من هر کی بیاد پایانی که مشاهده کرده رو بگه و بعدش هم بنویسه که چه کار هایی در بازی انجام داده که اون پایان رو مشاهده کرده . فکر کنم این طوری بشه اون تروفی رو گرفت و بازی رو پلات کرد .

البته یکم بیشتر از یکم حوصله می خوادش:دی دلیلش هم این هست که حداقل بازی رو باید 3 بار اونم با برنامه برید نه اینکه الکی و رو هوا. این چند روز درگیر بودم نشد Guide کامل بشه ولی ایشالا کاملش می کنم. در ضمن بازی هم 23 پایان داره که البته تو IGN زده بود که با 22 تا هم میشه تروفی رو گرفت. نکته آخر هم این که من فعلا خودم 15 پایان رو دیدم ولی دیگه وقت نشد بازی رو انجام بدم. ایشالا کامل شد بهتون میگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or