یه نکته واسه من خیلی عجیب بود!این که اریگامی کیلر چطور تونسته از Blackout های ایثن بر ضد خودش استفاده کنه.....یعنی وقتی ایثن تو Blackout بود پسرشو دزدیده....این Blackout های ایثن زمان معینی نداشته و بعضی اوقات به سراغش میومده...و این که چطور ایثن بعد از این که از این حالت بیرون اومد یه اریگامی تو دستش بود؟!
این یعنی اریگامی کیلر بطور دقیق از زمان Blackout ها و چگونگی اون(یعنی چطوری میره تو این حالت) خبر داشته که چنین چیزی غیر ممکنه!
خوب ببین دوست عزیز آخر بازی اسکات به Ethan میگه که من گشتم و گشتم و گشتم تا بالاخره تو رو پیدا کردم.(صحنه تصادف رو نشون میده). خوب این نشون میده که اسکات اون و خانوادش رو به عنوان نفر بعدی قرار داده و این کار هم نیازمند این هست که تمام وقت مراقب طعمه خودت باشی. اگر دقت کنی Ethan برای 2 بار تو این حالت رفته. یک بار بعد از این که پسرش رو در رختخواب گذاشت(که احتمالا اسکات چون اون ها رو زیر نظر داشته دیده که Ethan با یک حالت خاصی از خونش بیرون شده و فهمیده که گاهی اوقات این حمله ها بهش دست میده. وقتی هم که تو پارک برای بار دوم این اتفاق برای Ethan میافته اسکات باز هم مراقبشون بوده و وقتی میبینه که Ethan غیبش میزنه اون هم به احتمال زیاد لباس پلیسش رو تو ماشین داشته و رفته پیش شان و یک جوری گولش زده و با خودش برده. البته این چیزا رو تو هیچ جایی از بازی توضیح نمیده و فقط کافی هست یکم قدرت تجزیه و تحلیل بالایی داشته باشید تا اتفاقات رو کنار هم دیگه جمع کنید و به یک نتیجه برسید.
من هم مثل برهان تموم کردم فقط میزاری بابای gordiبمیره حال میده:biggrin1:
آره اون صحنه هم خیلی حال دادش:biggrin1: بهت فحش داد و میگفت برگرد ولی دیگه کار از کار گذشته بود:biggrin1:
پ.ن: ببخشید جواب اون دوستمون رو نشد بدم ولی سالار گفته بود دیگه. من یکم سرم شلوغ بود نیومده بودم تاپیک.

:laughing: