Behind The Rain : Heavy Rain Spoil Topic

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خودم از خودم نقل کردم.:biggrin1:
خب اشتباه تایپی هیچ،جواب اون دو تا سوال رو بده.:biggrin1:
1- به خاطر این که مثل چی دنبالم افتاده بود می خواست با شاتگان مخم رو پیاده کنه:biggrin1: تو صفحات قبل هم توضیح دادم.
2- آره رد شدم

دوستان به هیچ عنوان اسپویل منو نخونند خیلی خطر ساز هستش راجع به داستان و پایان بازیه...
چرا خوندی؟مگه نگفتم نخون؟:دی
حالا چون اسپم نشه:اسکات شلبی قاتل اوریگامی بید بیده

دوستان ممنون ميشم يكي جريان اين كلرمن رو توضيح بده هيچي در موردش نفهميدم:blushing:
در مورد کی دوست عزیز متوجه نشدم؟:biggrin1:
دوستان به هیچ عنوان اسپویل منو نخونند خیلی خطر ساز هستش راجع به داستان و پایان بازیه...
چرا خوندی؟مگه نگفتم نخون؟:دی
حالا چون اسپم نشه:اسکات شلبی قاتل اوریگامی بید بیده
هدفت از این پست( و پست بعدی که می خوای توش به این پست من جواب بدی) چی هست:biggrin1:

آهان فهمیدم:biggrin1: فقط اگه بازی رو تموم نکردی نخون چون قسمتی از SP داستان بازی توش هست.
در اوایل بازی شما با اسکات به خونه ایشون میرید تا با پسرش Gordi ملاقتی داشته باشید چون که به او مظنون هستید و فکر می کنید که قاتل هست. بعد از صحبت کردن با او چیزی دست گیرتون نمیشه و میرید سراغ پدرش و باهاش گلف بازی می کنید. اون هم می خواد شما رو بخره ولی قبول نمی کنید و بهش میگید من به تحقیقاتم ادامه میدم. در اواخر بازی اونا میان تو خونه شما و گیرتون میندازن و بعدش تو و لوران وینتر رو داخل ماشین میندازن و به اعماق آب پرت می کنند. شما خودتون رو نجات میدین و بعد به خونه ایشون میرید و تمام محافظانش رو می کشید و در آخر با خودش حرف می زنید و می فهمید که Gordi پسر ایشون خیلی دوست داشته که شبیه Origami Killer بشه به همین علت برای تفریح یکی رو میدزده و همون کارها رو باهاش می کنه ولی اشتباهی طرف میمیره. وقتی هم میاید از در برین بیرون بهتون میگه که کسی دلش برای اون پسری که مرد تنگ نمیشه چون مثل یکی از آشغال های خیابان بودش و یکی کمتر. بعدش هم اسکات ناراحت میشه و فحش میده و میره بیرون. حالا قلب این بابا میگیره و دیگه دست شماست که بهش قرصش رو بدین یا ولش کنید تا بمیره.

بازیو بازی نکردم اما به کل داستانو فهمیدم:دی...یک ماه دیگه دستم میرسه و یک ماه دستم میمونه:دی
پ.ن تو اسپویلر(نخونین بازی نکرده و تموم نکرده ها:دی) :
فقط نفهمیدم اول بازی چطور با اسکات شروع میشه؟:دی...سر کاری بود این که گفتم تموم نکرده ها نخونن:دی

آهان فهمیدم:biggrin1: فقط اگه بازی رو تموم نکردی نخون چون قسمتی از SP داستان بازی توش هست.
در اوایل بازی شما با اسکات به خونه ایشون میرید تا با پسرش Gordi ملاقتی داشته باشید چون که به او مظنون هستید و فکر می کنید که قاتل هست. بعد از صحبت کردن با او چیزی دست گیرتون نمیشه و میرید سراغ پدرش و باهاش گلف بازی می کنید. اون هم می خواد شما رو بخره ولی قبول نمی کنید و بهش میگید من به تحقیقاتم ادامه میدم. در اواخر بازی اونا میان تو خونه شما و گیرتون میندازن و بعدش تو و لوران وینتر رو داخل ماشین میندازن و به اعماق آب پرت می کنند. شما خودتون رو نجات میدین و بعد به خونه ایشون میرید و تمام محافظانش رو می کشید و در آخر با خودش حرف می زنید و می فهمید که Gordi پسر ایشون خیلی دوست داشته که شبیه Origami Killer بشه به همین علت برای تفریح یکی رو میدزده و همون کارها رو باهاش می کنه ولی اشتباهی طرف میمیره. وقتی هم میاید از در برین بیرون بهتون میگه که کسی دلش برای اون پسری که مرد تنگ نمیشه چون مثل یکی از آشغال های خیابان بودش و یکی کمتر. بعدش هم اسکات ناراحت میشه و فحش میده و میره بیرون. حالا قلب این بابا میگیره و دیگه دست شماست که بهش قرصش رو بدین یا ولش کنید تا بمیره.
ممنون بابت توضيحات كاملت.

علت اینکه در 2 سکانس نشون میده Ethan mars یهوو زمان براش میپره چیه ؟!؟
من نفهمیدم چی شد که Ethan پسرش رو تو پارک ول کرد. ؟!؟ :confused:

به خاطره بی ماریشه که بعد از مرگ بسرش گرفته. یهو میره توی حالتی مثل کما. تو پارکم اینطوری شد.

یه نکته واسه من خیلی عجیب بود!این که اریگامی کیلر چطور تونسته از Blackout های ایثن بر ضد خودش استفاده کنه.....یعنی وقتی ایثن تو Blackout بود پسرشو دزدیده....این Blackout های ایثن زمان معینی نداشته و بعضی اوقات به سراغش میومده...و این که چطور ایثن بعد از این که از این حالت بیرون اومد یه اریگامی تو دستش بود؟!
این یعنی اریگامی کیلر بطور دقیق از زمان Blackout ها و چگونگی اون(یعنی چطوری میره تو این حالت) خبر داشته که چنین چیزی غیر ممکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or