BaziCenter و پروژه Folding@Home

.........001......................soroushq ....................18459 ...........99 ......​

.........002......................Persian-Elohimy ..........14806 ...........51 ......​

.........003......................mamf ........................14249 ............49 ......​

.........004......................Behzad ........................9155 ............49 ......​

.........005......................SALARDEVILKING ..........5143 ............23 ......​

.........006......................ARIAMEHR ...................5001 ............37 ......​

.........007......................ldghn ...........................4547 ............20 ......​

.........008......................mox1x2 ........................2494 ..............7 ......​

.........009......................Khashayar2 ...................1660 ............26 ......​

.........010......................PS3 ..............................1648 ..............8 ......​

.........011......................WAKASHIZuMa ..............1560 ..............8 ......​

.........012......................Mohammad_66 ................868 .............4 ......​

.........013......................Nima ...............................574 .............2 ......​

.........014......................AAKH1361 ........................537 .............2 ......​

.........015......................samfisher222 ....................400 ............7 ......​

.........016......................RAMTIN ............................343 ............1 ......​

.........017......................Aurltio ..............................343 ............1 ......​

.........018......................Hardwayter .......................343 ............1 ......​

.........019......................hooshi ..............................250 ............1 ......​

.........020......................ASVSFS ............................250 ............2 ......​

.........021......................Alireza ..............................182 ............2 ......​

.........022......................sefidary ...............................60 ...........1 ......​

.........023......................SAEED .................................26 ...........2 ......​

.........024......................Police_110 ...........................15 ...........1 ......​

.........025......................kingdom_hearts ......................7 ...........1 ......​

.........026......................parham .................................0 ............0 ......​

.........027......................elija_rose ..............................0 ............0 ......​

.........028......................VanRed .................................0 ............1 ......​

یکی نمی خواد من رو کمک کنه ؟

ما هم بدمون نمیاد توی این پروژه باشیم... ;)

دوست گرامی ایا شما با PC می خواهید این کار را انجام دهید یا PS3؟
بنده از PS3 استفاده می کنم و اگر شما از PC استفاده می کنید نمی توانم راه نمایی کنم. باید از دوستانی که از PC استفاده می کنند کمک بگیرید.
با سپاس.

دوست گرامی ایا شما با PC می خواهید این کار را انجام دهید یا PS3؟
بنده از PS3 استفاده می کنم و اگر شما از PC استفاده می کنید نمی توانم راه نمایی کنم. باید از دوستانی که از PC استفاده می کنند کمک بگیرید.
با سپاس.

بله از PC استفاده می کنم.

اگر امکانات سیستم و قدرتش هم مهم هست من سیستم خوبی دارم... :biggrin1:

Mainboard : MSI K9AG Neo2 Digital
CPU : AMD 6000 X2
Ram : 2GB Dual 2x1GB Patriot
VGA : GForce 8400GS-256Mb
HDD : 200GB Sata

فکر کنم کافی باشه...فقط دوستان راهنمایی کنید... :love:

داخل Folding home اسم من و نوشته بود ps3 الان بعد از مدتی عوض کردم و نوشتم gpod اما داخل سایت اصلا اسم من نیست تا قبلا هم اصلا عضو هیچ تیمی نبودم !!

آقایون منو ببخشید واقعا سرخورده شدم چون اصلا نفمیدم این فولدینگ هوم چیه!!!
چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟×××!!!
این همون سیستم هومه که تو یکی از مجلات بازی رایانه در موردش توضیح داده شد؟

آخرین ویرایش:
داخل Folding home اسم من و نوشته بود ps3 الان بعد از مدتی عوض کردم و نوشتم gpod اما داخل سایت اصلا اسم من نیست تا قبلا هم اصلا عضو هیچ تیمی نبودم !!
عجب خاکی میخوره این تایپیک !!

منم تازه دانلود کردم لطفا اسمه تیمت یا شماره:love: را بهم بگید تا منم عضو شم:biggrin1:
که تمامه بچهای بازی سنتر هستند بگید تا منم عضو گروه شما شوم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or