BaziCenter و پروژه Folding@Home

خوب تبریک میگم وضعیت گروه خیلی بهتر شده! البته بخاطر تابستون خیلیا نمیتونن فلدینگ کنن چون که cpu شون میره رو 100% و سیستم بیخودی داغ میکنه اما بازم جای تشکر داره این دست آورد:biggrin1::
tcert.php

سلام
منم نرم افزارو دانلود کردم بعد شماره گروه بازی سنتر و یوزر وارد کردم حالا باید چی کار کنم از کجا باید فهمید کی باید به اینترنت وصل شد تا این کاراشو انجام بده ؟

خوب دوستان گندتون امد!! با پهنای باندی معادل شون مگ به تیم پیوستم! امیدوارم رتبه تیممون بره بالا!

راستی من با PC کار میکنم. یوزر و کد رو دادم. دیگه لازم نیست کاری کنم؟

سلام
منم نرم افزارو دانلود کردم بعد شماره گروه بازی سنتر و یوزر وارد کردم حالا باید چی کار کنم از کجا باید فهمید کی باید به اینترنت وصل شد تا این کاراشو انجام بده ؟
تبریک خوش امدی
ببین دقیقا شما یک بار به ایترنت وصل میشی و اون خودش بصورت اتوماتیک وصل میشه به سرور خوب از اونجایی که میخواهید بدانی که شمارت چنده داخله گوره باید صبر کنی خیلی باید فعالیت کنی یعنی باید بذاریش اون شماره معکوس تمام شه بعد به ایترنت وصل بشی و اون اطلاعات را بفرست و از اول درباره شروع میکنه همین طوری ادامه بدی شمارت در گوره بیشتر میشه
مثله من:biggrin1:
خوب دوستان گندتون امد!! با پهنای باندی معادل شون مگ به تیم پیوستم! امیدوارم رتبه تیممون بره بالا!

راستی من با PC کار میکنم. یوزر و کد رو دادم. دیگه لازم نیست کاری کنم؟
ماکان همون توضیحات را که گفتم انجام بدی کافی فقط وقتی خودش احتیاج داره به ایترنت انوقت وصل کنی به اینترنت تا اطلاعات را بفرسته
امیدوارم ربطمان اول بشه:biggrin1:
ببخشید من کل صفحه ها رو خوندم ولی بازم نفهمیدم چیه
شما چی را متوجه نشدی:-"

درود
باتشکر از اشکان جان بابت این حرکت عالی. بنده چون تازه اینترنت خوب گیرم امده از دیشب دست بکار شدم.
کار جالبی هست و سرگرم کننده و وقتی به کسی توضیح میدی که داری الان چیکار میکنی هم یه به به و چه چه میشنوی هم حس قشنگی داره.
ما که یک عمره داریم حق این بیچاره ها رو پایمال میکنیم و از الکل به این ور یه قدم کوچیک برای بشریت برنداشتیم، این بهترین کاره. فقط نمیدونم چرا تکونی نمیخوره. این همه ps3 دار هستن و این همه وقت آزاد.
شخصا روی 3 ساعت به این مورد اختصاص دادم. تا وقتی هم که به این خطر اینترنت دسترسی داشته باشم کوتاهی نخوام کرد.

باز هم تشکر میکنم از اشکان جان.

اقا ماهم پیوستیم
بقیه هم به جای اینکه بشینن حکم و بی دل و ... یه نرم افزاره سادس وقتی با سیستم کاری نمیکنی البته بسته به تنظیمات خودش همه کارارو میکنه چند دقیقه هم به نت وصل میشه ما که هرکاری کردیم نهایت 25%cpu usage تستش خالی از لطف نیست البت جدا از ثوابش آقا صلواااااااااااااااااات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or