BaziCenter و پروژه Folding@Home

اين كار براي بنده Fun نيست و اگر هميشه به اينترنت دسترسي داشتم اكثر مواقع در حال كار بودم.

همونطور که در صفحه‌ی اول تاپیک توضیح داده شده برای کار کردن نیازی نیست به اینترنت متصل باشید. شما هر وقت یک Work Unit رو تموم کردی به اینترنت متصل میشی، اطلاعات رو میفرستی و اطلاعات جدید رو دریافت میکنی. همین

-----

منم از دیروز دوباره folding رو شروع کردم و ادامه خواهم داد.
بقیه‌ی دوستان هم در صورت تمایل و امکان حتما ادامه بدن

سلام . :love:

از اينكه بزرگان و اساتيد عزيز از جمله آقا بهزاد و Wakashizuma جان بعد از مدتها به اين تاپيك سر زدند و تذكراتي دادند خيلي خيلي ممنونم ... باور كنيد اگر بحث يا انتقادي هم مطرح ميشه فقط از روي دلسوزيه و من هم مثل همه دوستان آرزو دارم كه انشاا... زماني BaziCenter در صدر اينگونه جداول قرار بگيره ...
اما حقيقتاً كم كاري اكثر دوستان قابل انكار نيست ...

در ضمن هنوز كسي جواب سوال منو نداده :

چطوري ميشه CPU Usage برنامه رو 100% كرد ؟ آخه حتي وقتي كه Priority برنامه رو RealTime ميكنم بازم CPU Usage روي 50% ميمونه !؟!؟!؟ خواهشن جواب بديد !

سلام ...

يكي از دوستان سوال كرده بودند كه نسخه اي كه من دانلود كردم چيه ... من از قسمت Recomended نسخه 5.04 و OnlyConsole رو Download كردم ... خواهشن يه نفر جواب بده ... !

سلام ...

يكي از دوستان سوال كرده بودند كه نسخه اي كه من دانلود كردم چيه ... من از قسمت Recomended نسخه 5.04 و OnlyConsole رو Download كردم ... خواهشن يه نفر جواب بده ... !
در اين مورد بنده اطلاعاتي ندارم. ببخشيد كه در اين مورد نميتوانم كمكي به شما بكنم.

سلام
من نسخه 5.3 رو دانلود کردم.
آیا این ورژن ها با هم فرق دارن یا فرق نمیکنه کدوم رو دانلود کنیم آخه من دو تا دیگه رو دانلود کردم ولی نصب نشد الان هم دارم با همین ورژن یه پروژه رو کامل میکنم ولی خیلی طول می کشه.:(

سلام.
من هم امروز شروع کردم. از همین تیم نامبر سایت بی سی استفاده کردم. تا حالا هم 1 یونیت تموم کردم.
شناسم هم همین شناسه ی سایت هست.

سلام .

سلام
من نسخه 5.3 رو دانلود کردم.
آیا این ورژن ها با هم فرق دارن یا فرق نمیکنه کدوم رو دانلود کنیم آخه من دو تا دیگه رو دانلود کردم ولی نصب نشد الان هم دارم با همین ورژن یه پروژه رو کامل میکنم ولی خیلی طول می کشه.

بله ... متاسفانه در حالت عادي اتمام پروژه خيلي طول مي كشد . اما شما مي توانيد با اين روش سرعت اتمام پروژه رو به حداكثر برسانيد :
بعد از اجراي برنامه با استفاده از سه كليد Ctrl + Alt + Del برنامه Windows Task Manager رو اجرا كن و به قسمت Processes برو و از ليست Image Name بر روي FahCore_81.exe راست كليك كن و از منوي ظاهر شده و قسمت Set Priority رتبه High رو انتخاب كن .

شايد از نگارش اين قسمت تعجب كنيد ، اما اين موضوع به علت اينه كه فكر كردم شايد دوست عزيزمون mamf راحت تر بتونه اين متن رو بخونه ، چون فكر كردم شايد ايشون انگليسي زبان باشن ...
در ضمن mamf عزيز ، از راهنمايي شما خيلي ممنوم . :love:

دوستان من متوجه شدم كه برنامه Folding@Home هنگام اجرا در سيستم هاي مبنتي بر CPU هاي دو هسته اي تنها از يك هسته استفاده ميكند .
آيا راهي وجود دارد كه اين برنامه از دو هسته CPU براي پردازش 100% استفاده كند ؟

mamf عزيز . شما English تايپ كن ! ممنون . ;)

-----------------------------------------------------------------

متاسفانه اساتيد گرامي از جمله Wakashizuma عزيز كه فكر ميكنم در مورد اين سوالات خيلي ميتونن كمك كنن خيلي كم به اين تاپيك سر ميزينن . اين بر خلاف صحبت قبلي ايشون مبني بر دليل ايجاد اين تاپيك به وسيله ايشونه . خواهشاً بيشتر به سوالات توجه كنيد ... ممنون .

سلام...
متشکرم ولی تایپ English مخالف قوانین می باشد... استفاده از دو هسته و یا چهار هسته براحتی و با استفاده از کلاینتهای SMP میسر بوده و بالاترین امتیاز WU متعلق به این دسته می باشد. اطلاعات بیشتر و لینک بارگذاری کلاینتهای SMP در زیر ذکر شده است. مصرف انرژی و گرمای زیاد تولید شده از معایب این روش برای CPU های مرتبط و PS3 می باشد. مراقب تهویه سیستمهای خود باشید تا در راه خیر سیستم خود را از بین نبرید...

حق با شماست ، ممنونم و چشم . راستي من العان در حال انجام يك پروژه هستم و 75% اون رو انجام دادم. اگر از اين كلاينت ها كه مخصوص CPU هاي دو هسته اي هستند استفاده كنم آيا آن پروژه از بين ميرود ؟
ممونم .

سلام...
با توجه به اینکه WU شما در کمتر از ۱۲ ساعت به اتمام می رسد بهتر است صبر کنید و در نظر داشته باشید که پروژه های اختصاص داده شده به کلاینتهای SMP متفاوت می باشند... و احتمالا انجام اینکار در این مرحله عملی و منطقی نمی باشد...
در هر صورت اگر قصد انجام اینکار را داشتید حتما بعد از متوقف نمودن کلاینت قدیمی و قبل از اجرا نمودن کلاینت جدید از کل فولدر مورد نظر یک نسخه پشتیبان تهیه نمایید...

سلام ... :biggrin1:

چشم ... طبق فرموده شما عمل ميكنم . در ضمن WU هاي من در 12 ساعت به اتمام نمي رسند . بلكه زمان بسيار بيشتري ( تقريباً 48 ساعت ) به طول مي انجامند . آيا اشكالي وجود دارد ؟
راستي مدل CPU من AMD AthlonFX62 ميباشد و سيستم من مجهز به 2.5GB RAM است . نتيجتاً مشكل از سيستم نيست . آيا برنامه مشكل دارد ؟
يك سوال ديگر : آيا WU هاي SMP سنگين تر هستند ؟ اگر CPU به طور مداوم به پردازش آنها بپردازد ، با توجه به اينكه شما فرموديد موجب ايجاد حرارت بيشتر در CPU هاي Dual Core مي شوند ، براي آنها مشكل ايجاد نميكنند . منظور من ايجاد مشكل در نتيجه حرارت بالا نيست ! بلكه ايجاد مشكل به دليل كار سخت مداوم مي باشد .

بسيار ممنونم . :love:

mamf عزيز از راهنمايي شما بسيار بسيار تشكر ميكنم . واقعاً كمك زيادي به اين پروژه فرموديد .

و اینکه سخت است این نوشتار پارسی... کلیله و دمنه ام آرزوست... یعنی i am dead already, please help پس اگر دیر جواب دادم به دل نگیرید و وانفسا نگویید... or نکنید... نمی دانم کدام درست است.

همين كه به سوالات دوستان جواب ميدهيد از شما خيلي خيلي ممنونيم . در ضمن اين موضوع براي خود فارسي زبانان برعكس است ... يعني : سخت است كليله و دمنه ... فارسي Street Talking ام آرزوست !!!
متاسفانه مشكل اصلي ، شيوه آموزش زبان هاي خارجي در كشورهاست ... منظورم اين است كه كشورهاي مخطلف براي آموزش زبان كشورهاي ديگر بسيار خشك و سنتي و منسوخ شده عمل مي نمايند ... مثلاً آموزش زبان انگليسي در مدارس ايران يا آموزش زبان فارسي در دانشگاه هاي كشورهاي انگليسي زبان ... در كل بهترين راه براي آموزش زبان ، زندگي كردن در كشوري است كه ميخواهيد زبانشان را فرابگيريد . البته عضويت شما در اين سايت نيز به روند كمك بسياري خواهد كرد .
اما خيلي براي من جالب است كه شما اينچنين زيبا ، فارسي Type ميكنيد . زبان فارسي زبان شيرين و زيباييست و با كمي تمرين به آن مسلط خواهيد شد .

-----------------------------------------------------------------------------

راستي سوال ديگري داشتم :
در بخشي از Q&A سايت Folding@Home نوشته شده بود كه كلاينت هاي SMP براي CPU هاي چهار هسته اي طراحي و بهينه سازي شده اند و استفاده از آنها بر روي CPU هاي دو هسته اي در مواردي با مشكلات جدي همراه بوده است و استفاده از آنها بر روي اين قبيل CPU ها پيشنهاد نميشود .
آيا من منظور آن بخش را درست متوجه شده ام و چنين موضوعي درست است ؟ اگر جواب مثبت است ، چه مشكلاتي وجود داشته است ؟
در ضمن متاسفانه من PS3 در اختيار ندارم . آيا اين برنامه براي XBOX 360 توليد نمي شود ؟

از توجه شما بسيار بسيار ممنون و متشكرم ...:love:

سلام،
مي بينم که فعاليت بچه ها تقريبا به صفر رسيده...
دوستان قديمي اين کار چرا کار رو متوقف کرديد ؟
فکر کنم تعداد اونايي که تو امضاشون از اين تاپيک حمايت کردن کمتر از CPU هاي فعال گروه تو 50 روز گذشته باشه...
اينطوري رغبت من يا بچه هاي ديگه براي روشن گذاشتن 24 ساعته ي PC کم ميشه:cheesygri
موفق باشيد...

tcert.php

تيم بازيسنتر با همت دوستان جز 10000 تا تيم اول شده البته دقيق ترش 7000 و خورده اييه....
همين جا از تمامي دوستان تشکر ميکنم و بهشون خسته نباشيد ميگم
به اميد اينکه جز 1000 تا ي اول بشيم.​

سلام به همه دوستان

من هم دوست دارم در این کار مشارکت کوچیکی داشته باشم .

فقط چندتا سوال دارم

من ورژن Folding@Home503.EXE رو دارم دانلود میکنم
آیا این ورژن مناسبی هستش .

سرویس اینترنت من محدود هستش و در خرمشهر زندگی میکنم که برای سیند و رسیو هزینه خیلی زیادی رو باید پرداخت

خواستم بدونم میزران حجم دریافت اطلاعات جدید و ارسال اطلاعات پردازش شده چقدر هستش .
البته در هر نوبت .

توی قسمت ID شماره تیم بازی سنتر رو وارد کردم نباید اسم تیم رو خودش بزنه .؟

این کار تا کی ادامه داره آیا فقط روی همین یک موضوع کار میشه

آیا تیکه عملیاتی که برای من ارسال میشه برای بقیه اعضا هم ارسال میشه
یعنی مشترک هستش .

چرا اسم من توی لیست نیستش .؟
http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=teampage&teamnum=66544

تا بعد حق نگهدار

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or