سلام .
mamf عزيز از راهنمايي شما بسيار بسيار تشكر ميكنم . واقعاً كمك زيادي به اين پروژه فرموديد .
و اینکه سخت است این نوشتار پارسی... کلیله و دمنه ام آرزوست... یعنی i am dead already, please help پس اگر دیر جواب دادم به دل نگیرید و وانفسا نگویید... or نکنید... نمی دانم کدام درست است.
همين كه به سوالات دوستان جواب ميدهيد از شما خيلي خيلي ممنونيم . در ضمن اين موضوع براي خود فارسي زبانان برعكس است ... يعني : سخت است كليله و دمنه ... فارسي Street Talking ام آرزوست !!!
متاسفانه مشكل اصلي ، شيوه آموزش زبان هاي خارجي در كشورهاست ... منظورم اين است كه كشورهاي مخطلف براي آموزش زبان كشورهاي ديگر بسيار خشك و سنتي و منسوخ شده عمل مي نمايند ... مثلاً آموزش زبان انگليسي در مدارس ايران يا آموزش زبان فارسي در دانشگاه هاي كشورهاي انگليسي زبان ... در كل بهترين راه براي آموزش زبان ، زندگي كردن در كشوري است كه ميخواهيد زبانشان را فرابگيريد . البته عضويت شما در اين سايت نيز به روند كمك بسياري خواهد كرد .
اما خيلي براي من جالب است كه شما اينچنين زيبا ، فارسي Type ميكنيد . زبان فارسي زبان شيرين و زيباييست و با كمي تمرين به آن مسلط خواهيد شد .
-----------------------------------------------------------------------------
راستي سوال ديگري داشتم :
در بخشي از Q&A سايت Folding@Home نوشته شده بود كه كلاينت هاي SMP براي CPU هاي چهار هسته اي طراحي و بهينه سازي شده اند و استفاده از آنها بر روي CPU هاي دو هسته اي در مواردي با مشكلات جدي همراه بوده است و استفاده از آنها بر روي اين قبيل CPU ها پيشنهاد نميشود .
آيا من منظور آن بخش را درست متوجه شده ام و چنين موضوعي درست است ؟ اگر جواب مثبت است ، چه مشكلاتي وجود داشته است ؟
در ضمن متاسفانه من PS3 در اختيار ندارم . آيا اين برنامه براي XBOX 360 توليد نمي شود ؟
از توجه شما بسيار بسيار ممنون و متشكرم ...