BaziCenter و پروژه Folding@Home

من اسمم رو دادم با Team Code صحيح ولي اسمم تو ليست نيست !!!
آخرين رده بندي :
BaziCenter : 8593
ايا تا حالا WU كامل شده كه اطلاعات فرستاده باشه؟ چند WU انجام داديد؟
من يادم هست كه اسمم توي ليست نبود تا موقعي كه اولين WU كامل شد.

سلام
نمی خواهم بحث راه بیاندازم و کلا با کارهای علمی موافقم. ولی من به عنوان کسی که 4 کلمه اقتصاد خونده هر چی فکر می کنم مزیتی در این کار نمی بینم.
ما یک PS3 می خریم ( پولی که در جیب sony می رود )
ما به ابنترنت وصل می شویم ( باز هم پولی که به دیگران می رسد )
ما در یک پروژه علمی متعلق به دانشگاه اسنفورد شرکت می کنیم ( کمک به تحقیقات دانشگاهی که کشورش ما را تحریم می کند )
نهایتا اگر این پروژه به پایان برسد و نتایجی داشته باشد چی گیره ما می آید 1- اگر دارو یا هر چیز دیگری از این نتایج بدست بی آید باید پول هنگفتی خرج کنید تا آن را بخرید 2- این بدین شرط است که جزو موارد تحریم آمریکا قرار نگیرد و گرنه حتی دوایش را هم به ازای پول به ما نمی دهند 3- آیا به یک شرکت ایرانی یک دانشگاه ایرانی هم اجازه استفاده از این سیستم را می دهند که برای انجام تحقیقاتش از آن استفاده کند ( من نمی دانم ولی بنابر چیزی که تا کنون بوده خیر ) ؟
حالا سوال من از شما اینه، که فرض کنیم شما الان اول شدید. حداقل به خود شما به خاطر کمک های انسان دوستانه تان چیزی می دهند. پولی ، مدال افتخاری یا حداقل بعدا می گویند مردم ایران در این کار تحقیقاتی شرکت کردند یا اینکه بعد از پایان تحقیقات اسم شما را از لیست پاک می کنند و محلتون هم نمی گذارند ( روز از نو روزی از نو ) و بعد منتظر یک فیلم 300 دیگری باشید که در جواب کمکتان دریافت کنید.

سلام
نمی خواهم بحث راه بیاندازم و کلا با کارهای علمی موافقم. ولی من به عنوان کسی که 4 کلمه اقتصاد خونده هر چی فکر می کنم مزیتی در این کار نمی بینم.
ما در یک پروژه علمی متعلق به دانشگاه اسنفورد شرکت می کنیم ( کمک به تحقیقات دانشگاهی که کشورش ما را تحریم می کند )
نهایتا اگر این پروژه به پایان برسد و نتایجی داشته باشد چی گیره ما می آید 1- اگر دارو یا هر چیز دیگری از این نتایج بدست بی آید باید پول هنگفتی خرج کنید تا آن را بخرید 2- این بدین شرط است که جزو موارد تحریم آمریکا قرار نگیرد و گرنه حتی دوایش را هم به ازای پول به ما نمی دهند 3- آیا به یک شرکت ایرانی یک دانشگاه ایرانی هم اجازه استفاده از این سیستم را می دهند که برای انجام تحقیقاتش از آن استفاده کند ( من نمی دانم ولی بنابر چیزی که تا کنون بوده خیر ) ؟
حالا سوال من از شما اینه، که فرض کنیم شما الان اول شدید. حداقل به خود شما به خاطر کمک های انسان دوستانه تان چیزی می دهند. پولی ، مدال افتخاری یا حداقل بعدا می گویند مردم ایران در این کار تحقیقاتی شرکت کردند یا اینکه بعد از پایان تحقیقات اسم شما را از لیست پاک می کنند و محلتون هم نمی گذارند ( روز از نو روزی از نو ) و بعد منتظر یک فیلم 300 دیگری باشید که در جواب کمکتان دریافت کنید.
چقدر بدبين ...
به نظر من شما نبايد به فکر منافع خودت باشي ... هدف از شرکت تو اين محاسبات بشريته ... فقط ما نيستيم ... مگه مردم آمريکا چه گناهي کردن که بايد از تا خوردگي پروتئين بميرن !!؟؟
واقعا اگر 1000 آمريکايي بخاطر همچين بيماري هايي بميرند شما مي گي : تا شما باشيد 300 رو نسازيد !! ... من که هم خودم عضو شدم هم نوت بوکم رو عضو کردم هم تو شرکت همه ي بچه ها رو راضي کردم هم با کامپيوتر هاي خونه و هم با کامپيوتر هاي شرکت عضو شن ... به اميد روزي که شخصيت ايراني از خودپسندي در بياد ...
آخرين رتبه :
BC : 8600
اگه تعداد کاربراي گروه زياد بشه سرعت پيشرفت هم زياد ميشه ... مثلا گروه گوگل که اوله الان 2000 عضو داره ;)

موافقم و تشکر می کنم اما...​

۱- هدف "اول" بودن نیست و نباید باشد -IMHO- و من شخصا این کار را هر شب "یکبار" از ساعت ۱۱ شروع می کنم که بر اساس WU اختصاصی بین ۶ تا ۹ ساعت طول می کشد که در زمان کم باری مصرف برق بوده و کمترین سربار مالی را برای من و احتمالا کشور دارد.
۲- هدف من از انجام اینکار وجود بیماری پارکینسون در یکی از عزیزانم می باشد.
۳- و به دلیل ساکن بودن آن عزیز در ایران و علاقه شخصی به گیم -با اینکه احتمالا برای اینکار پیر شده ام :blushing: - ترجیح بر اینست که فعلا در یک تیم ایرانی باشم.
۴- شخصا ترجیح می دهم که به جای انجام ندادن کاری از طریق فرومهای رسمی و غیر رسمی این پروژه مواردی را که احساس می کنم منصفانه نمی باشد در قالب اعتراض شخصی و عمومی اعلام نمایم.
۵- با عرض پوزش از اینکه گرفتاری روزانه مجالی برای صحبت بیشتر باقی نمی گذارد...
۶- و در اخر دو لینک از وبلاگ یکی از دوستان در مورد فیلم ۳۰۰ جهت شفاف نمودن نظر من از فیلم مورد بحث...
http://freview.blogspot.com/2007/02/blog-post_5155.html
http://freview.blogspot.com/2007/04/300-after-watch-75.html
مجددا سلام
امیدوارم خداوند همه بیماران را شفا دهد. و شما هم در کارتان موفق باشید.
قصدم مخالفت با پیشرفت علم نبود. اگر اطمینان دارید که اینکار منافعی برای مردم و خودتان دارد به تلاشتان ادامه دهید.
برایتان آرزوی موفقیت دارم.

سلام
سلام

شما هرکاری که میکنی نباید پولی در جیب منو شما بره که تا اون کار مفید باشه.....
در مورد اون دانشگاه هم شما اول باید علم رو از سیاست جدا کنی و اجازه ندی که عقیده های علمیت مانعی برای پیشرفت علم بشه.
در مورد اون کشور هم اول بهتره از خودمون سوال کنیم که چرا اون کشور مارو تحریم کرد؟
کشوری که در هرفرصتی مرگشو میخویم و از هیچ فرصتی برای توهین کردن بهش استفاده میکنیم نباید ازش توقع داشته باشیم بیاد دوست ما باشه. اگه دوست داریم رفتار کسی با ما عوض بشه اول بهتره خودمون عوض شیم.
اون دانشگاه هم صدها مقاله علمی منتشر کرده که به پیشرفت علم و بهبود زندگی ما کمک کرده و جان بسیاری از افراد رو نجات داده با جلو بردن علم پزشکی
شما خودتو جای کسایی بزار که درمانی برای بیماریشون نیست انوقت ارزش این تلاش های علمی رو میفهمی....;)

بهتر نیست وقتی که پای کار مفیدی به میان میاد و هدف نجات دادن جون بقیه هست (که خیلی هاشون میتونن از هموطنای خودت باشن) دست از دادن پیام سیاسی برداریم؟
این پیام های سیاسی اگه کارساز بود الان کشور ما اباد تر بود.

این هم از اون ویژگی های فرهنگی ماست که برای هرکاری اول نفع شخصی و سودجویی برامون مهمه.
در مورد فیلم هم اون کشور یک کشور ازادیه که هر شخصی میتونه توش هر فیلمی با هر عقیده ایی بسازه و دولت درش دخالنی نمیکنه و اون فیلمی که شما اسم بردی نه توسط دولتش تولید شده نه دولتش دخالتی در ساختش داشته. بارها هم توش فیلم ساخته شده که خیلی سخت رییس جمهور اون کشور رو مورد انتقاد قرار داده و اون جا هم کسی جلوشو نگرفته. مقایسه کن این امر با خودمون که به طور رسمی خواهان مرگ اون کشور در هر فرصتیم و این خواسته رو با صدای بلند اعلام میکنیم......

بجه هایی که اینجا دارن به این پروژه کمک میکنن نیازی به جایزه مالی یا بودن اسمشون روی مجله ندارن که بخاطرش وارد اینکار شده باشن. اون رضایت درونی که این تلاش ناچیز ما ممکنه یک انسانی رو در اینده شاد کنه از هر جایزه ایی بالاتره....

بهرحال موفق باشی دوست عزیز ;)

درود.
دوستان چرا فعاليتي نميكنند. مدت زبادي است كه پيشرفتمون بسيار كند شده. هنگامي كه بنده وارد اين گروه شدم نفر هجدهم بودم اما در حال حاظر نفر سوم هستم با اينكه بسيار كم فعاليت ميكنم.
لطف كنيد بيشتر فعاليت كنيد. اگر پيشرفتي در اين گروه وجود نداشته باشه فعاليت بنده در اين گروه بي فايده است و در اين صورت ترك كردن اين گروه گزينه بهتري است.
لطفا بيشتر تلاش كنيد.
با تشكر

حيف ... حيف ... حيف

درود.
دوستان چرا فعاليتي نميكنند. مدت زبادي است كه پيشرفتمون بسيار كند شده. هنگامي كه بنده وارد اين گروه شدم نفر هجدهم بودم اما در حال حاظر نفر سوم هستم با اينكه بسيار كم فعاليت ميكنم.
لطف كنيد بيشتر فعاليت كنيد. اگر پيشرفتي در اين گروه وجود نداشته باشه فعاليت بنده در اين گروه بي فايده است و در اين صورت ترك كردن اين گروه گزينه بهتري است.
لطفا بيشتر تلاش كنيد.
با تشكر

سلام . :love:

منم با دوستمون موافقم ... از وضعيت تاپيك مشخصه كه ديگه كسي به اين موضوع اهميتي نميده و مثل اينكه بعضيا تحت تاثير جو قرار گرفتن و به هيجان موقتي مبطلا شدن ... دقيقاً همون چيزي كه يك گروه رو سريعاً شكل ميده و شريعآً متلاشي ميكنه ... امتيازات هم كه چند وقتي هست دست نخورده ...
خلاصه فكر ميكنم اگه كسي هم هنوز انگيزه اي براش مونده باشه با مشاهده فعاليت ساير اعضا كلاً بي خيال ميشه ، چون تلاش يك نفر اصلاً‌ فايده نداره ...
-------------------------------
در ضمن اگه كسي هست كه هنوز به اين ماجرا اميد داره ... اين تاپيكو يه گرد گيري كنه و جواب منو بده ...
چرا برنامه Folding@Home از 100% توان CPU استفاده نميكنه ؟؟؟ هميشه فقط 50% كار ميكنه ... حتي وقتي كه اولويت پردازش رو RealTime قرار ميدم ... اگه راهي وجود داره تا اين برنامه بتونه 100% كار كنه لطفاً بگيد ... :( ممنون .

:(:(:( حيف ... حيف ... حيف :(:(:(

نخير ... مثل اينكه كلاً اين پروژه خوابيده ... اصلاً انگار نه انگار ... گفتم ديگه ، كاراي ما هميشه همين طوريه ، الكي هيجان زده ميشيم و به قول معروف جو ميگيرتمون ، اما بعد از يه مدت همه چي ميخوابه ... كلاً منطق اينجور كارا رو نداريم و هميشه احساسي عمل ميكنيم ، كلاً شعور جمعي اين كارارو نداريم ... حلا فهميدين ما چيمون از بقيه گروه ها كمتره !!! »»»» :evil: ««««

بله دوستان. بعدا بريد به دنيا بگيد ما به ايراني بودنمون افتخار ميكنيم. واقعا مسخره س. دوستان نميخوام توحين كنم اما اين يه فرصتي بود كه هركسي ميتوانست مفيد باشد. اگر يكبار با اين برنامه كار كنيد و نفرات انلاين كه در حال انجام دادن اين كار در تمام دنيا هستن رو تماشا ميكرديد ميفهميد چي ميگم. بنده خودم بخاطر نداشتن جاي مشخص هميشه جابجا ميشم اما هروقت كه دسترسي به اينترنت دارم Ps3 رو راه ميندازم. شايد هر ماه فقط پنج روز كار كنم. با اين وجود كسي نبايد باشه كه بيشتر فعاليت كنه؟
متاسفم براتون

كلاً مثل اينكه حتي كسي زحمت نگاه كردن به اين تاپيك رو هم به خودش نميده ... منو باش به كجاها فكر ميكردم ... واقعاً حيف كاربراني مثل Persian-Elohimy و ... كه مسئولانه و منطقي كارو شروع ميكنن و سعي ميكنن به كار ادامه بدن ، اما بي مسعوليتي يه عده كه فقط ادعاي اپوكوريستي دارن جلوي كارهارو صد ميكنه ... من كه تصميم گرفتم عضو گروهاي ديگه بشم و با اونا كار كنم ... وقتي فعاليت ساير گروهارو ميبينم واقعاً از وضعيت گروه بازي سنتر خجالت ميشكم ... همون بهتر اسم من وارد اون ليست نشد :( ... :( .

هميشه همين طوره ... احساسي و موقتي ... :(
----------------------------------------------------------------
Persian-Elohimy عزيز و دوست داشتني ... اگر موافقي بد نيست با هم يك گروه تشكيل بديم ... خوبيش اينه كه به كمال عمل خودمون مطمعنيم ... اصلاً‌ هم مهم نيست بين اون همه گروه و با اون همه عضو .. چشندم ميشيم ... مهم اينه كه به عنوان يك عضو جامعه جهاني كه به امكانات لازم دسترسي داره و خودشو عضو يك جامعه متمدن ميدونه به پيش برد اهداف بشر دوستانه اين قبيل موسسات كمك ميكنيم ... چون ما در مقابل داشته ها و انتخاب هاي خودمون مسعوليم ... من نميخوام از اين وسيله اي كه در اختيارم قرار داده شده فقط در راه منافع شخصي استفاده كنم ، چون اين عينه خودخواهيه ... بد نيست حالا كه امكاني براي كمك ، اون هم به صورت بين المللي به وجود اومده ، من هم سهمي در اين كار بزرگ داشته باشم ... اونم با راحتترين شيوه ممكن ... هستي ؟؟؟!!! :love::biggrin1:

سلام . :love:

منم با دوستمون موافقم ... از وضعيت تاپيك مشخصه كه ديگه كسي به اين موضوع اهميتي نميده و مثل اينكه بعضيا تحت تاثير جو قرار گرفتن و به هيجان موقتي مبطلا شدن ... دقيقاً همون چيزي كه يك گروه رو سريعاً شكل ميده و شريعآً متلاشي ميكنه ... امتيازات هم كه چند وقتي هست دست نخورده ...
خلاصه فكر ميكنم اگه كسي هم هنوز انگيزه اي براش مونده باشه با مشاهده فعاليت ساير اعضا كلاً بي خيال ميشه ، چون تلاش يك نفر اصلاً‌ فايده نداره ...
-------------------------------
در ضمن اگه كسي هست كه هنوز به اين ماجرا اميد داره ... اين تاپيكو يه گرد گيري كنه و جواب منو بده ...
چرا برنامه Folding@Home از 100% توان CPU استفاده نميكنه ؟؟؟ هميشه فقط 50% كار ميكنه ... حتي وقتي كه اولويت پردازش رو RealTime قرار ميدم ... اگه راهي وجود داره تا اين برنامه بتونه 100% كار كنه لطفاً بگيد ... :( ممنون .

:(:(:( حيف ... حيف ... حيف :(:(:(

نخير ... مثل اينكه كلاً اين پروژه خوابيده ... اصلاً انگار نه انگار ... گفتم ديگه ، كاراي ما هميشه همين طوريه ، الكي هيجان زده ميشيم و به قول معروف جو ميگيرتمون ، اما بعد از يه مدت همه چي ميخوابه ... كلاً منطق اينجور كارا رو نداريم و هميشه احساسي عمل ميكنيم ، كلاً شعور جمعي اين كارارو نداريم ... حلا فهميدين ما چيمون از بقيه گروه ها كمتره !!! »»»» :evil: ««««

بله دوستان. بعدا بريد به دنيا بگيد ما به ايراني بودنمون افتخار ميكنيم. واقعا مسخره س. دوستان نميخوام توحين كنم اما اين يه فرصتي بود كه هركسي ميتوانست مفيد باشد. اگر يكبار با اين برنامه كار كنيد و نفرات انلاين كه در حال انجام دادن اين كار در تمام دنيا هستن رو تماشا ميكرديد ميفهميد چي ميگم. بنده خودم بخاطر نداشتن جاي مشخص هميشه جابجا ميشم اما هروقت كه دسترسي به اينترنت دارم Ps3 رو راه ميندازم. شايد هر ماه فقط پنج روز كار كنم. با اين وجود كسي نبايد باشه كه بيشتر فعاليت كنه؟
متاسفم براتون

كلاً مثل اينكه حتي كسي زحمت نگاه كردن به اين تاپيك رو هم به خودش نميده ... منو باش به كجاها فكر ميكردم ... واقعاً حيف كاربراني مثل Persian-Elohimy و ... كه مسئولانه و منطقي كارو شروع ميكنن و سعي ميكنن به كار ادامه بدن ، اما بي مسعوليتي يه عده كه فقط ادعاي اپوكوريستي دارن جلوي كارهارو صد ميكنه ... من كه تصميم گرفتم عضو گروهاي ديگه بشم و با اونا كار كنم ... وقتي فعاليت ساير گروهارو ميبينم واقعاً از وضعيت گروه بازي سنتر خجالت ميشكم ... همون بهتر اسم من وارد اون ليست نشد :( ... :( .

هميشه همين طوره ... احساسي و موقتي ... :(
----------------------------------------------------------------
Persian-Elohimy عزيز و دوست داشتني ... اگر موافقي بد نيست با هم يك گروه تشكيل بديم ... خوبيش اينه كه به كمال عمل خودمون مطمعنيم ... اصلاً‌ هم مهم نيست بين اون همه گروه و با اون همه عضو .. چشندم ميشيم ... مهم اينه كه به عنوان يك عضو جامعه جهاني كه به امكانات لازم دسترسي داره و خودشو عضو يك جامعه متمدن ميدونه به پيش برد اهداف بشر دوستانه اين قبيل موسسات كمك ميكنيم ... چون ما در مقابل داشته ها و انتخاب هاي خودمون مسعوليم ... من نميخوام از اين وسيله اي كه در اختيارم قرار داده شده فقط در راه منافع شخصي استفاده كنم ، چون اين عينه خودخواهيه ... بد نيست حالا كه امكاني براي كمك ، اون هم به صورت بين المللي به وجود اومده ، من هم سهمي در اين كار بزرگ داشته باشم ... اونم با راحتترين شيوه ممكن ... هستي ؟؟؟!!! :love::biggrin1:

درود.
لطفا بيشتر تلاش كنيد.
با تشكر

سلام
اول اینکه یک خسته نباشید به همه کسایی که توی این کار شریک هستن و دارن فعالیت میکنن.;)
مطلب دوم اینکه حالا خودتونو کنترل کنین عصبی نشین ;)
این تاپیک برای این هست که اگه بچه ها مشکلی توی این کار دارن بیان اینجا بگن که بقیه کمکش کنن و البته اعلام کردن امتیازمون هرچند وقت یکبار
برای همین بحث زیادی توی این تاپیک صورت نمیگیره چون چیزی نیست که بخوایم دربارش بحث کنیم غیر از بالابردن امتیازمون
در مورد اینکه توی کار گروهی زیاد هنوز موفق نیستیم موافقم باهاتون اما یک مشکل دیگه که داریم این هست که کم صبریم. شما انتظار نداشته باشین که تعداد نفرات فعال ما یک شبه مثل سایت Engadget بشه! همینطور که زمان بگزره به تدریج امتیاز بالا میره و تعداد نفرات هم بیشتر میشه.
ما که با کسی مسابقه نداریم پس راحت و ریلکس کار رو انجام میدیم. اون دوستانی که به این کار علاقه مندن به بالا بردن امتیاز کمک کنن. بقیه هم اگه نیستن اینجا دلیل نیست که دوست ندارن کاری انجام بدن ممکنه گرفتاری ها دیگه دارن که باعث میشه نتونن توی این کار شرکت کنن.
این کار برای fun هستش.

درود بر دوستان.
بايد بگم بنده كه از كم كار بودن بچه ها انتقاد داشتم دليل بر پايين بودن امتيازات گروه نبود. امتيازات براي بنده مهم نيست. مهم مفيد بودن است.
من از دوستان انتظار ندارم كه هميشه در حال كار باشند فقط دوست دارم كه اگر كساني هستند كه امكانات كمك به پيشرفت در اين كار را دارند بي كار نمانند حتي اگر در گروه ديگري باشد. اگر بنده منظور خود را بد به شما رسانده ام طلب پوزش ميكنم. در ضمن اين كار براي بنده Fun نيست و اگر هميشه به اينترنت دسترسي داشتم اكثر مواقع در حال كار بودم.
M8CRX عزيز. در مورد ساختن گروه جديد با شما موافق نيستم چرا كه رطبه گروه براي بنده مهم نيست و لزومي در اينكار نميبينم شما هم ميتوانيد با ما همراه شويد تا باهم به پيشرفت اين پروژه كمك كنيم.
از جناب Wakashizuma و تمام دوستان تشكر ميكنم.
شاد باشيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or