nima saifi
کاربر سایت
اگه نرم افزار ران میشه مشکل از فایلتون باید باشهآقا فال اوت 3 و ماین کرفت هر کاری می کنم ارور Instalation stop میده !!!! کار خاصی باید کرد ؟ تنظیم خاصی داره ؟
فایل ها رو دسک تاپن ، ران اس ادمینه ، تمام نرم افزارها نصبن ، اسکایپ هم ندارم ولی نمیشه که نمیشه !!!
HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
اقا یکی بیاد راهنمایی درست کنه لطفا نه الکیاگه نرم افزار ران میشه مشکل از فایلتون باید باشه
آقا فال اوت 3 و ماین کرفت هر کاری می کنم ارور Instalation stop میده !!!! کار خاصی باید کرد ؟ تنظیم خاصی داره ؟
فایل ها رو دسک تاپن ، ران اس ادمینه ، تمام نرم افزارها نصبن ، اسکایپ هم ندارم ولی نمیشه که نمیشه !!!
HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
نیما جان چک کن ببین اگه آپدیت داده باشه انتقال نمیده
يعني يكي بلد نيست������
من وقتی لن رو از XBOX به لب تاب وصل میکنم و میخوام از طریق این روش به لایو وصل شم و لینک رو استخراج کنم این ارور رو میده یعنی DNSسوالتون رو تو این تاپیک مطرح کنید فکر کنم زودتر به جواب برسید :
http://forum.bazicenter.com/thread77453/page719/
اطفا اگه میشه جوابه منم بدبد همه چیو طبق ویدیو میرم و dns هم auto میزارم ولی تو xbox میزنه dns not resolving باید چیکار کنم الان من دیتا بازی بتل هم دانلود کردم ولی به خاطر این مشکل نمیتونم بریزمفقط با خود Bay Life باید به کنسول انتفال بدید
اطفا اگه میشه جوابه منم بدبد همه چیو طبق ویدیو میرم و dns هم auto میزارم ولی تو xbox میزنه dns not resolving باید چیکار کنم الان من دیتا بازی بتل هم دانلود کردم ولی به خاطر این مشکل نمیتونم بریزم
همه راه هارو درست انجام دادم فکر کنم همین فایر واله الان من چجوری خاموش کنم لب تابم انتی ویروس ندارهشما کنسولت اینترنت نداره
یا مراحل راه اندازی رو به درستی انجام نمی دی یا Antivrius/Firewall ات داره جلوش رو می گیره
همه راه هارو درست انجام دادم فکر کنم همین فایر واله الان من چجوری خاموش کنم لب تابم انتی ویروس نداره
همه چیو خاموش کردم ولی باز اینجوری میشه الان کلا سیم رو از ادابتور کشیدم و برق قطع شد به xbox بعد چند دقیقه روشن کردم وصل شد به لایو ولی بعد 30 ثانیه قطع شدControl Pane; -> Windows Firewall
از اونجا خاموشش کنید