PAYDAY
کاربر سایت
همه راه هارو درست انجام دادم فکر کنم همین فایر واله الان من چجوری خاموش کنم لب تابم انتی ویروس ندارهشما کنسولت اینترنت نداره
یا مراحل راه اندازی رو به درستی انجام نمی دی یا Antivrius/Firewall ات داره جلوش رو می گیره
همه راه هارو درست انجام دادم فکر کنم همین فایر واله الان من چجوری خاموش کنم لب تابم انتی ویروس ندارهشما کنسولت اینترنت نداره
یا مراحل راه اندازی رو به درستی انجام نمی دی یا Antivrius/Firewall ات داره جلوش رو می گیره
همه راه هارو درست انجام دادم فکر کنم همین فایر واله الان من چجوری خاموش کنم لب تابم انتی ویروس نداره
همه چیو خاموش کردم ولی باز اینجوری میشه الان کلا سیم رو از ادابتور کشیدم و برق قطع شد به xbox بعد چند دقیقه روشن کردم وصل شد به لایو ولی بعد 30 ثانیه قطع شدControl Pane; -> Windows Firewall
از اونجا خاموشش کنید
داداش منم همین مشکل رو داشتم ، کسی راهنمایی نکرد ، فهمیدی به ماهم بگو !!!!با سلام
من تمامی مراحل رو درست انجام دادم و لینک رو خودم استخراج کرده و دانلود کردم
الان وقتی با برنامه Bay Life Revolt فایل دانلود شده رو Browse کرده و استارت می کنم تو دستگاه installing صفر درصد مونده و مثل اینکه دوباره از اینترنت دانلود می کنه
مشکل چیه
داداش منم همین مشکل رو داشتم ، کسی راهنمایی نکرد ، فهمیدی به ماهم بگو !!!!
چه بازی؟لینک دانلودود 40 بار گرفتم ، 300 گیگ هم الکی دیتا دانلود کردیم رفت !!!
نشد که نشد ، رفیقم تا 30% میره استاپ میده واسه من همون اول !!!
نشد دیگه ، کلا ما عادت داریم رایگان چیزی نگرفتیم تا حلا ؛ اصلا پول ندم نمیشه خدایی !!!!
سلام
میشه یکی منو راهنمایی کنه بگه این دو تا file با چه برنامه ای باید باز کنمBay Life_Revolt V1-1 M2 VM وBay Life_Revolt V1-1 VM.
تا اونجایی که من فهمیدم باید با VMware workshop باز کرد ولی هر چی search زدم دیدم پولی .با trail این برنامه کارمون راه میوفته یا باید حتما full version باشه
مرسی .اگه امکانش هست لینکش وبزارین.VMware Workstation
کرکشم توی اینترنت هست