Bay Life: Revolt

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من لینک بازی رو با برنامه گرفتم و فایل رو دان کردم و به برنامه دادم اما همچنان بازی از نت دان میشه....بازی رو تو هارد اکترنال ریختم اما تا کپی تو دستگاه رو شرو میکنه stop میخوره
میشه راهنمایی کنین علت چیه؟!!!!!!؟

دوستان سلام خسته نباشید
چقدر تایپیک ایکس باکس سوتو کوره
یه سوال دارم
من بازی اکانتی ریختم رو دستگاه ولی اپدیتهای مخصوص وان ایکس رو طرف نریخته
حالا اگر من خوده دیتاهایی ک مخصوص وان ایکس هست ( همون تک پارتیای مخصوص خودش ) رو بریزم رو هارد اکسترنال و بریزم رو دستگاه بازم احتیاج به اینترنت داره ؟

سلام. دوستان یه سوال داشتم. در توضیحات استفاده از این برنامه نوشته شده : دو کارت شبکه، یکی به صورت کابل و یکی دیگر به صورت کابل یا وایرلس . من دو تا مودم دارم میتونم از این دو بجای کارت شبکه استفاده کنم؟؟ من زیاد در این مورد علم ندارم اگر کسی میدونه کمکم کنه و در این مورد راهنمایی کنه

سلام. دوستان یه سوال داشتم. در توضیحات استفاده از این برنامه نوشته شده : دو کارت شبکه، یکی به صورت کابل و یکی دیگر به صورت کابل یا وایرلس . من دو تا مودم دارم میتونم از این دو بجای کارت شبکه استفاده کنم؟؟ من زیاد در این مورد علم ندارم اگر کسی میدونه کمکم کنه و در این مورد راهنمایی کنه
دوست عزیز باید 2 تاکارت شبکه داشته باشی نه مودم اضافه یه مودم وایرلس یا معمولی کافیه

دوستان یه سوال
من متوجه قسمت اول نشدم الان من باید یه کابل کت رو از xbox مستقیم به لپ تاپ وصل کنم و نت رو از وایرلس مودم adsl برای xbox و لپتاپ بگیرم یا نه یه کابل از xbox به مودم adsl وصل کنم یه کابل هم از لپ تاپ به adsl ????

درود دوستان گرامی این تاپیک فعال نیست ؟
من مشکلی دارم سرعت دانلودم با هر دی ان اسی روی ایکس باکس با همراه اول ۴جی هم حتی زیر یک مگ است بدرد نمیخوره درحالی که دانلود عادیم تا ۶ مگ هم میزنم . میخوام از این برنامه استفاده کنم ولی توضیحات گنگه مثلا همین اخرین کامنت قبل از من دقیقا سوال من رو پرسیده من هر راهی میرم لینک نیمگیرم هیچ اتفاقی نمیافته دقیقا باید اتصالات فیزیکی به چه صورت باشه چی باید به چی وصل بشه؟مثل برنامه psx helperروی پی اس باید هردو‌کنسول و پی سی روی یک مودم وصل باشن؟ یا نه باید کنسول وصل بشه به پی سی بعد پی سی با وا فای وصل بشه به مودم نفهمیدم من .بقیه راه رو میرم توی وی ام ولی لینک نمیگیرم .
۰۹۳۶۹۴۸۶۹۹۶
ممنون میشم اگر کسی کار کرده راهنمایی کنه یک رفیق گیمر دیگر رو با تشکر از شما دوستان خوب .

• Like
Reactions: Reza0017
خب یه سوال که مد نظرمه الان این نرم افزار چجوری میشه به کنسول شناخت تا بتونه فایل دانلودی که از کنسول شروع شده رو تو نرم افزار تشخیص بده این واسم مهمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or