filtrattivo
کاربر سایت
من نمی دانم برای استفاده از برنامه چه کاری باید انجام دهم. آیا میتوانی به من کمک کنی؟بله کار می کنه
اول باید طبق راهنما کار کنینسلام من طبق اموزش همه کارهارو انجام دادم و برنامه واسم استارت میشه ولی مشکلم اینه کنسول انگار که نت بهش وصل نباشه هستش ایا تنظیمات خاصی باید روی کنسول لحاظ بشه ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن
دو بار دقيقا مثل اموزش پيش رفتم برنامه نهايت راحت واسم استارت ميشهاول باید طبق راهنما کار کنین
فایروال چک کنین من واسه این کار از یه ویندورز بدون انتی ویروس استفاده میکنم
روش خوبیه
دوستان اين عكس رو ببينيددو بار دقيقا مثل اموزش پيش رفتم برنامه نهايت راحت واسم استارت ميشه
فايروال خاموشه و روي سيستم انتي ويروس ندارم
مشكلم اينه كنسولم نت بهش نميرسه نميدونم كجاي كارم ميلنگه
دوست عزیز شما باید دوتا کارت شبکه توسیستم داشته باشی یکی وایرلس یکی معمولیسلام
من فقط یه سوال برام پیش اومد شما تو تنظیمات اولیه چه چیزی رو تو بخش ای پی زدین
و اینکه کنسول رو باید چه جوری به کارت شبکه متصل کنیم ? کلا اون قسمت کارت شبکه رو نفهمیدم
ممنون
دستگاه رو از حالت instant on وردارین خاموش کنین از برق بکشین روشن کنید هیچ یوزری لاگین نکنید هیچ بازی اجرا نکنید یک یوزر بسازید لاگین کنید برنامه رو دانلود کنید و افلاین کنید ( تا قسمت یوزر تست کردم هیچ مشکلی نداشته برای دستگاه افلاین به بعد تست نکردم)سلام دوستان کسی میتونه این برنامه Simple Background Music Player رو با جدا با ریولت دانلود کنه و اینجا قرار بده ؟ 15 مگ هست
من کنسول رو آفلاین کردم بازی ریختم الان میخوام موزیک پخش کنم تو بک گراند ...
یک سوال هم که هست اینه که آیا اصلا میشه این برنامه رو با USB نصب کرد یا نه
به محض آنلاین شدن همه بازی هام میپره فقط با USB امکان نصب دارمدستگاه رو از حالت instant on وردارین خاموش کنین از برق بکشین روشن کنید هیچ یوزری لاگین نکنید هیچ بازی اجرا نکنید یک یوزر بسازید لاگین کنید برنامه رو دانلود کنید و افلاین کنید ( تا قسمت یوزر تست کردم هیچ مشکلی نداشته برای دستگاه افلاین به بعد تست نکردم)
خیر عزیز نمیپره خودم دیشب یوزر ساختم دستگاهم یک هفته پیش افلاین کرده بودمبه محض آنلاین شدن همه بازی هام میپره فقط با USB امکان نصب دارم