Bay Life: Revolt

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام خسته نباشید

من لینک دانلود فیفا 16 رو تونستم بگیرم بعد دیتاشو از تو کامپیوتر دانلود کردم ولی زمانی که میخوام دیتا رو بریزم تو کنسول برنامه byralife رو اجرا میکنم بعد تو url لینک دانلودش رو میدم بعد پاینش هم فایل دانلود شده ولی بعد که گزینه start میزنم error میده همش باید چیکار کنم؟

سلام خسته نباشید

من لینک دانلود فیفا 16 رو تونستم بگیرم بعد دیتاشو از تو کامپیوتر دانلود کردم ولی زمانی که میخوام دیتا رو بریزم تو کنسول برنامه byralife رو اجرا میکنم بعد تو url لینک دانلودش رو میدم بعد پاینش هم فایل دانلود شده ولی بعد که گزینه start میزنم error میده همش باید چیکار کنم؟

فایل رو بیارید تو دسکتاپ

آقا فال اوت 3 و ماین کرفت هر کاری می کنم ارور Instalation stop میده !!!! کار خاصی باید کرد ؟ تنظیم خاصی داره ؟
فایل ها رو دسک تاپن ، ران اس ادمینه ، تمام نرم افزارها نصبن ، اسکایپ هم ندارم ولی نمیشه که نمیشه !!!
HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

آقا فال اوت 3 و ماین کرفت هر کاری می کنم ارور Instalation stop میده !!!! کار خاصی باید کرد ؟ تنظیم خاصی داره ؟
فایل ها رو دسک تاپن ، ران اس ادمینه ، تمام نرم افزارها نصبن ، اسکایپ هم ندارم ولی نمیشه که نمیشه !!!
HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
اگه نرم افزار ران میشه مشکل از فایلتون باید باشه

چه مشکلی ؟؟ فایل رو با همین روش گرفتم دیگه !!! بعد یک فایلم نبود که 4 تا فایل مختلف بود !

- - -ویرایش - - -

اگه نرم افزار ران میشه مشکل از فایلتون باید باشه
اقا یکی بیاد راهنمایی درست کنه لطفا نه الکی
داداش فایلم کرک نیست که !!!
فایلیه که مایکروسافت رو سرورش گذاشته و من هم طبق همین آموزش دانلود کردم ! یک فایل هم نیست 4 تا فایله مختلفه ! اگر روش خاصی هست که تو آموزش گفته نشده پس می تونه فایلم ایراد داشته باشه در غیر این صورت لطفا یکی بیاد یک راهنمایی درست حسابی بکنه چون من هر کاری تو این فروم گفته شده کردم نمیشه ولی !!!!!!

نیما جان چک کن ببین اگه آپدیت داده باشه انتقال نمیده

سلام لطفا کمک کنید موقعه ای که میخوام به لایو وصل شم ارور dns میده همه چی هم درست زدم dns هم رو کنسول auto هست و رو 8.8.8.8 و 4.2.2.4 میاد

آخرین ویرایش:
نیما جان چک کن ببین اگه آپدیت داده باشه انتقال نمیده

سلام
نه آپدیت که نداده ، نشد آقا هرکاری کردیم نشد . هم من هم یکی از رفیقام با دو تا کنسول مختلف تست کردیم اون وسط نصب بهش اینستالیشن استاپ میده واسه من همون اولش !!

فقط با خود Bay Life باید به کنسول انتفال بدید
اطفا اگه میشه جوابه منم بدبد همه چیو طبق ویدیو میرم و dns هم auto میزارم ولی تو xbox میزنه dns not resolving باید چیکار کنم الان من دیتا بازی بتل هم دانلود کردم ولی به خاطر این مشکل نمیتونم بریزم

اطفا اگه میشه جوابه منم بدبد همه چیو طبق ویدیو میرم و dns هم auto میزارم ولی تو xbox میزنه dns not resolving باید چیکار کنم الان من دیتا بازی بتل هم دانلود کردم ولی به خاطر این مشکل نمیتونم بریزم

شما کنسولت اینترنت نداره
یا مراحل راه اندازی رو به درستی انجام نمی دی یا Antivrius/Firewall ات داره جلوش رو می گیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or