Bay Life: Revolt

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من یه مشکلی دارم من میخوام فقط قسمت مربوط به اپدیت بازی گیرز اف وار 1 رو دانلود کنم ولی به من لینک 44گیگی اصلی بازی رو میده!!!
چطور میتونم لینک اپدیتش رو بگیرم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوستان من یه مشکلی دارم من میخوام فقط قسمت مربوط به اپدیت بازی گیرز اف وار 1 رو دانلود کنم ولی به من لینک 44گیگی اصلی بازی رو میده!!!
چطور میتونم لینک اپدیتش رو بگیرم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با این روش تا جایی که فهمیدم نمیشه اپدیت رو جدا گرفت چون همون اپدیت مثلا اگه 5 گیگ باشه در اصل لینک خود بازیه که شما که بازی رو داری اون 5 گیگ که تغییر کرده رو دانلود میکنی ولی وقتی لینکو رو کامپیوتر میزنی کل گیمو بهت میده :D

اقا درست شد،من چون با کامپیوتر متصل بودم و یک کارت شبکه بیشتر نداشتم کار نمیکرد،من فکر میکردم با مودم روتر همچی درسته ولی اشتباه میکردم،کامپیوترتون باید حداقل ۲تا کارت شبکه لن یا یکی لن و یکی وایفا داشته باشه

سلام
من هرچی امتحان میکنم نمی تونم انتقال بدم رو کنسول.
اسکایپ ندارم
فایروال خاموشه
انتی ویروس خاموشه
run as اجرا میکنم
وقتی میخوام بزنم رو کنسول مسیر بازی که رو دسکتاپ هست رو میزنم،بعد لینک بازی.استارت که میزنم مینویسه local اما تو کنسول استاپ میشه
نکته دیگه اینکه موقع استارت دوتا فایل ایجاد میشه به اسم MW و یه فولدر به اسم baylife که بازی به اون فولدر میره
بعد استارت و ایجاد اون دوتا فایل اگه بخوام استاپ کنم یا ببندم یا دوباره برنامه رو باز کنم error میده.
تا وقتی اون دوتا فایل ایجاد شده رو پاک نکردم و بازی رو به دسکتاپ نیارم error نمیره.بعد دوباره همینا میشه هر بار
یکی هم اینکه وقی به مودم خونه وصلم لینک ها نمیاد،اصلا دستگاه نمیتونه به نت وصل شه،وقتی به مودم جیبی وصل میکنم لپ تاپ رو حل میشه

سلام
من تا الان هیچ مشکلی نداشتم و راحت بازی ها رو میریختم ولی الان موقعی که میخوام بازی رو بریزم توی کنسول این ارور رو میده:

7thy_123.jpg

چی کار باید بکنم درست شه؟(لینک بازی رو میتونم بگیرم با همین برنامه ولی موقع ریختن بازی تا استارت میزنم همین ارور رو میده)

سلام
من تا الان هیچ مشکلی نداشتم و راحت بازی ها رو میریختم ولی الان موقعی که میخوام بازی رو بریزم توی کنسول این ارور رو میده:

7thy_123.jpg

چی کار باید بکنم درست شه؟(لینک بازی رو میتونم بگیرم با همین برنامه ولی موقع ریختن بازی تا استارت میزنم همین ارور رو میده)

سلام

فایل های زیر رو از تو پوشه دانلودت پاک کن
MW.jar
mw.ini
miniweb.log
پوشه baylife

یا اینکه جای فایلت رو تغییر بده

اگه درست نشد برنامه baylife رو پاک کن دوباره نصب کن
----
لطفا پست ـتون رو از اونیکی تاپیک پاک کنید که دوبار مطرح نشده باشه مشکل

----------------------------------
از Donger عزیز طراح برنامه هم خواهش میکنم اگه میشه password میکروتیک رو قرار بده
برای یه کاری نیاز دارمش

• Like
Reactions: 863110435
س
ممکنه هاردتو بسوزونه الان بهترین روش همینه که دوسته عزیز زحمتش کشیده! فقط باید یه تاپیک درست حسابی براش بزنمیم لینکایه دانلود توش قرار بدیم بعد با این برنامه راحت به کنسول انتقال بدیم!
سلام شما از این روش استفاده میکنی؟؟
من گیج شدم راهنمایی کن

س

سلام شما از این روش استفاده میکنی؟؟
من گیج شدم راهنمایی کن
نه دیگه از این روش استفاده نمیکنم چون تا جایی که یادمه یه آپدیت میداد بازی دیگه دیتا بدردت نمیخورد انتقال نمیده این برایه قبل بود الانش نمیدونم،
من قدیم دیسکی میگرفتم از گیمش..... بعد به هارد انتقال میدادم الان جدیدا خودم دانلود میکنم.

نه دیگه از این روش استفاده نمیکنم چون تا جایی که یادمه یه آپدیت میداد بازی دیگه دیتا بدردت نمیخورد انتقال نمیده این برایه قبل بود الانش نمیدونم،
من قدیم دیسکی میگرفتم از گیمش..... بعد به هارد انتقال میدادم الان جدیدا خودم دانلود میکنم.
یعنی من دانلود کردم الکی؟؟
بازی من دمو هست نمیدونم چکار کنم خسته کرد منو
حداقل کسی درست کرده قشنگ توضیح بده ارور داد چکار کنیم

الان یک کابل از کنسول به مودم و یک کابل از سیستم به مودم یا نه ؟؟

یعنی من دانلود کردم الکی؟؟
بازی من دمو هست نمیدونم چکار کنم خسته کرد منو
حداقل کسی درست کرده قشنگ توضیح بده ارور داد چکار کنیم
داداش بنده خدا که درست توضیح داده باید خودت باهاش کار کنی تا دستت بیاد !دقت کن چی گفتم!ببین شما بازی دانلود کردی اگر بلافاصله بریزیش اوکی اما اگر آپدیت بده بازی دیگه نمیتونی انتقال بدی!قبلا اینجوری بوده جدیدش نمیدونم بهترین کار دانلود با خود کنسوله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or