با این روش تا جایی که فهمیدم نمیشه اپدیت رو جدا گرفت چون همون اپدیت مثلا اگه 5 گیگ باشه در اصل لینک خود بازیه که شما که بازی رو داری اون 5 گیگ که تغییر کرده رو دانلود میکنی ولی وقتی لینکو رو کامپیوتر میزنی کل گیمو بهت میدهدوستان من یه مشکلی دارم من میخوام فقط قسمت مربوط به اپدیت بازی گیرز اف وار 1 رو دانلود کنم ولی به من لینک 44گیگی اصلی بازی رو میده!!!
چطور میتونم لینک اپدیتش رو بگیرم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سرم سفید شد و نتونستم انجام بدم تورو خدا یکی کمک کنه.New Version
Incomming
سلام
من تا الان هیچ مشکلی نداشتم و راحت بازی ها رو میریختم ولی الان موقعی که میخوام بازی رو بریزم توی کنسول این ارور رو میده:
چی کار باید بکنم درست شه؟(لینک بازی رو میتونم بگیرم با همین برنامه ولی موقع ریختن بازی تا استارت میزنم همین ارور رو میده)
سلام شما از این روش استفاده میکنی؟؟ممکنه هاردتو بسوزونه الان بهترین روش همینه که دوسته عزیز زحمتش کشیده! فقط باید یه تاپیک درست حسابی براش بزنمیم لینکایه دانلود توش قرار بدیم بعد با این برنامه راحت به کنسول انتقال بدیم!
نه دیگه از این روش استفاده نمیکنم چون تا جایی که یادمه یه آپدیت میداد بازی دیگه دیتا بدردت نمیخورد انتقال نمیده این برایه قبل بود الانش نمیدونم،س
سلام شما از این روش استفاده میکنی؟؟
من گیج شدم راهنمایی کن
یعنی من دانلود کردم الکی؟؟نه دیگه از این روش استفاده نمیکنم چون تا جایی که یادمه یه آپدیت میداد بازی دیگه دیتا بدردت نمیخورد انتقال نمیده این برایه قبل بود الانش نمیدونم،
من قدیم دیسکی میگرفتم از گیمش..... بعد به هارد انتقال میدادم الان جدیدا خودم دانلود میکنم.
الان یک کابل از کنسول به مودم و یک کابل از سیستم به مودم یا نه ؟؟نه دیگه از این روش استفاده نمیکنم چون تا جایی که یادمه یه آپدیت میداد بازی دیگه دیتا بدردت نمیخورد انتقال نمیده این برایه قبل بود الانش نمیدونم،
من قدیم دیسکی میگرفتم از گیمش..... بعد به هارد انتقال میدادم الان جدیدا خودم دانلود میکنم.
داداش بنده خدا که درست توضیح داده باید خودت باهاش کار کنی تا دستت بیاد !دقت کن چی گفتم!ببین شما بازی دانلود کردی اگر بلافاصله بریزیش اوکی اما اگر آپدیت بده بازی دیگه نمیتونی انتقال بدی!قبلا اینجوری بوده جدیدش نمیدونم بهترین کار دانلود با خود کنسولهیعنی من دانلود کردم الکی؟؟
بازی من دمو هست نمیدونم چکار کنم خسته کرد منو
حداقل کسی درست کرده قشنگ توضیح بده ارور داد چکار کنیم