MOHSEN_PIXON1
کاربر سایت
اول یکبار چک کن ببین اسم فایلت با لینک دریافتی برابر باشه ... اگر نیست امسش رو یکی کندوستان عزیز من همه کارهایی که گفته شده رو انجام میدم تو کنسول اینترنت دارم فقط وقتی دانلود می کنم هیچ اتفاقی نمیفته اول Starting Download بعد Download Stopped میده !
کسی نظری داره که چطوری مشکل رو باید برطرف کنم ؟!
امشب هرکی به ما کمک کنه یه گیفت کارت ۱۰ دلاری مایکروسافت میدم بهش !
برادر اصلا به مرحله گرفتن لینک دانلود از برنامه نرسیدیم !اول یکبار چک کن ببین اسم فایلت با لینک دریافتی برابر باشه ... اگر نیست امسش رو یکی کن
دوم سعی کن تو هارد اکسترنال بریزی ... یکبار اینیستال استوپ میشد اینکارو کردم حل شد
لینکو نمیده؟ هیچ لینکی؟برادر اصلا به مرحله گرفتن لینک دانلود از برنامه نرسیدیم !
برنامه ران شده اینترنت شیر شده برنامه Start میخوره میرم تو کنسول اینترنت دارم ولی دانلود نمی کنه میزنه installation stopped
دیوانه شدم ! ۱۰ بار ریستارت کردم !لینکو نمیده؟ هیچ لینکی؟
بعضی اوقات کار نمیکنه
رستارت کن همه چیزو ... باید حل شه
دیوانه شدم ! ۱۰ بار ریستارت کردم !
این آیپی 192.168.100.2 همه باید این آیپی رو بدن ؟ این آیپی مال چیه ؟!
شما حتما یکجای کار رو اشتباه رفتی دوست عزیز ! من خودم هروقت بعد از مدت ها با این برنامه کار میکنم این ارور رو میده ولی با پاک کردن ماشین از دیسک و دوباره ست کردنش مشکل حل میشه ! معمولا مشکلاتی که پیش میاد هم مشکلات خیلی کوچیکی هست که ادم اصلا فکرشو نمیتونه بکنه ! مثلا اینکه ایپی رو واسه کانکشن اشتباه ست کنی ! شما با دقت از اول تنظیمات رو انجام بده ایشالا درست میشه
مشکل ریشه ای تر از این حرفاست همه حرف شمارو میزدن با تیم ویورر وصل شدن به سیستم من و دیدن واقعا چاره ای نیست.کاش سازنده این برنامه کمک میکرد واقعا نیاز دارم به این برنامه