Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

آخه يكي نيست به اينا بگه اين بازي بخش داستانيش نيازي به اين جنگولك بازي ها نداره
خيلي خسته كنندس روند بازي ! ديالوگ ها و جمع آوري مدارك بيشتر از بخش اكشنه !
من خدارو شكر بازي رو كرايه كردم ١هفته و زياد فشار مالي نمياد بهم
آنلاينش ارزش ١هفته داره :d

سلام
دقیقاً من هم در مورد بخش داستانی همین عقیده را دارم. برای Visceral که عنوان Dead Space و ساخت و سینگل پلیر فوق العاده ای بود، BF H یک فاجعه است. هیچ روحی در بخش کمپین نیست. یه چیز تکراری و .... اصلاً لغتی پیدا نمی کنم در وصف اش، اینقدری که بد هست. من هم از دو یا سه اپیزود بیشتر نتونستم بازی کنم. تا اونجایی که با قایق توی آب دنبال مدارک می گردند. یکی نیست به سازنده ها بگه از این بخش کسل کننده تر نبود بسازن؟ خودتون بازی کردید خواب تون نگرفت .
در مقایسه با بتل4 که برای بخش سینگل کلی انتقاد داشت، من شاید 10 بار روی درجه سختی های متفاوت بازی را تمام کردم و کلاً اولین بازی عمرم بود که پلاتینیوم کردم.
بخش مولتی پلیر فان هست. اخیراً بیشتر TDM بازی میکنم اما نهایت 1 ساعت بعدش دیگه خسته می شم. بتل4 و من نزدیک 700 ساعت گیم پلی دارم و هنوز هم با بچه ها بازی می کنیم، اما هارد لاین به 30 ساعت نرسیده دل من و زده. ارزش 60 دلار و نداشت.

من هم موافق تک نفره که منم خودم انگیزه تموم کردنش را نداشتم البته برا مولایش خريدم :|

مولتيش هم بلود مانی خوبه tdm اينا هم خوبه اما زود خسته کننده میشه بعد از مدتی و همون طوری که قبلا هم گفتم انتظارم بیشتر از چیزها بود

درباره باتل 4 هنوز که هنوزه مثل خودت بعد از ساعتها بازی حال میده و هیجان انگیزه :d

- - -ویرایش - - -

آخه يكي نيست به اينا بگه اين بازي بخش داستانيش نيازي به اين جنگولك بازي ها نداره
خيلي خسته كنندس روند بازي ! ديالوگ ها و جمع آوري مدارك بيشتر از بخش اكشنه !
من خدارو شكر بازي رو كرايه كردم ١هفته و زياد فشار مالي نمياد بهم
آنلاينش ارزش ١هفته داره :d

ایول خوب فکری کردی کرایه کرديش:d

ما که خریدیم چی فکر میکردیم چی شد :))

دوستان بازی ر برای کمپین گرفته بودن؟؟؟
کی بتل ر برای کمپین میگیره ؟؟

خير ، اما وقتي ميذارن حداقل بايد يه حد استاندارد و معقولي داشته باشه كه بشه بازي كرد
دوستان هم كه ميگن آنلاينشم در حد نسخه ها قبلي نيست !

خير ، اما وقتي ميذارن حداقل بايد يه حد استاندارد و معقولي داشته باشه كه بشه بازي كرد
دوستان هم كه ميگن آنلاينشم در حد نسخه ها قبلي نيست !
نه bf3 کمپینش شاید بگم یکم بهتر از bfh بود ولی مولتیش انقدر عالی بود کسی به کمپینش توجه نمیکرد من یه بار به زور کمپین bf3 ر تموم کردم
توی نظر سنجی بتل لاگ هم ۸۷٪ مردم گفته بودن که مولتی براشون مهم هست در مقایسه با کمپین
ولی مشکل توی هاردلاین این هست که مولتی بازی هم چنان تعریفی نداره اگه پست های بنده ر نگاه کنید زمان بتا میگفتم که بازی خوبی هست ولی بتا چون برای یع مدت کمی بود خسته کننده نمیشد ولی وقتی بازی ر گرفتم بعد یه مدت بد خورد تو حالم

بعد از 100 ساعت بازی کردن + نابود شدنِ K/D Ratio بالاخره این 15 تا Ballistic Shield Coin تموم شد! :| واقعا فقط همین مورد هست که منطقی نیست!
فقط باید شانس بیاری چند تا لِوِِل پایین بیان جلوت تا شلیک کنن. وگرنه بقیه تا ببینن نارنجک میندازن!
برای Rep level 4 اگه دوستی نداشتین که هکر باشه برید مود هات وایر. یه سرور خلوت انتخاب کنین. بوست 50 یا 100% بزنین و فقط رانندگی کنین.حواستون باشه منفجر نشید! :d
+ برای Camera Coin هم TDM بازی کنید. روی زمین و در و دیوار دوربین بذارید و بعدش از اون منطقه دور شید تا بقیه دشمن رو سلاخی کنن!
به نظرت کدوم SYNDICATE WEAPON ارزش باز کردن داره ؟ چون واسه کلاس مکانیک خیلی راه طولانی داره و میگن FMG9 زیاد قوی نیست
اون DOUBLE BARREL SHOTGUN هم فکر نکنم چیز بدرد بخوری باشه
واقعا بعضی ASSIGNMENT ها مسخره طراحی شدن

نه bf3 کمپینش شاید بگم یکم بهتر از bfh بود ولی مولتیش انقدر عالی بود کسی به کمپینش توجه نمیکرد من یه بار به زور کمپین bf3 ر تموم کردم
توی نظر سنجی بتل لاگ هم ۸۷٪ مردم گفته بودن که مولتی براشون مهم هست در مقایسه با کمپین
ولی مشکل توی هاردلاین این هست که مولتی بازی هم چنان تعریفی نداره اگه پست های بنده ر نگاه کنید زمان بتا میگفتم که بازی خوبی هست ولی بتا چون برای یع مدت کمی بود خسته کننده نمیشد ولی وقتی بازی ر گرفتم بعد یه مدت بد خورد تو حالم

عاقا نمیدونم چرا شما اینقد از بازی بد میگی:|

من از bf bad company 2 تا نسخه ی bf h رو بازی کردم.
خداییش باید بگم این نسخه خیلی عالیه، چون مدهاش باحاله.
شما ک میگی خسته کنندس باید اینطور بازی کنی که هر نیم ساعت ی بار بری یه مد دیگه.
تازه اون دوستانی که میگن نسبت به bf4 تغییری نداشته اشتباه میگن خیلی هم بهبود یافته

عاقا نمیدونم چرا شما اینقد از بازی بد میگی:|

من از bf bad company 2 تا نسخه ی bf h رو بازی کردم.
خداییش باید بگم این نسخه خیلی عالیه، چون مدهاش باحاله.
شما ک میگی خسته کنندس باید اینطور بازی کنی که هر نیم ساعت ی بار بری یه مد دیگه.
تازه اون دوستانی که میگن نسبت به bf4 تغییری نداشته اشتباه میگن خیلی هم بهبود یافته
اولا که بازی کاملا از نظر گرافیک کمتر از نسخه ی ۴ هست
حالا نظر شما کاملا محترم هست ولی سرور های بازی روی نسل قبل حتی از bf3 هم خالی تر هست(من زبونم مو در اورد انقدر این جمله ر گفتم نظر شخصی برای من محترم هست ولی مهم نظر اکثریت هست ) شما عمق فاجعه ر بببین
برای ادامه ی بحث شما اکک بده به م که مطمعن بشم نسخه های قبلی ر بازی کردی من تا حالا با ۱۰ یا ۱۵ نفر بحث کردم فکر نمیکنم ۲ نفرشون هم نسخه های قبلی ر بازی کرده بودن نهایتا کمپینش ر بازی کردن

(من زبونم مو در اورد انقدر این جمله ر گفتم نظر شخصی برای من محترم هست ولی مهم نظر اکثریت هست )
من بر عکس شما نظر اکثریت هم برام اهیمیتی نداره ولی بی احترامی هم نمیکنم.خودم میخوام لذت ببرم از این بازی که میبرم.
من البته هنوز قفلی نزدم روی بازی یعنی اصلا وقتشو نداشتم ولی...در کل از BF4 خیلی بیشتر دوستش دارم بیشترین دلیلش هم طراحی مپ هاش و مدهاشه...BF4 هیچ رقمه به دل من یه نفر نمیشینه.اینم بگم اصلا از شوتینگ جنگی خوشم نمیاد که تانک و ... دخیل بشه.پیاده نظام دوست دارم که این بازی به نحو احسنت کارشو واسه ی من یه نفر انجام داده.BF4 مپای الکی بزرگ یه قسمتایی خفن خر تو خر مثل اون مپه که برف میاد! اون وسط همه وایسادن قفلی نارنجک میندازن! به اینکه کدوم حرفه ای تره هم کاری ندارم بازی فان میخوام که واقعا هاردلاین رسالت فان رو برم به انجام رسونده.
البته به هیچ عنوان منکر گرافیک کمترش نسبت به 4 نمیشم.ولی از اونور نت کدش فوق العاده از نسخه ی 4 بهتره!
کمپینش هم مثل باقی BF ها حوصله سر بر...ولی 1 بارو تونستم تمومش کنم و بدم نبود.ولی به هیچ عنوان واسه ی شخصی که میخواد بازی رو فقط واسه ی سینگل بگیره پیشنهاد نمیشه.

خداوکیلی رو سری بتلفیلد تعصب خاصی دارم و همیشه ازبدکمپانی تا الان بازیش کردم
این نسخه مولتیش واسه 1ماه خوبه
و اینکه واقعا میشد گرافیکشو بهتر ساخت
بعضی جاها از bf4 پایین تره
تنوع اسلحه ها خیلی کمه

به نظرت کدوم SYNDICATE WEAPON ارزش باز کردن داره ؟ چون واسه کلاس مکانیک خیلی راه طولانی داره و میگن FMG9 زیاد قوی نیست
اون DOUBLE BARREL SHOTGUN هم فکر نکنم چیز بدرد بخوری باشه
واقعا بعضی ASSIGNMENT ها مسخره طراحی شدن

به نظرم فقط کلاس Professional ارزش داره.
Operator که M16A3 رو داره . 1250 کیل باهاش بگیری توی هر 2 طرف میتونی استفاده کنی.
Mechanic هم که فعلا K10 رو داره. ولی بعد از اومدن Patch شاید FMG-9 جاشو بگیره.
Enforcer کلا کلاس خیلی نا متعادلیه. ولی بهترین شات گان مطمئنا Double-Barrel ـه. SA-58 OSW و SCAR-H هم خوبن.

)x)x:-&
یا من سنم بالا رفته حالا حوصله ی بازی ندارم یا این بازی جز حوصله سربرترین بازی هاست.نمیدونم یه زمانی گیمینگو خیلی دوست داشتم.
مپ های الکی شلوغ،عدم بالانس مناسب بین سرعت بازی نشونه گیری و وسعت مپ بازی و ...
پول بی زبون رفت واقعا رفت .گرافیک افت دیداری زیادی داره نسبت به بتل ۴.
تو تیم دسمچ انقدر شلوغ و در هم میشه که نمیشه در و از دیوار تشخیص دادهیمن جوری هر کی دلش خواست میاد میزنه زیر گوشت.
تا ظاهر شدم تو مپ بازی دوستان از پشت با داس ما رو مورد لطف خودشون قرار دادن کلا به ۲ ثانیه نرسید این حرکت.خوب هر کی باشه دیگه اشتیاقش واسه بازی کردن میره.کلی با bf4حال کردم هیچ مشکلی هم باهش نداشتم ولی این رسما میشه لغت غیر قابل تحملو واسش گذاشت.نقد بازی سنتر خوندم بدون هیچ شکی اعتماد کردم رفتم گرفتم ولی دقیقا خیلی چیزاش برعکس بود.
و در آخر خسته نباشید میگم به تیم سازنده ی این بازی که وقتی کمتر از حتی یه کپی پیست برای ساخت این بازی گذاشتن و خودم که رفتم آکشو خریدم)x
شرمنده عصبانی بودم باید یه جایی خالی میکردم:d

)x)x:-&
یا من سنم بالا رفته حالا حوصله ی بازی ندارم یا این بازی جز حوصله سربرترین بازی هاست.نمیدونم یه زمانی گیمینگو خیلی دوست داشتم.
مپ های الکی شلوغ،عدم بالانس مناسب بین سرعت بازی نشونه گیری و وسعت مپ بازی و ...
پول بی زبون رفت واقعا رفت .گرافیک افت دیداری زیادی داره نسبت به بتل ۴.
تو تیم دسمچ انقدر شلوغ و در هم میشه که نمیشه در و از دیوار تشخیص دادهیمن جوری هر کی دلش خواست میاد میزنه زیر گوشت.
تا ظاهر شدم تو مپ بازی دوستان از پشت با داس ما رو مورد لطف خودشون قرار دادن کلا به ۲ ثانیه نرسید این حرکت.خوب هر کی باشه دیگه اشتیاقش واسه بازی کردن میره.کلی با bf4حال کردم هیچ مشکلی هم باهش نداشتم ولی این رسما میشه لغت غیر قابل تحملو واسش گذاشت.نقد بازی سنتر خوندم بدون هیچ شکی اعتماد کردم رفتم گرفتم ولی دقیقا خیلی چیزاش برعکس بود.
و در آخر خسته نباشید میگم به تیم سازنده ی این بازی که وقتی کمتر از حتی یه کپی پیست برای ساخت این بازی گذاشتن و خودم که رفتم آکشو خریدم)x
شرمنده عصبانی بودم باید یه جایی خالی میکردم:d

پیشنهاد میدم اصلا مود تیم دس مچ رو بازی نکنی! Deploy توی این مود فاجعست ! از پشت سرت دشمنو ظاهر میکنه! یه سری از مود هاش خیلی خوبن! من دیگه مثل بتل 4 یه مود بازی نمیکنم! چهار تا مود بازی می کنم خسته هم نمیشم --- خودم بین این و بتل 4 -> بتل 4 رو انتخاب می کنم ، ولی تجربه بهم ثابت کرد باید یکم برای این بازی وقت گذاشت و چنتا مودش رو حداقل یک ساعتی بازی کرد هر کدومش رو بعد میتونی نظر نهایی رو داد - سینگل رو ک اب بستن قبول دارم خیلی ضعیفه! ---> خواهشا اون سری از دوستان ک استایل بتل دارن
:|
اگر از هاردلاین خوششون نمیاد در حد وحشتناک دیگه تو این تاپیک نیان و برن تو سرور های بتل 3 و کاری با بقیه نداشته باشن ! طرف تو همین تاپیک و تاپیک های مربوط ب بتل کلا یک پست در میون از خاطرات بتل 3 عش صحبت می کنه! زشته ب خدا
نیاز نیست بگم کی همه چی مشهوده
در ضمن x-x ، رضا جان اگر دوست داشتی ادد کن منو ک من با دوستان انلاین بازی می کنم چند نفری بریم بازی کنیم

بازی مشکلاتی داره ولی برای خودش استایلی داره ! خودم خیلی از بازی بد می گفتم و هنوزم رو ی سری حرفام هستم ولی برای خودش یه خوبی هایی هم داره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or